ChaedauX isimli üyenin son içerikleri

1. C

Powerbank Önerisi Lazım.

Üniversite için sürekli taşıyacağım ince ve bir o kadar kaliteli bir powerbank istiyorum. Dışarda telefon ve laptopumu şarj etmek için istiyorum. Siz olsanız en mantıklı model olarak hangisini önerirsiniz? Magsafe powerbank kullananlar varsa onlar da deneyimlerini yazabilir mi? Magsafe...
  2. C

Bu Beyaz Setup Ne Kadar Eder?

ayrı ayrı satarım o zaman ya sağolun
  3. C

40 a gitmez mi beyaz falan alıcısı olur bu bütçede beyaz sistem bulmak da zor diye düşünüyorum 1784967907 anlıyorum
  4. C

Çözüldü✓ iPhone 16 Pro Bazen Kasma Sorunu

bende arada hissediyorum. sürümden dolayı galiba. pil falan daha hızlı bitiyor diyolar ben de aldığım gibi bu sürüme yükselttim ondan hakim değilim tam.
  5. C

Full beyaz bir sistem topladım ekonomim el verdiğince. Üniversite için satabilirim. Sizden ricam satmaya kalksam ne kadar tutar? Anakart: Asrock h610m-hdv m.2+ d5 İşlemci: i3 14100F Ram: 32GB ddr5 ripjaws m5 beyaz ram SSD: Crucial P3 Plus 1TB Ekran Kartı: Gigabyte Vision 3070 Kasa: Revenge...
  6. C

Ekrana Görüntü Gelmiyor Dram Işığı Yanıyor

işlemci soket pinlerinde bir şey var mı yok mu kontrol edebilirsin. ya anakart ya da ram de sorun
  7. C

hocam neden uzay montaj dedim çünkü daha yeni aynısı arkadaşa olmuştu. anakartın tüm vidaları takınca dram ışığı yanıyordu. 1 2 vidayı çıkardım düzelmişti ondan dedim. kısa devre yapıyormuş
  8. C

uzay montaj denedin mi?
  9. C

hocam aynısını bir arkadaşta yaşadım. uzay montaj dene öyle çalışıyorsa sorun bazı vidalarda çıktı. siz uzay montaj deneyin çalışırsa anlatayım
  10. C

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 15in1 Erkek Bakım Seti Mg7935/15 - 2399tl Dip Fiyat

benim babam almıştı fazladan. buna iş arkadaşı evrenin en iyisi demiş babama satmış HAHSHASD.
  11. C

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 15in1 Erkek Bakım Seti Mg7935/15 - 2399tl Dip Fiyat

valla ejderyalı makineden geçiyorum. çektim direkt sağol
  12. C

❌İndirim Bitti! Philippe Maison Minimal Vintage Kadın Kol Saati 1 TL

bilmiyorum o işleri ama çok satılanlarda durması için yapılmış kasıtlı bir şey gibi duruyor.
Geri