ChaedauX isimli üyenin son içerikleri

1. C

Oyun bilgisayarı önerisi

Şarjı uzun giden model düşünüyorum.
  2. C

Üniversite için laptop önerisi.

Hangi model hocam?
  3. C

Oyun bilgisayarı önerisi

Bütçem 40-55k arası zorlayabilirsem 60 olabilir. Üniversite için hafif, uzun pil ömürlü, aynı zamanda da performanslı, harici ekran kartlı bir laptop arıyorum. Ultrabooklara baktım fakat ekran kartı lazım olursa diye düşünüyorum. Güzel şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  4. C

Asus Vivobook S14 M5406KA-PP060W Ultrabook almayı düşünüyorum.

Hocam bu modellere baktım 758v nin çokku çekirdek performansı düşük olduğundan ilerde sıkıntı çıkartmasın diye düşünmüyorum. Ai 9 370 vs baktım da gereksiz pahalı. Zenbook s16 yı 2.el den çözsem de o kasada PL1 değeri çok düşük olduğundan performansı da düşük. Bir de kronik sorun vs varmış...
  5. C

https://www.ultrabookreview.com/72474-asus-vivobook-s14-krackan-review/ Bu linkte detaylı incelemesi var açıkcası zenbook modelleri hem ekstra pahalı hem daha az performanslı hem daha sıcak.
  6. C

Üniversitem için macbook dışında bilgisayar mühendisliği için ultrabook bakıyorum. 45bin tl ye bu özelliklere sahip bir laptop bulabilir miyim? 120Hz ve OLED olması çok hoş. Pil ömrü uzun istiyorum ayrıca performansı da üniversite sonuna kadar yetebilecek bir şey istiyorum.
  7. C

Üniversite için laptop önerisi.

Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım. Beni üniversite sonuna kadar götürecek, bataryası uzun ömürlü bir laptop istiyorum. Kafede vs çalışmak için. Arada valorant lol oynarım. ekran kartsız 40k-55k bandı arasında alınabilecek f/p laptop nedir? ikinci el de alabilirim.
  8. C

ASUS V16 Core 5 5060 alınır mı?

alınabilir bence üniversite öğrencisi için iş görür her şekilde.
  9. C

Yurda Masaüstü Götürmek Sorun Çıkarır Mı?

DÜşüncelerim çok değişti çok teşekkürler
  10. C

kyk larda olabilir de bilemedim şimdi yaa.
  11. C

eğer deneyimleyen vs varsa ya da tanıdıklardan duyan ona göre laptop alacağım.
  12. C

Burs alıp özel üniversitenin yurtlarında veya İstanbul devlet yurtlarında kalmayı düşünüyorum. 4 kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Masaüstü götebilir miyim? Çalınması hasar görmesi vs sorun olur mu?
  13. C

Üniversite için laptop önerisi

onu gördüm hoşuma da gitti açıkcası ama daha güçlü alternatifi varsa güzel olur.
  14. C

benim için şarjı iyi gitsin kafi. şarjı iyi giden bir oyuncu bilgisayarı da olabilir.
  15. C

aklıma hiç gelmemişti teşekkürler.
Geri