başlıkta gördüğünüz gibi acer Nitro 16 modelli laptop oyunlarda 35watti geçmiyor haliyle oyunlarda düşük fps veriyor laptop performans/turbo modda Driverler güncellenmiş,
Rtx 4060 ekran kartı seçili. YouTubede ki bazi incelemelerde bunun 41 li olan modelinde böyle sorun yok ve daha düşük...
1 aydir araştırıyorum tüm markaların laptoplarına baktım forumları gezdim hepsi sorunlu victus daha iyi geldi bana
Şu videoda bakabilirsin
Bütçem 35k zorlasam 40kye çıkarırım
Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım tek farkı işlemci. Birinde ryzen 5 7640hs diğerinde i5 14500hx oyun ve daha sonra yazılım ile uğraşırim o yüzden aliyom hangisini tavsiye edersiniz.
Bide şuanlik ryzen 5 li sisteme bütçem yetiyor
Karşılaştırma linki...
allah aşkına şunu çözelım 80fps üstu almama rağmen oyunda aşiri kasma oluyor nerdeyse oynanmayacak şekilde drop yiyorum nasıl çözebilirim
1723920031
işlemci i5 10400
ekran kartı rtx 4060
16 gb ram
m2 ssd de yuklu oyun
arkadaşlar gamelooptan pubg oynamak istiyorum ama arada fps donma yaşiyorum aslında fps duşmuyor ama kasıyor hiçbir şekilde düzeltemedim yeni ekran karti aldım bile
işlemci i5 10400
gpu rtx 4060
16gb ram
m2 ssd de yüklü oyun
bende oyle düşünüyorum ama ssd ömru az oluyor diye biliyom sifirdan kendim kullandiğim ssd 500gb şuanda oyunda drop yapıyor ve ömrü 2 senede bitti oynlarda drop falan yapıyo bazen
1723673892
bu arada ilk defa bi forumlara girip yaziyorum neden kimse okumuyor benim konulari ?
Arkadaşlar 7 ay önce 2tb hdd aldım az kullandım sorun yoktu sonra oyunlarda kasmaya başladı bı baktım boşta bile 100% çıkıyor, pc açılma süresi yavaşladı (m2 ssd kullanıyorum) garip seslerde çıkarıyor, garantiye gönderdim 1 ayda geldi arıza tespiti yok sağlam diye göndermişler bugün pcye taktım...