ChaosEnvy isimli üyenin son içerikleri

1. ChaosEnvy

Sıfır Acer Laptopta Vıdeo_ Memory_Management_Internal Hatası

Ben olsam son kez Windows Update'in kendi WHQL sürücüsünü denerim, düzelmezse hiç uğraşmadan garantiye yollarım. 3 haftalık cihazın bu kadar naz yapması normal değil hocam
  2. ChaosEnvy

Hyperx Cloud 3s Wireless Ses Git Gel Yapıyor

NVIDIA Broadcast filtrelerini tamamen kapatın, HyperX NGENUITY üzerinden firmware güncellemesi ve kulaklık-dongle eşlemesini yeniden yapın. USB dongleı da kasanın arkasındaki farklıUSB 2.0 porta takın. Wi-Fi modem veya USB 3.0 cihazlar da 2.4 GHze parazit yapabiliyor. @Sakurajima Mai
  3. ChaosEnvy

Tv-pc bağlantısıda sorunlar

Hocam gecikmenin ana sebebi büyük ihtimalle TV’nin görüntü işleme süresi. TV’lerde monitöre göre input lag çok daha yüksek oluyor. Önce TV’de varsa game mode açın. Motion smoothing, görüntü iyileştirme, HDR optimizasyonu gibi şeyleri kapatın. 6 metre HDMI da kaliteli değilse sinyal sorununa ve...
  4. ChaosEnvy

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

Hayır. Kırmızı reçete bile muaf sebebi değil. Ne rdmler var muaf alamıyor. Kendini kesen mi dersin, bana cin musallat oldu diyen mi. Dayak mevzusu da yok, hiç şahit olmadım.
  5. ChaosEnvy

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

Tek başına plak olması direkt askerlikten muaf yapmaz hocam. Önemli olan elde/kolunda hareket kısıtı, güç kaybı, ağrı veya işlev kaybı olup olmaması. Kullanabiliyorum diyorsanız büyük ihtimalle direkt çürük çıkmaz, askerliğe elverişli verebilirler. Ama parçalı kırık, plak, şişlik ve ameliyat...
  6. ChaosEnvy

🔥İndirim RYZEN 5 7500F 5743TL

Almamalıyım almamalıyım borcum var hayır almamalıyım
  7. ChaosEnvy

Dual mod alınır mı ? Monitör tavsiye

Saf FPS için 27 1080p çok mantıklı değil, pikseller belli oluyor. Ben olsam direkt 24.5 360 Hz+ alırdım. Dual mode monitörler kaliteli ama daha çok hem 4K AAA oyun hem rekabetçi FPS oynayanlara hitap ediyor. Sadece FPS oynuyorsanız düz 1080p yüksek Hz monitör almak daha mantıklı. Ekstra 450 FPS...
  8. ChaosEnvy

❌İndirim Bitti! YEMEK SEPETİ MARKET KEMİK VE TAVUK SUYU 0 TL

Bu forumda insanların yararına asla konu açılmaz. Hele sıcak fırsatlar konusu hiç açılmaz. Paylaşmayın. Kıymet bilinmiyor.
  9. ChaosEnvy

CPU Işığı Pinterestte yanmaya başlıyor.

XMP kapatıp dener misin
  10. ChaosEnvy

"Sebastian Szymanski" nicknameli velet dolandiricidir

Konusma ssi falan yok mu hocam merak ettim
  11. ChaosEnvy

Yaz için parfüm önerisi?

Bütçeni bilmiyorum ama geçen şu parfümü aldım. https://www.ozelparfum.com/tutaste-nirvana Sana yemin ediyorım iş yerinde herkes soruyor. Güzel geri dönüşler aldim. The best de iyidir
  12. ChaosEnvy

Legion Go 2 1999$'dan Satışa Çıktı!

Böbreği satsak gene kurtarmıyor arkadas
  13. ChaosEnvy

RTX5070 Gpu Kullanımı Yüksek Fakat Fps Düşük

FPS’i monitör Hz’inden 2-3 düşük sabitle. Nvidia panelden Prefer Maximum Performance yap. Shader cache oluşması için oyunu bir süre oyna. İmkan varsa farklı PSU ile test et.
  14. ChaosEnvy

Ultra 7 270K Plus vs 9800x3D Gel Tartışalım

Oyun tarafında 3D V-Cache avantajı nedeniyle 9800X3D hala en yüksek FPS ve özellikle 1% low değerlerinde önde. Intel Ultra 7 ise çok yakın performans versede %5–10 geride kalıyor. Soket konusu tamamen kullanım senaryosuna bağlı. AM5 platformu uzun süre destek aldığı için sadece işlemci...
  15. ChaosEnvy

İ5 14400f mi ultra 5 core mi ?

Ultra 5 tercih edilmez. Diğer iki işlemcinin performansı da hemen hemen aynı zaten.
Geri