charlesleclerc16 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Fazeon X34f180qp Monitör 11 Bin TL Ye Alınır mı?

Hocam ulasti fakat ips monitör kalitesi beklemeyin. Bir de belirli bir mesafeden monitörün tam ortasindan bakmayinca tenkler bir garip oluyor. Yani mesafenizi ayarladiginizda yaklasik 60 70cm en az dogru renkleri goruyorsunuz. Daha yakinda durunca kenara gidildikce renkler hafif kendinden...
  2. C

Hocam bu samsunga da baktık philipse de baktık ikisi de biraz eski modeller sanırsam. 1783670277 21e9 alinca ya va yada oled aliyosun olede butce olmadigi icin buna biraz el mahkum oluyor. Cs valo da oynamıyorum cok rahatsız ederse iade ederiz
  3. C

Dogrudur hocam o zaman herkesin ihtiyacini bir kenara birakip oled almasi gerekir ama benim ihtiyacim 21e9 34 inç ekrandi bütçe buna elverdi. Bu oran olmasa zaten gider 32. Al 1783669673 32 inc alirdim
  4. C

Alternatiflerin adlarını ilk defa duyunca bundan aldık ya ayva falan var 11kya fazeon yine biraz daha kulak aşinalığım olan bi markaydı yorumları da yüksekti
  5. C

Normalde idarelik 24 inç 120hz twisted minds ips bi monitör kullaniyodum onun yerine buna geciyorum. F1 simülasyon oyunlari ve film izlemeyi seviyorum. Ipsten va ya gececek olmak biraz urkütüyor fakat cs valo artik oynamiyorum o yuzden mantikli bir tercih gibi geldi. Sizce 11kya alinir mi 9...
  6. C

Yurt ve Üniversite İcin İnternet Nasıl Olmalı?

Prize takilip kullanilandan bahsediyorsaniz ondan istemiyorum hocam. Disarda da isime yarayacak bir cozum ariyorum 1781211593 Prize takilip kullanilandan bahsediyorsaniz ondan istemiyorum hocam. Disarda da isime yarayacak bir cozum ariyorum
  7. C

200gb civari paket alip hotspotla kullanmak daha mantikli galiba cunku az once turkcellin bu 5g cihazının fiyatini gordum 13k. O paraya 5g telefon alip sinirsiz faturali hatla gezerim bide et dürüm yerim her gün sfhksfhksfhm Tesekkur ederim hocam sanirim en mantiklisi 100 200gb arasi faturaliya...
  8. C

Siz kac gb harciyorsunuz ortalama
  9. C

200gb herhalde yeterli olur tek kisi kullanicam
  10. C

Eylulde unili olcaz. Biraz baktim kyklarda internet cok kotü deniyor. 32gb kotasi varmis ve o da dolunca 0.5mehabitlere düsüyormus hizlar. Bu durumda internet ihtiyacini nasil karsilayabiliriz.sabit süperbox gibi bir sey istemiyorum. Kütüphaneye gidince de disari cikinca da kullanabileyim...
  11. C

7800x3dye Thermalright Assasin Refined 120 Se Yeterli Midir

7800x3d mımarısınden dolayı yeni 9800x3d den daha cok ısınıyor diye bılıyorum. Zen4te cekırdklerle sogutucu arasında x3d v cache denen zımbırtı da oldugu ıcın sogutucu cekırdeklerden uzak kalıyordu. Sonrakı nesılde tam tersını yaptılar fekırdekler dırek sogutucunun altında kalıyor. Bu sebeple...
  12. C

RTX 5080 ve AMD Ryzen 7 9800x3d Psu Önerisi

Hocam anakarta cok para vermıssınız ama sızin bileceğiniz iş. İyi gunlerdekullanın
  13. C

RTX 5080 ve AMD Ryzen 7 9800x3d Psu Önerisi

Kaca aldınız hocam
Geri