Ben edge 1000 plat aldım cok mutluyum eleman fan bıle acmıyor neredeysebir kere sesını duymafım. Ic komponentler de kalotelı gonul rahatlıgıyla alınır sx 1000 yada 1200
https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-1200w-sx1200p-beyaz-80-platinum-tam-moduler-atx-31-pcie-gen-51-guc-kaynagi-p-58299?utm_campaign=akakce&v=1.75.1
Sx1200p iç donanımı da gayet ıyi kitguru da incelemesı var bı kac ss koydum on numara psu. Okuyun lutfen. Ayrıca kabloları da kendinden sleeve...
Hocam 1600w psuyu ne yapacaksınız? 5080 ve 9800x3d icin 1000w gayet ideal
Normalde 850 bile yeter. İleriye dönük de zaten en fazla 5090 gibi 550 600w karta gecersınız ona da 1200w bı psu yeterli olur. Lian linin yeni psuları alınabilir sx 1000p 1200p
Ekran kartı güc koblosu anakartın 4pin pwm girislerine temas ediyor sorun yaratır mı
Kablolar lian li nin örgü kabloları
Temastan dolayı erime vs yasar miyim
İntel tarafinda pc ekran kartlarinda tası tarağı toplayıp her an kaçacak havası da var adhkafshkdhskkgda
Adamlar yeni kart yapmiyor. Oysa ellerinde guzel xess gibi teknolojiler de var. Oyun oynamak icin bence alinabilir b580. Ben biraz arastirinca vazgectim. Hayirli olsun. Driver sorunlarini da...
Sınav senesindeyim mühendislik bölümlerind bakıyorum. Bu sebeple gecici de olsa intelden caymıştım hocam. Evet 8gb biraz düşük kalıyor ama mühendislik uygulamalarında autocadda vs dahil nvidialar daha iyi performans veriyormuş. Bu sebeple buraz el mecbur durumu oldu nvidia için. Cuda cekirdeği...
Hocam 11klik ekran kartindan 20ye yukselttim(max 2 3 sene kullanicam daha üst modele gecene kadar, aklimda 5080 vardi idarelik bunu çözdüm)
16gb 27 civari oluyor o arayi verebilecek olsam zaten direk üst seviye kartlari alirdim en kotu 5070 alirdim
İdarelik birkaç seneliğine b580 almayı düşünüyordum yükseltmemi tavsiye ettiler bu da indirim neydi bütçeyi biraz zorlayıp bunu aldım aradaki 7-8 bin lira farka değer mi onu soruyorum
B580 alcaktim bu 20ydi itopyada. 8gb olmasi korkutuyor ama 2 3 seneligine dusunuodum zaten. B580de driver vs sorunu sebepli burce artirdim sizce degmis mi
Bide 007 first light vercekler
Yeter ama ben olsam 850 alırdım. Bide bu kasanın icindeki psuların verileri genelde olmuyor muhtemelen alt seviye bi psudur. 5070tilı sisteme böyle bi psu degıl de daha kaliteli bisi bakılabılır
1650 laptop almayacaksın zaten örnek olsun dıye yazdım. Süreklı para ödeyip sahip olmayacağın ileride satıp üst modele gecemeyecegın bir sisteme her ay para vermek mantıklı gelmıyor.