cgrky isimli üyenin son içerikleri

1. C

190₺ Arctic MX-6 Termal Macun Alınır mı?

bende aldım tşk ler.
  2. C

Çözüldü✓ LAPTOP ÖNERİSİ 30-35k

1 8 gb da ben alırım diye düşünüyorum ama bakalım laptop fiyatları çok pahalı :(
  3. C

Çözüldü✓ LAPTOP ÖNERİSİ 30-35k

birde şu var bende bunu düşünüyorum: https://www.amazon.com.tr/ASUS-A15-FA507NV-LP034W-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Processor/dp/B0D8BFJ1PS
  4. C

Yardım Bu Digitürk sitesi orijinal mi

Herhangi bir eş dostunkinide kullanabilirsin adına kayıtlı olmak zorunda değilmiş.
  5. C

Yardım Bu Digitürk sitesi orijinal mi

Ziraat Bankası ile kampanyası var haberiniz olsun 3348 tl çekiyorlar banka kartı ise tek çekim kredi kartı ise 12 taksit 1 Kasım tarihinde banka 850 Tl para puan yüklüyor Sonuç 2500 Tl ye decoder li tüm süper lig maçlarını izliyorsunuz !!!
  6. C

🔥İndirim Voidu Ubisoft indirimleri başladı, AC Valhalla 67 TL

ubisoft connect den oynuyosun
  7. C

Assasin's Creed Valhalla Ragnarok edition alınır mı?

adamın kule inşa ettiği yerdemi boss la savaşıyosun ? ayrıca ana harıtaya dönü ordan devam edebilirsin 1702621210 20 gündür oynuyorum ben gayet zevkli bende sadece dlc almayı düşnüyorum.
  8. C

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

2. mazdam 1. sini 1.5 günde satıldı o fiyatlara doluluk oalrak alabaliceğin nadır araçlardan kör nokta uyarısından koltuk ısıtma cam buz çözmesine kadar olan bir araç iyice bir araştırın bence
  9. C

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

mazda 3 2010 ve üstü impresive full bir araçtır araştırın...
  10. C

Yardım Gamebillet’ten Assasin Creed oyunları hakkında sorum var

bilen yokmu bende almayı düşünüyorum gamebillet den ?
  11. C

🔥İndirim 🔥🔥WD Black SN770 1 TB 1338 TL🔥🔥

aldım bende tşk ler beyler. 500 gb vardı 3 4 oyunda dolmuştu. şimdi yeni gelecek ssd daha iyi eskisini çıkarıp yenısını o slota takacagım diğer slota da eskısını takacagım ?? fark eder mi? yoksa 2. slota direk takayımmı ?
  12. C

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

gaza geldım aldım saolunn..
  13. C

RDR3 Ne Zaman Çıkar? RDR2 Tarzı Tavsiye Oyun Önerisi

ben yavaş yavaş sindire sindire oynuyorum hemen bitmesin diye :)
  14. C

kule tipi soğutucu montajı

deneyeceğim teşekkürler arkadaşlar.
Geri