CharliesStone isimli üyenin son içerikleri

1. C

MSI B450M Pro-VDH Plus Anakartı için RAM Önerisi

Tamamdır. Teşekkür ederim.
  2. C

Belirtmeyi unutmuşum. Oyun için kullanmayacağım. 64GB rami sorunsuz çalıştırmak istiyorum.
  3. C

Merhabalar. AMD Ryzen 9 5950X işlemci ve MSI B450M PRO-VDH PLUS Anakartı için hangi RAM'i almalıyım? 2x32 mi yoksa 4x16 mı? MSI kendi sitesinde en fazla 128GB RAM desteklediğini yazmış. Ama bazı forum sitelerinde araştırdığımda tek bir slotun en fazla 16GB desteklediği yazıyor. Kingston...
  4. C

Topladığım sistemde herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım?

İşlemci yük altına girecek bu sistemde bu yüzden ekran kartı mühim değil. CL değeri fark etmiyor kullanılacağı iş için.
  5. C

Topladığım sistemde herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım?

İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X İşlemci Soğutucusu: DeepCool AK620 Zero Dark 120mm Anakart: MSI Pro B850-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Ram: Kingston Beast EXPO 64 GB (2x32) 5600 MHz CL36 KF556C36BBEK2/64 (4 adet 32 GB şeklinde. Toplam bellek miktarı 128 GB olacak) Ekran Kartı: Galax RTX 4060 1-Click OC 2X...
  6. C

AMD Ryzen 9 9950X işlemci için Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Sıvı soğutucu kullanmayacağım
  7. C

AMD Ryzen 9 9950X işlemci için Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Merhabalar. AMD Ryzen 9 9950X işlemci için kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Oyun için kullanılmayacak. İşlemci uzun süreler tam yükte çalışacak. Mesela 20 saat aralıksız tam yükte çalışacak. Teşekkürler.
  8. C

Ornata V3 vs SteelSeries Apex 3

Razer Ornata V3 RGB Membrane SteelSeries Apex 3 Membrane Bu iki klavye arasında kaldım. Sessiz olması önemli. Nadir olarak oyun oynuyorum.
  9. C

oyunlarda DLSS doğrulama istiyor

Bende de aynı sorun var. RTX 4080 ekran kartı kullanıyorum. Sorun halen devam ediyor mu?
  10. C

Dahili Diskler Harici Aygıt Gibi Görünüyor

Merhabalar. Bilgisayarda M2 SSD (Windows M2 SSD'ye kurulu) haricinde diğer dahili diskler sanki USB bellek takılmış gibi görünüyor. Bir sorun mudur bu durum? Çözümü nedir?
  11. C

7950X ve RTX 4080'li sistemde dahili ekran kartını kapatma

Merhaba. Görev yöneticisinde 7950X işlemcinin ekran kartı görünüyor. İşlemcinin ekran kartının görünmesi bir sorun oluşturur mu? Ya da sistemde olan RTX 4080 kart ile sorun çıkartır mı? Aygıt Yöneticisi'nden işlemci ekran kartının devre dışı bırak bir çözüm olur mu? Anakart modeli; MSI Pro...
  12. C

Sistemin son parçası. Hangi kasa fanını almalıyım?

Merhabalar. 2000 TL bütçe ile Corsair 5000D Airflow kasa ve MSI Pro B650-P anakart için 7 adet kasa fanı alacağım (3 adet önde, 3 adet üstte, 1 adet egzoz). Işıklı olmasına gerek yok. Sizce hangisini almalıyım? Noctua olan toplamda 1900 TL. Artic olan toplamda 1400 TL. (Ayrıca işlemcide Noctua...
  13. C

Parça uyumluluğu nasıl?

Aslında X670 chipsetli anakart ile çok arada kaldım. Bu MSI B650-P modelini 4800 liraya görünce almak mantıklı geldi.
  14. C

Hangi rami almak mantıklı olur?

Merhabalar. 7950X işlemci ve MSI Pro B650-P anakarta hangi rami almak mantıklı olur. 2x32 alacağım. İkiside uyumlu görünüyor. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Geri