sakal ve bıyık için tıraş makinesi istiyorum. 3 günlük kısa şekilde kullanacağım sakalımı. ayarlanabilir bir şey istiyorum. 1000-2000tl arası bir model bakıyorum. Aklımda bir kaç model var Braun bt 3411 3560 vb. sizin de önerilerinizi bekliyorum.
ürünü aldım. biraz kullandım. samsung buds 3 pro olduğu için bu bana kötü geldi. özetleyeyim. vokaller geride ve ses seviyesi düşük. 200tl ye değer ama kesinlikle.
hocam dediyse fikrine karşı çıkarım ama fikrine karşı çıksamda elimden bir şey gelmez. Asıl demek istediğimi anlatamıyorum ondan dolayı yanlış anlaşılıyor olabilirim. Eğer adam yanlış bir şey diyor ise bırakın kendi etrafında dönsün dursun. siz o adamın fikrini değiştiremeyeceksiniz sonuçta. o...
ahsddshasahasdh olaya bak. tamam sizsiniz beyler. tartışarak zamanınızı kaybediyorsunuz. kimse haklı değil böyle konularda he diyip geçin uğraşmayın. ekran kartından nasıl gelebiliyor böyle şeyler asdhjadshdsah. dünyada farklı insan hep olacak abi doğa böyle. sinirlenip laf atmayın birbirinize...