yok kanka da anlamadım neden gönderilmiyor sen biliyor musun siteyi normalde gönderiyorlar mı
1767589802
Şimdi tekrardan denedim ve gönderildi tamam adamların günahını almışım galiba dün gece 50 kere denedim olmadı.
Arkadaşlar sitedeki free caseden 4 dolarlık item düşürünce itemi çekmek için 5 dolar depozit ödeme şartı vardı refleks olarak ödedim dedim 4 dolar geldi 5 dolarla biraz daha kasa açarım parasını çıkarırım dedim ama itemleri hesabıma göndere tıklıyorum ne gelen var ne giden yardım eder misiniz...
hayırlı olsun dostum sosyal medya dışında nasıl duyurabilirsin ki bir instagram hesabı açıp sürekli oyun hakkında paylaşımlar yapabilirsin
bu arada bende baya ilgiliyim oyun sektörü çok iyi gidiyor ve önü açık kolay gelsin türk oyunlarına destek oluruz her zaman
Beyler bu buy order muhabbeti kolpa vallaha 2 gündür bekliyorum sürekli kontrol ediyorum en çok teklifi veren benim ama yok gelmiyor bir türlü ve hani abartmadım yani adam 4100 tl teklif koyduysa 3900 e falan yazıyorum buy order :D yok gelmiyor 200 liranın peşinde değilimde herkes öyle alıp kar...
Plan değişti üstad :D bence daha karlı olan bir plana geçtim galeri kasalarımın 60 tanesini sattım ve 80 dolara tekrardan 5 pass alıp kasmaya başladım bu sefer full çıkartma ağırlıklı gidiyorum ve 10 dolarlık baya düştü hemde armoryden kalkacak çıkartma koleksiyonu o yüzden daha da...
Bu plan işleyecek gibi yarın galeri kasalarımın 60 tanesini satıcam ve 80 dolara tekrar 5 bilet alıp kasmaya devam edicem arkadaşlar :D onu da zamanında bitirebilirsem iyi bir kar yapıcam gibi bakalım
Hocam iyi para eder tahminen ama benim bir fiyat vermem doğru olmaz siz siteleri araştırsanız fiyatlara baksanız zaten kafanızda canlanır birşeyler ligi de yüksekse iyi paraya gider