chainbneww isimli üyenin son içerikleri

1. chainbneww

Menzuna Kalmalımiyim

hayatımda okuduğum en saçma yorum kuzenim bizzat 840kdan 2kya çekti kime göre neye göre çalışmaz saçma sapan genellemeler yapmayın
  2. chainbneww

İstanbul Depreminden Korkuyorum. Neler Önerirsiniz?

istanbuldan taşınmanı
  3. chainbneww

Hukuk Sıralamaları Değiştimi

anladım sıralamalara kaldık o zaman
  4. chainbneww

Hukuk Sıralamaları Değiştimi

geçen sene hukuk fakültesinin taban sıralaması 100kya çekicek gibi bir şey vardı sonra olmadı bu sene o uygulanacakmı ücretli üniversiteleride kapsıyormu
  5. chainbneww

Yks Sıralamaları Hangi Yıla Benzer

Bilemeyiz sonuçlar açıklanana kadar
  6. chainbneww

Yks Sınavınız Nasıldı?

anladım hocam tyt birz daha düşük ayt mat 11-12 civarı sanırım benimde umarım ea ilk 100k gelir
  7. chainbneww

Yks Sınavınız Nasıldı?

hocam bende aynı sıralamaları bekliyorum netlerinizi nasıl bekliyorsunuz acaba merak ettimde
  8. chainbneww

Ayt Nasıl Geçti? Soruları Tartışalım

lti kolay değildi bence aylarımı verdim 7 soru falan çözmüşümdür ltiden
  9. chainbneww

🟢Tyt Sorular ve Cevaplari

Olum kolaydı diyip durma matematikte 10 soru yapmışsın kolaydı diye yırtınıp duruyorsun sabahtan beri milletin moralini bozma 50 tane mat denemesi çözdüm ilk kez 25in altında soru yaptım kolay falan değildi
  10. chainbneww

Yks Sınavınız Nasıldı?

Keske beni ilgilendirmese
  11. chainbneww

Bushido boxer alınır mı?

Yok ya normalde takılıp çıkacaktım benim konu patlamış integral çözüyodum ne güzel gfmfbmkfbkjfbkm
  12. chainbneww

Bushido boxer alınır mı?

bu olaydaki engelli arkadaş jahreinin yakın arkadaşı hatta kanalında mod makara yapıyor çocuk rahatsız olmadığını belirtti açıklaması var olayları araştırmadan her önünüze gelene inanmayın (twitle alakasız sadece pozisyonunu kast ediyorsan zaten meme yapıyorum dostum jahrein fanlığım yok )
  13. chainbneww

Bushido boxer alınır mı?

Yok asla alamaz bu ay kıyafet almak yerine ona attım umarim 4 katli villaya geçer
  14. chainbneww

Bushido boxer alınır mı?

Yemek yemem gerekirse ahmet abime atarim
  15. chainbneww

Messi’Nin Hattrick Yapması

500 yılda bir gelir böyle adamlar
Geri