ChaedauX isimli üyenin son içerikleri

1. C

Bilgisayarın Donması Hiç Bir Tuşun Çalışmaması

Değişikmiş ne ki bu
  2. C

Hocam ayarlar,grafik ayarları,gelişmiş kısmında olması lazım.
  3. C

Hocam bir ara valoda oluyordu bende. Donanım ivmeli gpu zamanlamasını açtım. HAGS diye geçiyor ayarlardan açarsın
  4. C

Traş Makinesi Önerisi?

sakal ve bıyık için tıraş makinesi istiyorum. 3 günlük kısa şekilde kullanacağım sakalımı. ayarlanabilir bir şey istiyorum. 1000-2000tl arası bir model bakıyorum. Aklımda bir kaç model var Braun bt 3411 3560 vb. sizin de önerilerinizi bekliyorum.
  5. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

boş zaten. bütçesi o olan insan bunu almaz zaten.
  6. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

ürünü aldım. biraz kullandım. samsung buds 3 pro olduğu için bu bana kötü geldi. özetleyeyim. vokaller geride ve ses seviyesi düşük. 200tl ye değer ama kesinlikle.
  7. C

Laptop Önerisi Max 90k

taşınabilir bir model istiyorsan rephyrus modellerine bakabilrisin. çok güçlü olmaz ama taşırsın çok rahat
  8. C

Fitgirl Sitesi Açılmıyor

açık bende
  9. C

2k Ips/Va Monitör Hangisini Almalıyım?

ben olsam almazdım abi napacan ekranı görüp
  10. C

Ekran Kartımın Üzerindeki Sıvı Lekesi

he iyi iyi bu arada beyler crysis 3 candır oynamayan arkadaşın ilk işi oynamak olsun.
  11. C

Çok güzel yazmışsınız hocam vallahi tebrik ederim okurken güldüm baya.
  12. C

hocam dediyse fikrine karşı çıkarım ama fikrine karşı çıksamda elimden bir şey gelmez. Asıl demek istediğimi anlatamıyorum ondan dolayı yanlış anlaşılıyor olabilirim. Eğer adam yanlış bir şey diyor ise bırakın kendi etrafında dönsün dursun. siz o adamın fikrini değiştiremeyeceksiniz sonuçta. o...
  13. C

yapacak bir şey yok. elemanı tanımasam da fikir olarak size karşı çıkardım ama ne fayda edecek ki bana. güzel yaşayın mutlu yaşayın yeterli.
  14. C

ahsddshasahasdh olaya bak. tamam sizsiniz beyler. tartışarak zamanınızı kaybediyorsunuz. kimse haklı değil böyle konularda he diyip geçin uğraşmayın. ekran kartından nasıl gelebiliyor böyle şeyler asdhjadshdsah. dünyada farklı insan hep olacak abi doğa böyle. sinirlenip laf atmayın birbirinize...
Geri