ch1mera isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ Kedili ev için uygun Bilgisayar Kasası önerisi

Hocam Montech King 95 Pro aldım teşekkür ederim yardımlarınız için
  2. C

Teşekkürler hocam, yarın son kez bakınırım ama benim de kararım montech gibi şimdilik
  3. C

Hocam bahsettiğiniz kasayı anlamadım tekrar belirtebilir misiniz? 1767641670 Anladım hocam o zaman tozlanmayı göz ardı edip sıcaklığa odaklanacağım gibi duruyor. 1767641772 Hocam şu an bu iki model arasındayım gibi...
  4. C

Peki kaliteli boş kasa öneriniz var mı hocam? 1767560226 Çok teşekkürler hocam, yarın iş çıkışı hepsini detaylıca inceleyeceğim.
  5. C

Yeni kasa ile ben de odanın dizaynını biraz değiştireceğim gibi duruyor yoksa benimkiler de kasanın üstünden dolaba atlıyorlar.
  6. C

Teşekkürler hocam. Benimkiler de birkaç defa bilgisayarı kapattılar tuş üstte bulunduğu için. Şu anda elimdeki kasa Corsair Carbide Series SPEC-DELTA. Eski sistemim bu kasanın içinde ancak yeni parçalar toplamışken hava akışı daha iyi olan bir kasa da alayım diyorum. Hem de ekran kartı şu anki...
  7. C

Dediğiniz gibi ekstra bir etkileri yok aslında ama kedi olmayan evlere nazaran daha hızlı tozlanıyor o anlamda demiştim. Kasa piyasasına da hiç hakim olmadığım için belki ekstra şeyler vardır diye bahsetmek istedim. Bahsettiğiniz kasa galiba şu anda stokta yok göremedim.
  8. C

Ayrı ayrı bileşenleri topladım ancak kasa olarak ne alacağıma dair henüz bir fikrim yok. Yabancı kanalların videolarında araştırdığım modellerin çoğu maalesef burada yok. Bu yüzden hala tam olarak kasa konusunda bir fikir sahibi olamadım. Evde iki kedim var ve evde koşturdukları için bilgisayar...
Geri