chainfoot isimli üyenin son içerikleri

1. chainfoot

Atk N9 Ultra Bilgisayara Bağlanmıyor

Yani açılışta falan Çince sesler geliyor bozulma falan yasanabilir
  2. chainfoot

Ses kalitesi falan iyi valo için de güzel ses kasılıyor ama cin markası o yuzden bu tarz sıkıntı da sizin başınıza gelebilir müşteri temsilcisine yazdım ürünü şimdi onlara göndermek falan biraz uğraştıracak yine senin kararın
  3. chainfoot

hocam taktım şarjı var
  4. chainfoot

Normal kullanıyordum bugün açmaya çalıştığımda ışığı yanıp sönmeye başladı ve bilgisayara bağlanmadı yardim eder misiniz
  5. chainfoot

Topladığım Sistem F/P Olmuş Mu

İşlemci: AMD Ryzen 7 7500X3D Anakart: asus prime b650 plus wifi Bellek (RAM): corsair 32GB (2x16GB) 6000MHz CL32 DDR5 Depolama (SSD): samsung 990 evo 2tb Bura (41.000) ye aldım Güç Kaynağı (PSU): 1st player 750 watt (3.000) Ekran Kartı: Sapphire nitro 9060XT (19.000) Kasa: Lian li vector...
  6. chainfoot

Valorantta Uefi Hatasi Veriyor

Ne yazsam.cikar
  7. chainfoot

Valorantta Uefi Hatasi Veriyor

Valoranti bilgisayarımda ilk defa açtım ama boyle bir hata verdi ne yapmalıyım
  8. chainfoot

Öneri Rahat Gaming Kulaklık Tavsiyesi İstiyorum

N9 al geç bence kullanıyorum bir eksisini görmedim
  9. chainfoot

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Benzerini kullanıyorum gayet güzel fakat ilk sürdüğünde gereksiz bir terleme oluyor bana mi özel bilmiyorum onun dışında gün boyu kokusu sürüyor
  10. chainfoot

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Hatir aksine ayni satıcı olmasına rağmen 1 tl olmuş https://ty.gl/aj9nhqt97jf1d
  11. chainfoot

Windows 11 Hangi Yolla Kurmaliyim

Yeni bilgisayarıma windows 11 kurmak istiyorum ama birçok yol varmis rufus normal microsofttan falan hangisinden kurmak daha kolay ve mantıklı olur
  12. chainfoot

Xbox’Ta Küçülme Operasyonu Başladı: Önemli Stüdyolar Kapatılıyor

Yazık eskiden xbox vs ps derdik şimdi ortalıkta yoklar bu karar bence yerinde olmuş.
  13. chainfoot

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Hocam stok bitmiş 2 gün sonra kullanmalık bunun gibi uygun bir kod var mı
  14. chainfoot

7 Bin TL 2k Monıtor Tavsıyesı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-244f-23-8-0-5-ms-full-hd-ips-200-hz-monitor-4544-tl.1237448/ Hocam 2k şart değilse bunu alabilirsiniz
Geri