chainsavv isimli üyenin son içerikleri

1. C

Millenicom Sıkıntısı

öneriniz için sağolun hocam en kısa zamanda kurtulabilmek istiyorum bu beladan.
  2. C

Millenicom Sıkıntısı

Tt altyapısı kullanan bazı firmalar 1000 megabit sağlayabiliyor. Türknet 1000 vermediği için 1000 megabit alabileceğimiz bir sağlayıcıya geçelim dedik ki türk telekomda da 18 ay taahhüt olduğu için tercih etmedik. Ben böyle bir durumun yaşanacağını bilseydim türknetteyken fiber dönüşüm yapardım...
  3. C

Millenicom Sıkıntısı

Türk telekom bizim muhitte fiber dönüşüm yaptı ve gigafiber altyapısına erişimimiz oldu ama türknet 1000 megabit vermediği için de 1000 megabit veren bir sağlayıcıya geçmek istedik altyapı destekliyor diye de direkt fiber olarak geçiş yaptı. VDSL altyapısı aktif olduğu için fibere geçme işlemine...
  4. C

Millenicom Sıkıntısı

9 Kasım 2025 tarihinde Millenicom’a Türknet'ten geçiş yaptım. Fiber dönüşüm kampanyasından yararlanıp 1000 megabitlik taahhütsüz paket satın aldım. Ancak geçiş sırasında bana geçici olarak 16 megabit hızında, taahhütlü VDSL paket tanımlandı. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, önceki...
  5. C

Son bios sürem çok uzun

Merhaba arkadaşlar. 2 hafta öncesinde kendime yeni bir pc toplamıştım ama bu 2 haftadır sebebini bilmediğim bir şekilde BIOS süresinin çok uzun olduğunu fark ettim (ya da bana öyle geliyor). Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sistemimde Sapphire Pulse 9070xt ve...
  6. C

İlk pc toplama deneyimim ve neler yaşadığım

Fotodan çok anlayamadım ama bendeki 2 vida böyle oldu
  7. C

Teşekkür ederim. Aynen öyle farklı ve öğretici bir deneyim oldu benim için. İleride bunun faydasını göreceğimi düşünüyorum.
  8. C

Çelik uçlu yıldız tornavida aldım. Anakartı yanımda götürüp uygun boyutu aldım. Tornavidanın fotoğrafını atıyorum.
  9. C

Merhaba arkadaşlar bundan 2 gün önce ilk defa kendi başıma pc montajı yaptım. İlk seferim olduğu için biraz sıkıntılı geçti ama sonunda hallettim. Bu yüzden deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle sistemimdeki parçalarla başlayayım. İşlemci : R7 7800x3d Ekran Kartı: Sapphire Pulse...
  10. C

Çözüldü✓ Soğutucu takmak için yardım

evet tf7den sıktım. biraz fazla koymuş olabilirim. nohut tanesinden büyük koydum. x şeklinde yaptım
  11. C

öyle yaptım hallettim. fanları yukarı kaldırabileceğimi unutmuşum. montajı yaptım hocam sağolasın ama bir sorum olacak bunun içinden çıkan termal macun çok katı o yüzden yayamadım soğutucuyu bastırdım yayılsın diye. Sıkıntı yaratır mı
  12. C

Hocam soğutucunun fanları ramlere değiyor ne yapmam lazım
  13. C

Tamamdır teşekkür ederim
  14. C

Unutmam da bu soğutucuyu taktıktan sonra ramlere yer kalacak mı. Ramleri soğutucuyu takmadan önce mi takayım sonra mı?
  15. C

Tamamdır sağolasın bir deneyeyim.
Geri