chainbneww isimli üyenin son içerikleri

1. chainbneww

Geçen yıllarda msü genelden 300 net yapan birisi netlerini atabilirmi

hocam bu sonuca hava geliyormuydu sizin
  2. chainbneww

İkinci kez mezuna kalınır mı?

Şuan netlerin ne durumda biliyormusun
  3. chainbneww

345 All Star Kullananların Deneyimleri ve Önerileri

şuan kaç netlerdesin
  4. chainbneww

14 Şubat hediye önerileri

18 hocam 1769620719 güzelmiş hocam ama sanırım pandora alacağım
  5. chainbneww

14 Şubat hediye önerileri

14 Şubatta ne hediye aldınız daha zaman var ama kargosu falan derken halletmek istiyorum
  6. chainbneww

Kavgada 8e 1kalsanız nasıl bir strateji yapardınız

karşınızda 8 kişilik bir grup var ve siz yanınızdayken kız arkadaşınıza laf atıyorlar kavga olacağını az çok anladınız nasıl bir strateji izlerdiniz ben muhtemelen aradaki en kısa olan ve bıçak taşıma ihtimali en düşük olan sırf kalabalık olsun diye gelen eleman olur ya direk ona saldırırdım
  7. chainbneww

Parfüm önerisi lazım

212 sex men invuctus ysl dior homme intense kullanıyorum aktif olarak,en çok dior hoşuma gidiyor ama parfüm göreceli birşeydir sephoraya falan gidip denemek daha mantıklı
  8. chainbneww

Çok samimi olduğum arkadaşım artık hal hatır sormuyor

aslında bu dönemden döneme böyle şeyler olabiliyor arkadaşlığınız sıkıysa tekrar eskisi gibi olabilirsiniz bence 9 yıllık arkadaşım var geçen sene bu aylarda manita yapmıştı ondan çok konuşmuyorduk ayda 1e kadar düşmüştü sonra tekrar eskisi gibi olduk bu ara hemen hemen her gün konuşuyoruz...
  9. chainbneww

Yardım Nereden taksitli kahve kapsülü alabilirim

Maalesef küçük şehirdeyim
  10. chainbneww

güzel olmuyor hocam bunlar kahve dünyasının kapsüllerini alıyorum bide faizsiz lazım
  11. chainbneww

Normalde amazondan alıyordum ancak sanırım artık kaldırmışlar hangi siteler taksit yapıyor
  12. chainbneww

Tyt netlerimi nasıl yükseltirim

bende 10dan fazla yayınevinin denemesi var olanları kısaca özetliyim sen istediğini seç al Çap yayınları-bence kolay normalde 15-20 arası yaparken bunda 22-25 bandına çıktığım oldu bilgi sarmal-Orta seviye frekans- karışık zor soruları çok zor kolayları çok kolay ortalama denebilir yinede...
  13. chainbneww

haftada 3 branş denemesi çöz
  14. chainbneww

matı yükseltmen lazım 15-20 civarıysa muhtemelen geometri yapmıyorsun yada çok az yapıyorsun geometriye basman lazım
  15. chainbneww

YKS NETLERİNİZ VE BAŞARI SIRANIZ

hedefi her zaman yüksek tutmayı doğru buluyorum ne kadar yükseği hedeflersen o kadar iyi çalışırsın bence zaten tytyi bitirdim 75 civarı netlerdeyim buradan sonra iş aytye kalıyor yani 30-40net yapıp realistic olmayan hedeflerde değilim
Geri