Charlesvane7 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Apple Iphone 13 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Önerim Spigen almanız. Tecrübeniz yoksa denemeyin. Ayrıca Spigen almazsanız JeTech veya ESR Önerimdir
  2. C

İPhone 13 Skinarma Kılıf

Merhaba kullandığım Spigen kılıfı telefonumun arkasında iz yapması nedeniyle iade ettim. Skinarmanın kılıfları çok hoşuma gitti. https://skinarma.com.tr/products/apple-iphone-13-kilif-skinarma-desenli-airbag-tasarimli-kyanseru-kapak?variant=52343531929972...
  3. C

Iphone Kalibrasyon gerekli mi?

Merhabalar iphone 13 kullanıyorum telefonu açıp kapattıktan sonra şarj değerleri değişiyor şarjdan yeni çektiğimde artıyor. kapat aç yapmadığımda sarjın ortalarındayken yapınca da azalıyor ve şarjım normalinden hızlı tükeniyor gibi hissediyorum psikolojikte olabilir bilmiyorum cihazı 1 aydır...
  4. C

İphone 13 Spigen Rugged Armor Kullanılır mı?

benim hala iptal etme şansım var ama 1klık kılıfı indirimden 500tlye aldığım için bilemiyorum
  5. C

aklıma çiziklerden kaçınmak için telefonun arkasını tam kaplamayacak şekilde ince bir ekran koruyucu takmak geldi ama kılıfla uyacağından emin değilim. 1753310066 spigen kalitesi tartışılmaz çok sağlam kılıflar fakat bazı iphone serilerinde apple deliği saçmalığı var o yüzden emin olamadım.
  6. C

sanırım rugged armor değilde tough armordan bahsediyorsun hocam.
  7. C

iphone 15 tasarımında apple deliği yok sanırım hayırlı olsun hocam
  8. C

dostum bahsettiğim şey bu. ürünün tasarımı ortadaki apple deliği
  9. C

merhabalar spigen rugged armor satın aldım iphone 13 için yarın elime ulaşacak kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim
  10. C

Hangi spigen ekran koruyucu tercih edilmeli?

Merhaba iPhone 13 kullanıyorum. Amazon üzerinden olacak şekilde ekran koruyucu alacağım. Hangisini almalıyım, farkları neler...
  11. C

İphone 13 Tam koruma kılıf önerisi.

merhabalar iphone 13 kullanıyorum görüntü önemli değil koruma için kılıf arıyorum kamera kısmı çıkıntılı olması gerek ne önerirsiniz bu arada ekran koruyucum spigenin ekran koruyucusu alacağım kılıfın onu kaldırmaması gerek.
  12. C

Iphone 13 klavye sesi sorunu

Merhabalar iphone 13 Kullanıyorum klavye sesi instagramda birisiyle dmden konuşurken süresiz bir şekilde çok yüksek ses çıkıyor. fakat gruptan konuşurken veya başka bir uygulamadayken olmuyor sebebi nedir çözümü varmıdır?
  13. C

Iphone zırhlama için aksesuar önerisi

önemli değil dostum sadece öneri
  14. C

Iphone zırhlama için aksesuar önerisi

merhabalar iphone 13 kullanıyorum tam koruma için ekran koruyucu ve kılıf önerir misiniz? kılıfın kamera tarafı çıkıntılı olursa sevinirim
  15. C

Telefoncudan alınan ekran koruyucu

merhabalar şuanlık durumum olmadığı için tanıdık bir telefoncudan https://www.hepsiburada.com/ceponi-iphone-14-pro-max-18d-cam-ekran-koruyucu-pm-HBC000047JZ4U bu koruyucuyu taktırdım sızce ne kadar işime yarar kötü mü yaptım
Geri