chainbneww isimli üyenin son içerikleri

1. chainbneww

8 Ayda Ayt Yetisir mi

yetişmez kral sal bence (!) şaka bi yana rahat rahat yetişir
  2. chainbneww

Tost Makinesi Önerisi

öğrenci evi için beni 4 sene boyunca götürecek tost makinesine ihtiyacım var çok pahalı olmadan ne alabilirim https://www.trendyol.com/sinbo/ssm-2513-granit-tost-makinesi-hizli-isinma-yapismaz-yuzey-kolay-temizlik-p-55421094?boutiqueId=61&merchantId=286861 bunu buldum ancak 4 sene götürürmü...
  3. chainbneww

Sizce Tek Başıma Ev Tutabilirmiyim

teşekkürler hocam baktığım binalar yeni ve site olduğu için çoğu sorunu yaşayacağımı sanmıyorum hayırlısı bakalım
  4. chainbneww

hocam 17 saat otobüs yolculuğum var yani perşembe günü evlere bakabileceğim için yarın arayacağım
  5. chainbneww

ilanlar belli zaten hocam sadece görmeye gideceğim belki indirim yapmayabilir öyle bir durumdada babamı arayıp onla konuşturmaya çalışacağım bakalım
  6. chainbneww

hocam ev kirasını babam ödeyecek zaten il biraz uzak olduğu için ben sadece gidip karar vericem küçüklüğümden beri hayalim kendi evime çıkmaktı ondan dolayı kyk düşünmüyorum Evler çok hızlı tutuluyor ondan dolayı erkenden gidip halletmek istiyorum
  7. chainbneww

yarın antalyaya bilet aldım üniversite için ev bakmam gerekiyor ilk kez tek başıma böyle bir işe kalkışacağım sizce yapabilirmiyim
  8. chainbneww

Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

alanyamı geldi hocam kardeşinize
  9. chainbneww

.

abartmayın hocam bu sene sözel olmadığım halde az bi bilgiyle 20kya girdim sözelde günde 2-3 saat çalışmayla bile ilk 10kya girilebilir sözel için diyorum bunları tabii ki
  10. chainbneww

Üniversite Öğrencisinin Ortalama Aylığı Ne Kadar Olmalı

teşekkürler hocam bende aynı şekilde düşünüyorum
  11. chainbneww

doğalgaz 4k çok değilmi hocam aile evi dubleks oraya bile 3-3.5 anca geliyor 1+1 eve bence taş catlasın 1k gelir diye düşünüyorum bende yemek için 5k civarı gider diye düşünüyorum ayda 15k sanırım yetecek benim için ortalama 3 günde 1 de dışarı kafeye falan çıkıyorum genel olarak
  12. chainbneww

bu sene üniversiteye başlıyorum eve çıkacağım ORTALAMA aylık ne kadar para gider kira hariç ev giderlerinin dahil edilmiş haliyle
  13. chainbneww

Giriş Katta Ev Tutulurmu

hocam ne gibi dezavantajları olur
  14. chainbneww

Giriş Katta Ev Tutulurmu

yerin altı değil hocam ama balkon kapısı direk bahçeye açılıyor mesela güvenlik yok ama 6-7 apartman bu şekilde yan yana
Geri