Çetinceviz61 isimli üyenin son içerikleri

1. Çetinceviz61

Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

ben harici 2 erkekle konusuyor onlardanda bise cikmaz %200 eminim.
  2. Çetinceviz61

o sekilde bakmiyorum emin ol. 1774005334 sanirim acilcam
  3. Çetinceviz61

zorbalicak biri degil ona eminim dedigim kibi küsmesinden korkuyorum
  4. Çetinceviz61

daha once hic sevgilim olmadi ondan jeton biraz zor dusuyor bende boyle konularda. kiz bana iltifatta ediyo gel beraber bunu bunu yaoalimda diyo ama olmasi gereken kivam ne tam olarak bilmiyorum. sence nasil belirtiler gorursem bu is olur diyebilirim?
  5. Çetinceviz61

acilmak icin erken olmasindan korkuyorum
  6. Çetinceviz61

baska kiz berki bulurum bilmem ama kiz siniftan. o yada arkadaslarinin tepkisinden korkuyorum denilebilir. yan sinif falan olsa su ana kadar 50 kere sormustum. 11. sinifiz bu arada 1773957902 zaten o yuzden sogudumu anlamiyorum. konusmalarimizda gayet hos sohbet ediyoruz ama acacak konu...
  7. Çetinceviz61

benden sofuyormu anlamiyorum hala guzel ilerliyoz ama ilk gunki heycan yok. acaba benim ona ilgisiz oldugumh dusunuyor olabilirmi? sohbet etmek acisindan ilgisiz degil acaba onu arkadas olarak gordugumu dusunuyo
  8. Çetinceviz61

neden
  9. Çetinceviz61

kizla 1-2 aydir tanisiyoruz ve son 1-2 haftadir baya mesajlasiyoruz. hic uzun uzadiya anlatmicam ama "sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti" gibi makalelerde falan fistan maddelerine gore bence bana karsi cokta bos degil. son 2-3 gundur daha az ve daha sakin konusmaya basladik ve acaba...
  10. Çetinceviz61

Yardım Arkadaşıma lolde pass alabiliyomuyum?

olay şu. arkadaşla tft ye pass alacaktık dedik paralrı birleştierlim toptan rp alalım ucuza gelsin. aldık kodu grdim hesaba ama arkadaşıma pass nasıl pass atacam bilmiyorum. hediye kısmındada bulamadım lutfen yardım edin.
  11. Çetinceviz61

Ethernetim bi anda calismayi reddetti

Denemdim sizce ne vereyim? Windows 11 var bide baktim orayada ipv falan diyor o isleri hic bilmiyom detayli biliyorsan benle paylasabilirmisin?
  12. Çetinceviz61

100 kere denedim
  13. Çetinceviz61

1736594072 Olmadi
  14. Çetinceviz61

Arkadaslar uzun lafin kisasi bilgisayardaki ethernet isiklari ve modemdeki ethernet isigi yaniyor fakat internet yok. Delirmek uzereyim yardim edin 1736593450 Windows destektede dns ye ulasilamiyor diyor fakat dns yi pc aldigimdan beri dokunmadim
  15. Çetinceviz61

Ethernet kablosunun turuncu ışığı yanip sönüyor

Merhabalar. Anakartimda wifi bulunmadigi icin başta bir wifi usb si aldim fakat habire drop giriyodu. Bende ethernete gecmek istedim ve dün bir cat6 ethernet aldim. Dun taktigimda sorunsuz bir sekilde bana 100mgps verebildi. Daha duvara cakacak civim olmadigi icin kabloyu soktum ve bu gun tekrar...
Geri