Açıkçası verilerim gerçekten umrumda değil. Toplayıp istedikleri yere satsınlar beni pek ilgilendirmiyor. Kimlik bilgilerimiz bile çocukların eline düşmüş. Şirketler en azından kaçak yollar ile yapmıyor bunu.
Yasaklanması da pek bir şey ifade etmiyor. Bunun gibi bir çok uygulama var zaten tek...
Partizan bir insan değilim ben. Atacağım oyu pusulayı görünce seçeceğim.
1681847681
Bu göreceli bir kavram. Gaye ve nizam. Düzen cart curt. Bana mantıksız geliyor.
1681847757
Tüm bunlar nasıl oluştuya gelirse konu. Big bang teorisi bir noktaya kadar açıklıyor şu anlık. Falsoları çıkmaya...
Karşı tarafı istediğn kadar göm laf et ama desteklediğin insanlar bunlar. Senden gidip chpye yada iyipe oy at demiyorum. Oy attığın kişiler bunlar.
1681847587
Ben olayın zihniyet melesinden çok insanlık olduğunu düşünüyorum.
Sanki benimle tartışıyorsun. Sana reel haberler atıyorum bakmaya tenezzül bile etmiyorsun. Çünkü işine gelmiyor. İnsanlar, çocuklar öldü bu düzende ama sen görmezden geliyorsun. Peygamberini dinle en azından. Haksızlığa sessiz kalma merhametli ol.
Allah, insanlara merhamet etmeyene rahmette bulunmaz
1681846689
bunu ben değil peygamberin demiş bu arada
1681846704
Beni dinlemezsin de belki onu dinlersin
1681846723
Sonra komşusu açken tok yatan bizden değildir de demiş
1681846766
Haksızlığa ses çıkarmayan dilsiz şeytandır demiş
1681846774...
ATTIĞIM HABERLERİ OKU BE ADAM. Resmen işine gelmeyeni görmezden geliyorsun.
Ben beddua eden bir adam değilim ama umarım 5 kuruşa muhtaç kalırsın. Sizin gibiler yaşamadan anlamıyor çünkü.
Ben depremin olduğu hafta hasta ve yaralıların olduğu listeleri düznleyip discordlarda paylaşmıştım belki yardımım dokunur diye. Orada bile 5-6 bin isim vardı. Mümkün değil 50 bin olamaz.