Merhaba. Gta 5 te tüm grafik ayarları ultrada iken fps 80 90 civarlarından bazen anlık 50ye düşüyor. sistemde 4060TI R5 5600 var. Sistemi yeni topladım bu fps değerleri bana az gibi geldi. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba. Kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyat aralıgım 1500 2000 arası. Harici mikrofonum var. Mikrofonsuz olsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim
İyi Forumlar
kargoya verildi hocam. para sorun değil. bu sistem oynadıgım oyunları rahat bir şekilde kaldırabileceğini düşünüyorum. fortnite csgo lol gibi online oyunlar oynuyorum. dediğim gibi iş temposu yüzünden çok fazla vakit geçirmiyorum bilgisayar başında. akşamları eve gelince kafa dagıtmak için aldım...
vatandakini almadım hocam. itopyadan aldım
1717079519
512 gb olmasını istemşyordum 1tb aldım. kingstonu daha once duymustum onu tercih ettim
1717079575
bios update nasıl yapılır bilmiyorum sistem geldiğinde bir sorun yaşarsam burda olacağım
evet monitor aldım hocam
https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2418c.html
1717079327
Stok fanı gönderiyorlarmış hocam. Ben bu sistemi youtubeden gorup özelleştirme yaparak aldım. Anakart ssd ve kasa haricinde bir şeye dokunmadım. videoda stok fan gonderiyoruz diyordu.
konudan biraz bağımsız soru sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama hazır sistemlerde işlemci ve ekran kartına termal macun sıkıyorlarmı?
1717078823
dediğim gibi hocam bilgisayardan pek anlamıyorum. bilgisayar geldikten sonrada parçalarla ugrasmak istemiyorum. Maddi anlamda problemim yok.
bir arkadaşım sistemi nereden aldıgımı sordugunda itopyadan aldım dedim. oda bende ordan almısıtm işlemci ve anakart uyumsuz çıktı dedi. bende dedim işlemciye göre anakart seçenekleri sunmuyorlarmı zaten dedim. içime bir kurt düştü size sormak istedim
hocam aldım bu sistemi. O sisteme bakınca biraz kazıklanmış gibi hissettim. Yoğun iş temposu yüzünden bilgisayarla pek vakit geçiremiyorum. Akşamları ve hafta sonu bir kaç saat kafa dağıtmak için bir bilgisayar aldım extrem oyunlarda oynamıyorum. Sistem sence iyi mi? hocam