Chappies isimli üyenin son içerikleri

1. Chappies

BLOODYCASE sitesi scam mi ?

yok kanka da anlamadım neden gönderilmiyor sen biliyor musun siteyi normalde gönderiyorlar mı 1767589802 Şimdi tekrardan denedim ve gönderildi tamam adamların günahını almışım galiba dün gece 50 kere denedim olmadı.
  2. Chappies

BLOODYCASE sitesi scam mi ?

Arkadaşlar sitedeki free caseden 4 dolarlık item düşürünce itemi çekmek için 5 dolar depozit ödeme şartı vardı refleks olarak ödedim dedim 4 dolar geldi 5 dolarla biraz daha kasa açarım parasını çıkarırım dedim ama itemleri hesabıma göndere tıklıyorum ne gelen var ne giden yardım eder misiniz...
  3. Chappies

Steamde Oyun Yaptım Ama ?

hayırlı olsun dostum sosyal medya dışında nasıl duyurabilirsin ki bir instagram hesabı açıp sürekli oyun hakkında paylaşımlar yapabilirsin bu arada bende baya ilgiliyim oyun sektörü çok iyi gidiyor ve önü açık kolay gelsin türk oyunlarına destek oluruz her zaman
  4. Chappies

Steam cüzdanımdaki parayı arkadaşıma oyun hediye ederken kullanabilir miyim?

yok yok istediğin kadar kalabilir hiçbir şey olmaz
  5. Chappies

Steam cüzdanımdaki parayı arkadaşıma oyun hediye ederken kullanabilir miyim?

cüzdanına para ekleyip cüzdanından arkadaşına gönderebilirsin dostum
  6. Chappies

CS2 4000 TL İLE HANGİ BIÇAĞI ALMALIYIM

Beyler bu buy order muhabbeti kolpa vallaha 2 gündür bekliyorum sürekli kontrol ediyorum en çok teklifi veren benim ama yok gelmiyor bir türlü ve hani abartmadım yani adam 4100 tl teklif koyduysa 3900 e falan yazıyorum buy order :D yok gelmiyor 200 liranın peşinde değilimde herkes öyle alıp kar...
  7. Chappies

CS2 4000 TL İLE HANGİ BIÇAĞI ALMALIYIM

Selam millet 4000 TL ile alabileceğim bıçaklar Bowie knife Gut knife Kukri Paracord knife Shadow daggers Survival knife RENKLER MECBUREN KÖTÜ OLCAK İLERDE ONU DA DEĞİŞİRİZ
  8. Chappies

CS2 Zengin olma taktiğim çalışır mı çalışmaz mı ?

Plan değişti üstad :D bence daha karlı olan bir plana geçtim galeri kasalarımın 60 tanesini sattım ve 80 dolara tekrardan 5 pass alıp kasmaya başladım bu sefer full çıkartma ağırlıklı gidiyorum ve 10 dolarlık baya düştü hemde armoryden kalkacak çıkartma koleksiyonu o yüzden daha da...
  9. Chappies

Bu plan işleyecek gibi yarın galeri kasalarımın 60 tanesini satıcam ve 80 dolara tekrar 5 bilet alıp kasmaya devam edicem arkadaşlar :D onu da zamanında bitirebilirsem iyi bir kar yapıcam gibi bakalım
  10. Chappies

CS2'de Seçkin mi kasmak mantıklı yoksa Faceit mi

hocam aman öyle demeyin :D olur mu olur bide hesabı bağladım
  11. Chappies

Güvenilir bir platform değil mi
  12. Chappies

Sürekli ikilemde kalıyorum hangisine girişsem daha mantıklı olur ?
  13. Chappies

LoL hesap satın alımı için en güvenli site

Hocam iyi para eder tahminen ama benim bir fiyat vermem doğru olmaz siz siteleri araştırsanız fiyatlara baksanız zaten kafanızda canlanır birşeyler ligi de yüksekse iyi paraya gider
  14. Chappies

LoL hesap satın alımı için en güvenli site

ben zamanında gamermarkttan hesap satıp, hesap alıyordum gayet güvenilir bir bak oraya usta
  15. Chappies

benim de korkum o tekrar drop havuzuna eklenirse sıkıntı büyük hayallerim suya düşücek. 1758217616 adam başı 15 k stok yapılırsa öyle olması normal :D
Geri