changaver isimli üyenin son içerikleri

1. C

Win 11 in üstüne win 11 kurmak

win 11 i usbye yükle. biosdan sıfırlayarak format at. youtubedan video bulabilirsin.
  2. C

Bilgisayar anlık drop yiyor

Arkadaşlar merhaba, internette gezerken, youtube video izlerken veya masaüstünde takılırken bilgisayar ara ara çok kısa bir drop yiyor. bu takılma oyunlarda meydana gelmiyor sadece pc boşta gezerken yapıyor. sistem şu şekilde 7500f, 9060 xt, 32gb ram. Emin olmamakla birlikte sanki eski ekran...
  3. C

Yardım AM5 İşlemci Nasıl Çıkarılır?

soğutucunun vidalarını sök yukarı kaldır direkt çıkacak zaten güç uygulamana gerek yok. işlemciyi çıkarırken korkma am5 işlemcilerin pinleri yamulmaz anakarta dikkat et yeterli. hayırlı olsun
  4. C

Bilgisayarıma update yapmak istiyorum

7500f halen f/p bir ürün ama arkadaşın dediği gibi neredeyse komple sistemi değişeceksin. 1650'de zaten artık yeterli bir gpu sayılmaz.
  5. C

Öneri 1200 bandında mouse .

beyazı çok tatlı duruyor. denemek için alabilirim daha yeni mouse almıştım oysa ki :)
  6. C

Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım gerekli

7500f 4.5-5k civarına satıp üstüne 4k koyduğunda daha üst seviye bir işlemciye geçebilirsin zaten bunuda düşünebilirsin.
  7. C

yani tercih meselesi. bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz ama dediğim gibi ortalama bi hava soğutmadan çok ekstra bir farkı olmayacaktır 7500f özelinde konuşuyorum. sıvı soğutma alacaksanızda alanında kendini kanıtlamış markalara yönelmenizi tavsiye ederim çünkü borular riskli parçalar.
  8. C

Rtx 4060 8 gb/ Rx 9060xt 16 gb

9060 xt ama gigabyte 3fanlı modelini alabilirsin. 40 euro cashback halen mevcut. amazon veya incehesaptan alırsan.
  9. C

phantom spirit kullanıyorum çift kule olanı yazın baya forumda f/p konusunda ünlüydü o sıralar almıştım ama fiyatları biraz uçmuş sanırım. 2k seviyelerinde olması gerek. ama içinizde sıvı soğutma kalacaksa alabilirsiniz 2 yıl uzun bir süre :)
  10. C

Anakart pini yamuldu b760

vallahi hiçbir fikrim yok pin yamulduysa nasıl ekran geldi onuda pek anlamadım.
  11. C

Anakart pini yamuldu b760

pinin yamulduğunu görüp birde üstüne para mı verdin? geçmiş olsun. aklınıza gelebilecek her yere şikayette bulunun fakat bir sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum. kanıtlaması zor.
  12. C

pompaların uzun süreli kullanımda ciddi performans düşüklüğü yaşattığını biliyorum. zaten 2 yıl gibi bi süre kullanacaksanız bu bütçelerde ki sıvı soğutma %90 şeklilde pompası ya ses yapacak yada bozulacak. ortalama 4klık bir sıvı soğutmanın performansını zaten 1-1.5klık hava soğutma rahatlıkla...
  13. C

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

yok yeni ben genel olarak temizlerken sadece nemli bezle sil dedim. zaten anladığım kadarıyla yapısı bozulmuş.
  14. C

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

mouse kullanım süresi nedir? büyük ihtimalle üstünde ki madde yavaş yavaş özelliğini kaybetmeye başlamış. mouse temizlerken bir bezi sadece suyla nemlendirip silin harici kimyasallar mouseu aşındırabilir.
  15. C

selamlar, aynı işlemciyi kullanıyoruz 1-2 sene sonra yükseltme yapacaksan bence sıvı soğutmaya yönelme ciddi şekilde performansı 2 sene sonra düşebilir hatta pompasının bozulma ihtimali bile yüksek. orta seviye bir hava soğutma işini rahatlıkla görecektir.
Geri