Uygulama bilgisayarıma kuruluydu bir sebepten silmem gerekti geek uninstaller ile zorla kaldır seçeneği ile kaldırdım tekrar kurmak istediğimde dil seçtikten sonra disk istiyor sorunu nasıl çözebilirim format atmayı düşünüyorum fakat uygulamaları sıfırdan kurmak zor geldiği için son çare olarak...
yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarıma virüs bulaştı instagram mail ve şifrem değiştirili bunu fark edip bilgisayara format attım hesaplarımın şifrelerini kaydedip google a kaydettim iki gün önce microsoft giriş kodu geldi mailime sürekli spam gibi geldiği için önemsemedim fakat mailim...
7500f rx 7700xt sistemim var diğer oyunlarda olması gektiği gibi fps değerlerine sahibim fakat gta5 de story modunda 100-150 fps online modda ortalama 90-100 fps alıyorum bu sistemin oyun testlerinde 2k ultra ayarlarda 140+ fps alınıyor sorun ne olabilir format attım sonuç değişmedi
Gereksiz bir şey almadım zaten de demek istediğim arkadaşın bir yerimden uydurduğumu düşünmesi daha önce de alışverişim oldu temudan bilip bilmeden bana sallıyor
Sence bir yerimden mi sallıyorum bende aldım 533 TL idi min sepet tutarı 670 dedi ödetmedi fiyatı tamamladım 1100 TL ye geldi neredeyse bilip bilmeden laf ettiğimi nerden çıkardın
Boş boş yazıp da konuyu saptırma daha fszla indirim gelirmi diye soru sordum birisi öneride bulundu yok yapımcı para kazanmıyo cart curt boş konuşuyosun