daha once hic sevgilim olmadi ondan jeton biraz zor dusuyor bende boyle konularda. kiz bana iltifatta ediyo gel beraber bunu bunu yaoalimda diyo ama olmasi gereken kivam ne tam olarak bilmiyorum. sence nasil belirtiler gorursem bu is olur diyebilirim?
baska kiz berki bulurum bilmem ama kiz siniftan. o yada arkadaslarinin tepkisinden korkuyorum denilebilir. yan sinif falan olsa su ana kadar 50 kere sormustum. 11. sinifiz bu arada
1773957902
zaten o yuzden sogudumu anlamiyorum. konusmalarimizda gayet hos sohbet ediyoruz ama acacak konu...
benden sofuyormu anlamiyorum hala guzel ilerliyoz ama ilk gunki heycan yok. acaba benim ona ilgisiz oldugumh dusunuyor olabilirmi? sohbet etmek acisindan ilgisiz degil acaba onu arkadas olarak gordugumu dusunuyo
kizla 1-2 aydir tanisiyoruz ve son 1-2 haftadir baya mesajlasiyoruz. hic uzun uzadiya anlatmicam ama "sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti" gibi makalelerde falan fistan maddelerine gore bence bana karsi cokta bos degil. son 2-3 gundur daha az ve daha sakin konusmaya basladik ve acaba...
olay şu. arkadaşla tft ye pass alacaktık dedik paralrı birleştierlim toptan rp alalım ucuza gelsin. aldık kodu grdim hesaba ama arkadaşıma pass nasıl pass atacam bilmiyorum. hediye kısmındada bulamadım lutfen yardım edin.
Arkadaslar uzun lafin kisasi bilgisayardaki ethernet isiklari ve modemdeki ethernet isigi yaniyor fakat internet yok. Delirmek uzereyim yardim edin
1736593450
Windows destektede dns ye ulasilamiyor diyor fakat dns yi pc aldigimdan beri dokunmadim
Merhabalar. Anakartimda wifi bulunmadigi icin başta bir wifi usb si aldim fakat habire drop giriyodu. Bende ethernete gecmek istedim ve dün bir cat6 ethernet aldim. Dun taktigimda sorunsuz bir sekilde bana 100mgps verebildi. Daha duvara cakacak civim olmadigi icin kabloyu soktum ve bu gun tekrar...