ceyhunkoksal isimli üyenin son içerikleri

1. ceyhunkoksal

Pc durduk yere kapanıyor

Bilgisayarımı 3 saat açık bıraktım monitör kapalı hiç bir şey olmadı. Monitörü açtım mavi ekran verdi.
  2. ceyhunkoksal

Pc durduk yere kapanıyor

Mavi ekran aldım, geride açılmadı :(
  3. ceyhunkoksal

Pc durduk yere kapanıyor

Bilgisayarım son ekran kartı güncellemesinden sonra durduk yere kapanmaya başladı. Eski ekran kartı sürücüsüne güncelledim sıfırdan ama yine oluyor. PC kapanıyor ama tam kapanmıyor. Sadece RAM'lerin RGB'leri ve mouse, klavye gibi bileşenlerin ışığı yanıyor. Açma kapama tuşundan kapanmıyor basılı...
  4. ceyhunkoksal

Çözüldü✓ Pc yavaş açılıyor, yardım edin lütfen!

Bir önceki biosa döndüm, düzeldi.
  5. ceyhunkoksal

Çözüldü✓ Pc yavaş açılıyor, yardım edin lütfen!

Yeni pc topladım ve eski m2 ssd mi taktım. Açıldı pc her şey normaldi, dosyalarımda duruyordu. Daha sonra sıfırdan kurulum yapmak için usb den formatladım, yeniden windows yükledim ancak galiba yanlış bir şeyler yaptım çünkü ilk açılırken gayet hızlı açılıyordu. Windows yüklemeye çalışırken...
  6. ceyhunkoksal

Hangi 2K OLED Monitör, aradaki fiyat farkı değer mi?

Arada şu an 10.000 tl gibi büyük bir fark var. Acaba msi monitör indirime girer mi ?, Beklemeye değer mi ? Msi 30.000 tl olsa onu mu alırdınız ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Msi 3 yıl yanma garantisi veriyor. Samsung da böyle bir şey var mı...
  7. ceyhunkoksal

Hangi Msi B650 anakartı almalıyım?

Peki bu asus anakart hakkında ne düşünüyorsunuz? https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-866254-907941-929594/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_msi-b650-gaming-plus-wifi_msi-pro-b650-s-wifi_asus-tuf-gaming-b650-e-wifi/
  8. ceyhunkoksal

Arkadaşın attığı fotoğrafta Msi Pro 650-S ve MSI B650 Gaming Plus WiFi yok. Acaba onun bunların ısı değerlerine nereden bakabiliriz. Eğer tomahawk ile pek fark yok ise boşuna 3000 tl vermeyeyim. Bütçe konusunda sıkıntım yok ama boşuna da para vermek istemem.
  9. ceyhunkoksal

Ekran kartı hariç 30.000, msi pro anakartı alırsam.
  10. ceyhunkoksal

Şu an daha toplamadım. Toplama aşamasındayım. Elimde sadece ekran kartı var. Bunu toplamayı düşünüyorum. İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D sekiz çekirdek 4.2 GHz. Ekran kartı: 3080 Ti (hazır elimde var) Anakart: ? RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz Kasa: Corsair iCUE 4000X RGB 850W...
  11. ceyhunkoksal

İşemci Ryzen 7 7800x3D, ram daha almadım ve ne almayı düşündüğümü yukarıda belirttim. Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) almayı düşünüyorum ama 6000 mhz mi yoksa 6400 mü alsam, karar veremedim.
  12. ceyhunkoksal

Sizce hangisi ve neden? Bir de 6000 mhz ramle, 6400 mhz ram arasında 1000 tl fark var. Oyun testlerine baktım bir fark yok. Sizce değer mi? https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-866254-907941/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_msi-b650-gaming-plus-wifi_msi-pro-b650-s-wifi/
Geri