karşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz
ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım
212 sex men
invuctus
ysl
dior homme intense kullanıyorum aktif olarak,en çok dior hoşuma gidiyor ama parfüm göreceli birşeydir sephoraya falan gidip denemek daha mantıklı
aslında bu dönemden döneme böyle şeyler olabiliyor arkadaşlığınız sıkıysa tekrar eskisi gibi olabilirsiniz bence
9 yıllık arkadaşım var geçen sene bu aylarda manita yapmıştı ondan çok konuşmuyorduk ayda 1e kadar düşmüştü sonra tekrar eskisi gibi olduk bu ara hemen hemen her gün konuşuyoruz...
bende 10dan fazla yayınevinin denemesi var olanları kısaca özetliyim sen istediğini seç al
Çap yayınları-bence kolay normalde 15-20 arası yaparken bunda 22-25 bandına çıktığım oldu
bilgi sarmal-Orta seviye
frekans- karışık zor soruları çok zor kolayları çok kolay ortalama denebilir yinede...
hedefi her zaman yüksek tutmayı doğru buluyorum ne kadar yükseği hedeflersen o kadar iyi çalışırsın bence zaten tytyi bitirdim 75 civarı netlerdeyim buradan sonra iş aytye kalıyor yani 30-40net yapıp realistic olmayan hedeflerde değilim