Zaten nvidadan açtıktan sonra oyundan açman aynı şey oldugu ıcın fark olmuyor ıkımızınde hz sı 165 yanı 165 fps için gecikme değeri 7-8 milisaniye iken 360 fps oldugunda yanı eğer o ayarı kapatırsan sende fark edersın 3 milisaniyeye düşüyor evet kucuk bı deger gıbı duruyor ama bu gozle fark...
@emreadanir monitör kaç hz(bu arada o vsync açık 2 seneye yakın oynadım ama dun bı kapatıyım dedım evet akıcılık dustu ama gecıkme azaldı bıldıgın bı deneresnız anlarsnızı dedıgımı )
monitörünüz kaç hz acaba eğer 360 falansa zaten cok problem olmuyor ekledıgı ınputlag ama benım gibi 165 veya 144 lerde inputlagı ben bariz bi şekilde hissediyorum.Kapattıgımda net olarak farkediyor
1766660715
evet onları açınca zaten oyun akıcılaşıyor bayağı bi şekilde.
grafik ayarlarımda ekstra bi şey yok her şey en düşükte 4xmsaa kullanıyorum bir tek geri kalanlar aynı.Acaba monıtorumun 165 hz olmasından olabilir mi? 500 600 de alsam oyun ıcınde 300 e dustugu yerlerde 165 ın ustunde bıle olsa oyun kasıyor mesela oralarda nedenıni bilmiorum monitörden mi acaba...
tam anlamadım dedıgınızı.Bir daha yazabilir misiniz w11 home kullanıylrum 10 mu gecıp denıyım bır de? @MoOsFoOsy
1766621551
Oyun gerçekten kotu durumda