Cezmi-Chan isimli üyenin son içerikleri

1. Cezmi-Chan

45-60K sağlam Tel önerisi

Maksadım ağır fps oyunuda değil kamera ilede işim olmaz pek uzun zaman idare edecek bir teiphone 15 düşünüyorum ama az saha eklesem en azından daha iyi bir tel olur dahada tel düşünmem diye düşünüyorum ama
  2. Cezmi-Chan

Maksadım ağır fps oyunuda değil kamera ilede işim olmaz pek uzun zaman idare edecek bir tel
  3. Cezmi-Chan

3 ay boyunca biriktirdiğim 95 en fazla 100k param olucak ama hepsini taş patlasa 110K 1752355939 Bütçe bu kadar
  4. Cezmi-Chan

İpad 11. Nesil. 15K Rtx 4050 laptop. 32K Telefon (kafam çok karışık)
  5. Cezmi-Chan

İphone düşünüyorum istesem 16 pro bile alabilirim ama 20K farkı bilgisayarda alıcam ona düşünüyorum
  6. Cezmi-Chan

Kral iPhone se 2020 kullanıyorum 4.7 inç
  7. Cezmi-Chan

Uzun vadede 45-60K tel alıcam Aldığım teli en az 7 sene kullanacağım almanın en mantıklı olduğu telefon
  8. Cezmi-Chan

60K sağlam tel öneri

Merhabalar öncelikle ve iyi günler dilerim herkese😊 Konuyı uzatmadan sabit anlatayım Kullandığım telefon (İphone Se 2020) Bütçe 60K kadar çıkabilirim Aklımda ki sorular İphone kullanıyorum iphone mu devam etmeliyim? Androide geçersem 2-3 yıl sonra telefon değişir miyim...
  9. Cezmi-Chan

50-60K sağlam telefon önerileri

Merhabalar öncelikle ve iyi günler dilerim herkese😊 Konuyı uzatmadan sabit anlatayım Kullandığım telefon (İphone Se 2020) Bütçe 60K kadar çıkabilirim Aklımda ki sorular İphone kullanıyorum iphone mu devam etmeliyim? Androide geçersem 2-3 yıl sonra telefon değişir miyim...
  10. Cezmi-Chan

İphone ve laptop öneri

Öncelikle herkese merhabalar ve iyi yazlar diliyorum Biliyorum bu biraz apple femboyluğu gibi geliyor olabilir ama şuan ki mevcut telefonum olan (İphone Se 2020) modelini değiştirmek gibi bir düşüncem var yaz boyu çalışıyorum ve 100-110K gibi bir bütçem oluyor mevcutta 30-35K param olmakla...
  11. Cezmi-Chan

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Şahsen öyle bir durumda kağıdı iskambil kağıdına göre kes katman halinde üst üste koy binebi bir kart oluşturman hem o kartı hem ekran kartını kurtarır Öyle birşeyim olsa benim oraya koyabilceüim bir iskambil kağıdım yok (özel olarak hollandadan getirilen bir desteyi bu amaçla kullandığımı...
  12. Cezmi-Chan

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Sorun olacağını zannetmiyorum ama Envamterden -1 İskambil kağıdı Olmuş bi tık
  13. Cezmi-Chan

Valorant ryzen5 5600 düşük fps sorunu

Win 10 kalman daha iyi olurdu ama senin tercihin
  14. Cezmi-Chan

Öneri Max 8K Telefon Önerisi

0 zorlarsan m15 alabilirsin fiyat performans ürün
  15. Cezmi-Chan

Valorant ryzen5 5600 düşük fps sorunu

Win 11 iken oynadığın oyunlar (var ise) ve win10 da iken oyun adı ve fps değerlerini gözden geçirerek aradaki farkı anlarsın
Geri