Merhaba yeni bir mousepad almak istiyorum oyun ve günlük kullanım için. Logitech g502 wireless kullanıyorum. Steelseries qck medium boyut ve fiyat olarak bana uygun geldi. Başka bir öneriniz olur mu?
merhaba türk telekom vdls 50mbit kullanıyorum. tt den arayıp 24 ay aylık 67tl ye yeni modem teklifi yapıldı. şuanki modemim yaklaşık 8 yıllık. herhangi bir sorunu yok memnumum. geçmeye değer mi acaba?
merhaba mimar bir yakınım için laptop arıyorum bütçe 80k daha yukarı da zorlanabilir.
İstedikleri 15.6 inç (fhd qhd olabilir) hafif ve şık olması. mimarlık programlarını kaldırması. bir de markasının kaliteli olup uzun yıllar götürmesi.
ben benimki vdsl olduğu için geçemedim. önce aradılar okey dedik akşam mesaj geldi tarife değişikliği yapılamadı diye. sonra arayıp sordum niye diye bu kampanya fibere özel dediler
ben bugün mesaj attım. 1-2 saat içinde dönüş yaptılar. 50 mbit 360tl kullanıyordum. taahütüm eylülde bitecekti. 405 tl den 75mbit pakete geçtim. konu sahibine teşekkürler. yalnız yeni tarifeye daha geçmedi 50 mbit devam ediyor. ne zaman başlar acaba
benim hattım babamın üzerine. farklı şehirlerde yaşıyoruz. bayiye sorduğumda hat sahibi fiziki olarak olmadan operatör değişimi olamayacağını söyledi. bunun bir çözümü var mı dır? veya mesela babam yanında sim olmadan hat sahibi olarak benim operatörü değiştirebilir mi?
Ne alaka. İphone’u sadece durumu iyi olanlar mı kullanıyor. İşim gereği telefonumun belli şartları sağlaması gerekiyor(kamera,uygulama vs) gerekiyor. Biraz acelesi vardı eğer haftaya indirime girecekse beklemeyi düşünüyorum o yüzden.
iphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.
merhaba ac odyssey oyununda ultra ayarlarda cpu sıcaklığı 80-90 derece oluyor cpu kullanımı %90ı buluyor fps droplanıyor.sistemimde rtx 4070ti ve ryzen 7500f 32gb ram 2k monitör deep coolun 2 fanlı sıvı soğutucusu var. daha önce hiçbir oyunda(rdr2 ve cp2077 olsun) böyle olmamıştı cpu 70 dereceyi...
merhaba şarj adaptörü prize takılı iken koltuk çarpması sonucu çalışmamaya başladı. ışığı yanıyor ama sanırım kablonun takıldığı yer temassızlık yapmaya başladı sallanıyor. içini açsam düzeltebilir miyim? nasıl açacağıma da bilmiyorum modeli spigen steadytboost 27w bu arada.