Bendede aynı durum vardı mesela TürkNet peşin ödemede taksit yapamıyordum çözümü sanal kart oluşturup kullanarak çözdüm yurt dışı harcamaları için bu durum geçerli olur mu bilmiyorum çünkü denemedim
Bende monitör arayışı içerisindeyim iki monitör arasında kaldım incelemenizi okudum gayet iyi ama çekilen videolar artık kullanılamıyor diyor.
AOC Q25G4SR ve AOC 25G4SRE modelleri arasında kaldım sistemim gayet iyi 9800X3D işlemcim ve 4070 Super 12 GB ekran kartım var ama bazı yabancı...
Evet, 24 inç ekran bakıyorum en çok aklımı çelen bu 3 monitörden AOC Q25G4SR oldu çünkü 24.5 ekran ve 2560x1440 çözünürlük sunuyor ama düne kadar 1920x1080 ekran kullanan biri olarak biraz tereddüt ederek yaklaşıyorum. Çünkü 1920x1080 monitörde 600 FPS civarında bir performans alıyorsam bu...
Herkese merhaba,
Kullandığım ASUS VG249QM1A monitörde 240 Hz haricindeki tüm yenileme hızlarında ekranda dikey ve yatay çizgiler oluşmaya başladı. Bu yüzden monitörü garantiye gönderdim; büyük ihtimalle iade ya da değişim yapılacak. Ancak bu sürede çok beklemek istemediğim için yeni bir monitör...
Merhaba, OLED monitör almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda üç farklı markadan monitör buldum fakat sizlere birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
10 saat üstü oyun oturumlarında veya karışık oyun ve film gibi aralıksız kullanımda bu panellerin yanma riski var mı?
Genellikle...
Yapay zekaya sordum fakat ne kasar doğru bir bilgi vermiştir bilmiyorum bu işlerden pek anlamam.
Evet, bu durum Hyundai i20 1.2 MPI motorlarda oldukça yaygın bir şikayettir anlattığın o “cırrrrr” sesi genellikle soğuk ilk çalıştırmada, 1 saniyelik bir “kayış veya zincir sesi” şeklinde gelir ve...
Sana tanımladıkları pakette önemli sen şimdi gidip 8/db yapıp hızının artmadığını görürsen büyük ihtimal sana 50 sinyal gönderiyorlar arayıp 75 veya 100 göndermelerini söyleyeceksin neden diye sorarlarsa durumu anlatırsın başıma gelen başka olaydan söz edeyim aşağıdan gelen kabloyu kırmızı ve...
Modem arayüz ayarlarında SNR margin ayarı var bunu araştırırsan detaylı bilgiye sahip olursun ben sana kısa özet geçeyim bu değer yüksek olursa internet stabil ve kopmadan çalışır bunu 8/db değerine düşürürsen ki herkes bu değeri öneriyor bunu test etmen gerekir hızın yükselir ama hat kopabilir...