ChaedauX isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 15in1 Erkek Bakım Seti Mg7935/15 - 2399tl Dip Fiyat

benim babam almıştı fazladan. buna iş arkadaşı evrenin en iyisi demiş babama satmış HAHSHASD.
  2. C

🔥İndirim Philips 7000 Serisi 15in1 Erkek Bakım Seti Mg7935/15 - 2399tl Dip Fiyat

valla ejderyalı makineden geçiyorum. çektim direkt sağol
  3. C

❌İndirim Bitti! Philippe Maison Minimal Vintage Kadın Kol Saati 1 TL

bilmiyorum o işleri ama çok satılanlarda durması için yapılmış kasıtlı bir şey gibi duruyor.
  4. C

❌İndirim Bitti! Philippe Maison Minimal Vintage Kadın Kol Saati 1 TL

iade geldi hepsine şimdi :)
  5. C

Windows Ücretsiz Nasıl Etkinleştirilir?

https://massgrave.dev/ ben hep bu siteden etkinleştiriyorum. açık kaynak olması lazım. kms gibi değil. Hwid yapıyor. istedğin office fln da lisansı etkinleştirebiliyor.
  6. C

Bilgisayarın Donması Hiç Bir Tuşun Çalışmaması

Değişikmiş ne ki bu
  7. C

Hocam ayarlar,grafik ayarları,gelişmiş kısmında olması lazım.
  8. C

Hocam bir ara valoda oluyordu bende. Donanım ivmeli gpu zamanlamasını açtım. HAGS diye geçiyor ayarlardan açarsın
  9. C

Traş Makinesi Önerisi?

sakal ve bıyık için tıraş makinesi istiyorum. 3 günlük kısa şekilde kullanacağım sakalımı. ayarlanabilir bir şey istiyorum. 1000-2000tl arası bir model bakıyorum. Aklımda bir kaç model var Braun bt 3411 3560 vb. sizin de önerilerinizi bekliyorum.
  10. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

boş zaten. bütçesi o olan insan bunu almaz zaten.
  11. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

ürünü aldım. biraz kullandım. samsung buds 3 pro olduğu için bu bana kötü geldi. özetleyeyim. vokaller geride ve ses seviyesi düşük. 200tl ye değer ama kesinlikle.
  12. C

Laptop Önerisi Max 90k

taşınabilir bir model istiyorsan rephyrus modellerine bakabilrisin. çok güçlü olmaz ama taşırsın çok rahat
Geri