CeyhanHan isimli üyenin son içerikleri

1. C

Rx580 8gb 2800tl Ye Alınır mı ?

reiz sence hangi kartların veya donanımların ticareti tr de hızlı ve karlı vs. bir yardımcı olursan çok makbule geçer iyi bilmiyorum bu meseleleri
  2. C

yani mesela sallıyorum hergün girip bakıcam 5600 ü 3500 vb. fiyata buldum mu çakıcam doğru mu?
  3. C

sağolun hocam diğer arkadaşlara yazdığım gibi sizede yazıyim eğer piyasa veya ürünler hakkında tavsiye verebilirseniz çok işime yarar çok makbule geçer
  4. C

Allah razı olsun çok sağol 4-4.5 satılıyor mu? birde 1 2 ürün daha önerirsen mükemmel olur yukarıda yazdım galiba azerbaycandan geldim okumaya maksatım harçlığımı çıkartıp aileme yük olmamak o yüzden en piyasayı nede başka şeyleri biliyor ürün önermektense piyasayı nasıl takip edebilrim veya...
  5. C

sağol reiz fakat r5 5600 işlemciymiş galiba ve piyasa millet 5k ya satıyor bırak 3k yı 4 e bile göremedim ama öneri için çok teşekkürler
  6. C

sağolun hocam ben ne yalan söyleyeyim öğrenciyim başka ülkeden gelicem maksat 3 5 kar edip harçlık çıkartmak o yüzden bu kart gözüme değdi eğer size sıkıntı olmıyacaksa anlıyor gibisinizde acaba sizce parçaların piyasası mı daha iyidir yoksa laptopların mı ve iyi bir laptop veya parça...
  7. C

Merhabalar rx580 2800 e gördüm bi sitede al-sat yapmak istiyorum sizce fiyat mantıklı mı hızlı gider mi ? türkiye 2.el piyasasını iyi bilmiyorum o yüzden soruyorum
  8. C

Bir laptop buldum sizce alınır mı mantıklı mı?

asus rog strix i7-4710hq 16 gb ram 512 gb ssd Gtx 860M Hd graphics 4600 Biraz eski kabul ediyorum ama benim gözüme çok kötü gelmedi sizce mantıklı mıdır?
  9. C

Bluetooth kulaklık önerisi istiyorum

Merhaba bana bir Bluetooth kulak içi silikonlu kulaklık önerebilir misiniz bütçem 600-900 TL arası QCY HT07, HT15 vs. bir sürü piyasada benzer fiyata kulaklık var ama hangisi gerçekten iyi hangisi gerçeknten en iyi F/P olur bilemiyorum kafam karıştı bir öneride bulunur musunuz ve HT15'i çok...
  10. C

dual boot hakkında bir sorum var

Benim merak ettiğim mevzu şudur: Sistemim aşırı güçlü değil; i7 8. nesil işlemcim, Intel Graphics 620 ekran kartım ve 8 GB RAM'im var. Sizce oyunlar için Windows 10, günlük kullanım için Linux kullanmak üzere dual boot yapmak mantıklı olur mu?
  11. C

Cloud pc önerisi yapabilecek var mı?

merhabalr bana cloud pc önerebilecek var mı direkt windows gibi size laptopu veren bir yer shadow pc dışında o 30 dolar olduğundan biraz pahalı geldi
  12. C

ASUS UX430UAR harici ekran kartı takılır mı?

hocam şöyle bir şey yapmaya niyetliydim
  13. C

ASUS UX430UAR harici ekran kartı takılır mı?

Merhaba elimde ASUS UX430UAR bir laptop VA Ri7 8550U 8 GB RAM 512 GB SSD var ve ben buna harici ekran kartı takmak istiyorum RX 580 takılabilir mi? ve sizce takılırsa nasıl olur bilgisayarda hal hazırda UHD 620 var ama ben i7 8 RX580'i besleyebilir fikirlerinizi bekliyorum
  14. C

Laptop alıp üstüne harici ekran kartı

merhabalar size bir sorum olacak sizce bir laptop alıp üstüne harici ekran kartı takmak istiyorum azerbaycanda yaşıyorum ve rx6600 fln 6000 tl civarı yine 7000 tl ye fln da ortalama bir laptop alıp ikisinide birleştirmek mantıklımı laptop (500gb ssd si olan ,i7 5 6 cı nesil bir şey,8gb rami olan...
  15. C

Laptop sticker lekesi geçer mi?

Merhabalar bir laptop alıcam sol kısmında kısmında belki görürsünüz sticker çıkarılmış lekesi var alsam temizleyebilirmiyim silsem geçer mi orası?
Geri