charlesleclerc16 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Flash bellek ile telefondan veri aktarma

Her cihaz desteklemiyor ama muhtemelen olur
  2. C

Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

Sağ tarafta olunca borular cok kasılıyordu biri cok yakin biri cok uzak kaliyirdu mecbur boyle yaptim
  3. C

Ilk calismada deli dehset sesli calisti bu da bozuk dedim ama sonradan duzeldi öncekinden daha az cizirtili oldu en azindan. Testte de 82 civariydi max 84 gordu demek ki parasina gore iyi bi aio. Hocam bide borulari one alinca pompanin kablosunu gizleyemedim cok. Bu kablo vrmlerin...
  4. C

Bu kasaya en uyacak aiolar lian li nin sogutuculari. Adamlar kitapcikta bile kasasina gore gostermis
  5. C

Yok valla😁 ucu ucuna topladim zaten sistemi yeni montajliyorum aio yu bu sefer bozupmasin diye borulari one aldim 1773170894
  6. C

Bu termal macun yeterli mi fazla mi

Gecen cinebenchte 81 84 arasiydi pull push olmasina ragmen 9800x3d. Bana yuksek geldi macun cok iyi degil sanki. Sizin onereiginiz ŞİFALI bi macun var mi
  7. C

Hocam bu macun cok donuk geldi bana onceki tf7 de ayniydi acaba tf7 gercektwn boyle mi yoksa bana denk gelen macunlar mi bozuk
  8. C

Hoca böyle iyi mi kapatmadan önce ortaya 2 minnos nokta daha koydum herhalde ok dir. Butun vidalari sonuna kadar sıkmali miyim yoksa sadece taban vidalarini mi 1773168712 Boyle iyi midir iki kucuk nokta daha koydum sonradn
  9. C

Hocam garantiye gitmisti aio yenisiype degistiler kutudan cikan macun yine donuk cikti gecen de sürülmüyordu yine sürülmez pompayla üstüne bastirip foto atarim 1773167769 Hocam tüm vidaları dönmeyene kadar sokmalı mıyım yoksa sadece tabanları tamamen sıkı 2 vidayı gevsek mi birakayim
  10. C

Thermalright tf7. Sivi sogutmadan cikan macunu sürüyorum. Biraz donuk bi macun yapismadi islemcinin ustune Yeterli mi azaltayim mi
  11. C

Devamini yazmamisim pahli oldugu cok dogru yaptigi ise gore fiyat performans bir ürün kesinlikpe degil tabi ki bu paraya monitor alinir
  12. C

Aio olmadigi icin acmadim sistemi. Degerleri anlik okuyor bilgisini veriyor iste gayet guzel urun. Cok da guzel duruyor bu kasada. Ama
  13. C

Valla ben 81 84 arasi gelip gidiyordum sivi sogutmamla. 76 cok iyiymis. Bu arada gaming gen tr sıfır ürünle değisim yapmis bakalim benim pompa mi bozuktu yoksa aio bizzat dandik miymis😆 frozen edge 360 tf7macun
  14. C

Ben cpu icin sormustum hocam😆 Cinebench yaparsaniz islemci ve aio modelini de yazarsiniz kendi sogutucumla kiyaslarim
  15. C

Hocam cinebenchte falan zorlarken mi 65 gordunuz yoksa oyun ici vs mi
Geri