Önceden de söyleyenler vardı. Teknik olarak çok hakim değilim ama iddia edenlerin iddialarını okuduğumda oluru var gibi gelmişti mantıklı şeyler anlatıyorlardı. Gelecek gibi duruyor ki gelirse güzel olur. Ama gelse de 9000 serisi ile aynı performansı vermez muhtemelen
Pek bilmiyorum da performans farkı yaratır mı? Bazı modeller uçuk fiyatlarda çünkü hocam. Stok olmadığından da olabilir gerçi de pek anlamıyorum o yüzden sordum.
Sağ olasın hocam. Peki model nasıldır bir bilginiz var mı? Normalde hem ucuz hem sıkıntısız diye GIGABYTE'in 7700XTsini düşünüyordum. Bu model temizse çok mantıklı olur.
Bağlantıdaki ilan güvenilir midir arkadaşlar? Yaza bir sistem toplamayı düşünüyorum aklımdaki ekran kartı 7800XT ama fiyatları biraz bütçemi zorluyordu. O yüzden 7700XT almayı düşündüm ama bu ilani görünce kafam karıştı. 7700XT fiyatına sıfır 7800XT sattığını söylüyor. Modelin TR'de başka...
Yeni sürücüleri kurduğumda rastgele zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum. ''VIDEO_TDR_FAILURE'' ve ''nvlddmkm.sys'' yazıyor. Uzun süredir var bu sorun. Bayadır eski sürümü kullanıyordum mavi ekran yememek için ama bu sefer de oyunlarda performans sorunu, grafiklerde bozulma vs. oluyor...
Yük altinda işlemci 85 derece üstüne çıkıyor. Ama öyle çok fazla bir işlem yapmıyorken de mavi ekran yediğim oluyor.
Ama sıcaklıkla da alakalı olabilir bilmiyorum PC'de hiç bir şey yapmıyorken ya da çok çok az işlem varken mavi ekran yediğim hatırlamıyorum. Geçen mesela arkadaki her şeyi...
Yaklaşık bir yıl önce başladı mavi ekran sorunu ama o zamanlar nadir 1,2 oyuna girerken oluyordu bu sorun sadece. O oyunlar ile alakalıdır diye çok umursamamıştım ama 1,2 aydır oyunlara girerken mavi ekran hatası alma sayım artmaya başlamıştı. Son 1 haftadır hem oyunlara girerken hem de normal...
Kanka boş ver bence. 16 yaşındayım bende arkadaşım 173 50 kiloydu. Kilo alacağım diye yazın kendini yırttı hasta oldu, kusma vs. bir sürü sorun yaşadı. Daha sonra bıraktı hiç bir şey yapmadan 5-6 kilo aldı. Şu an 56 kilo falan.