tabii o da bir seçenek aradaki fiyat farkı bozmuyorsa hazneli olan daha iyidir. ayarlamalarını yaptıktan sonra onla uğraşmamak çok iyi olur. Ama unutmamak lazım ki o hazneyi 2-3 günde bir açmak gerekecektir eğer paspas kullanılacaksa. Suyu doldurmuyor o stand çünkü.
1764348882
bir kapı eşiğimiz...
11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde halı var ise çok işine yarar. Paspas üzerindeki ıslaklığı ve kiri halıya yansıtmıyor. 2 haftadır kullanıyoruz keşke daha önceden alsaydık...
11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde halı var ise çok işine yarar. Paspas üzerindeki ıslaklığı ve kiri halıya yansıtmıyor. 2 haftadır kullanıyoruz keşke daha önceden alsaydık...
Arkadaşıma en ucuzundan bir monitör alıcaz dün lgyi almış ama 1k daha ucuza lenovo var sizce iptal edip lenovoyu mu almalıyım yoksa lg daha mı iyidir?
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r24s-23-8-ips-1-ms-144-hz-gaming-monitor-68cbgac2tk-p-HBCV00009USMJI?magaza=Hepsiburada
Bence anlamıyorsan yd telefondan hiç girme. Düz 15, 16e sıfır bak veya ikinci el tr 14 pro,15 pro kovala temizinden. Sıfır kapalı kutu bir yd telefon biraz daha nisan ayında alınabilirliği oluyor çünkü nisan ayında alınca 2026da 4+4 ay kullanırsın sonra 2027de de 4+4 ay kullanırsın kesintisiz...
Ayarlar > Hakkında > Kapsam süresi dolduya gir saçma sapan bir tarih yazıyorsa cihaz global garantisiz seridir toplama olma ihtimali yüksek. Fotoğraftaki benim cihazım yd 14 Pro için 2024 normal. Bazen 2001 yazar 1986 yazar değişiyor sorunlu ise genelde farklı tarihler yazabilir. İlla tarih...
Arkadaşlar anneme hediye olarak alacağım. Hangisi daha mantıklıdır? Fiyat olarak çok bir farkları yok ve birinde boşaltmalı istasyon var. Farkları nedir?
https://www.hepsiburada.com/q8-plus-akilli-robot-robot-supurge-beyaz-pm-HBC00008ZBY8L?magaza=Hepsiburada...
Amcam için bir model bakıyorum uygun fiyatlı taksitle alınabilecek. Güneydoğu bölgesine gönderilecek. Sizce bir problem yaşar mı yaşarsa servis durumu oralarda nasıldır acaba? Başının ağrımayacağı bir model bakıyoruz.
Fiyat güzel. Çok fazla bir düşüş olmaz. Ama A07 çıktı a17 ve a37 de çıkacaktır. Belki onları bekleyebilirsin. Aynı fiyat bandına onları değerlendirebilirsin. S serisi olmadığı sürece samsung almak biraz saçma oluyor.