Selamlar. 23 yaşındayım. Normalde mezunum ama alttan derslerim olduğu için e devlette hala okuyor olarak gözüküyorum ve işverenler bunu gördükleri için bana pek iş vermek istemiyorlar. 2 aydır iş arıyorum. Başvurmadığım işyeri kalmadı. En sonunda tam zamanlı bir iş bulamayacağımı anladım ve yarı...
23 yaşındayım ve senem uzadığı için hala aktif olarak öğrenciyim. Bundan dolayı işverenler iş verme konusunda oldukça çekimser davranabiliyorlar. Neyse ki zor da olsa haftada 3 gün yevmiyeci olarak tır yükleme-boşaltma işi buldum. Haftanın kalan günleri için de online anketörlük ve gizli müşteri...
Rampage çöp marka, alma uzak dur, daha kaliteli markalara yönel yorumlarını şimdiden öngörüyorum ama böyle yorumlar istemiyorum. Sadece kullananlar ve bu direksiyonla belli bir süre tecrübesi olan kişiler yorumlarını belirtirse çok sevinirim.
4 kişi yakın arkadaşlarla oyuna girdim ve o ara birbirimizi trollüyorduk işte çatışıp nasıl olduysa ban yiyen ben oldum :D
1758630948
Sebebi yazıyor altta ne hile yaptım ne de başkasının oyununu sabote ettim
Konuyu uzatmayacağım. Sa14k saçma bir sebepten dolayı PUBG'den ban yedim ve bu yüzden kenarda koskoca ''kayıtlarda 1 oyun yasaklanması'' diye gözüküyor. Çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden 1 aydır hesaba elimi bile sürmedim ve Steam'deki hiçbir oyunu oynamadım. Bu yazı hepten böyle mi kalacak yoksa...
Konu açılalı epey olmuş ama ben yine de yazayım sen koleksiyon yapma kral boşver yorma kendini. Ticaret yapacaksan git sokakta su falan sat sıcak havalarda yok satarsın paraya para demezsin benden söylemesi
23 yaşındayım. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi öğrencisiyim. Bir yandan da açık öğretimden lojistik okuyorum. Amacım bu sene her iki bölümü de bitirmek ve Work and Travel ile yurtdışına kalıcı olarak temel atmaya çalışmak. Eğer bu olmazsa gümrükte çalışmayı düşünüyorum. Nasip :)