Herkese merhaba, nisan ayının başında Glorious siyah GMMK 2 klavyemi Gaming.Gen.TR'den aldım. Boyut olarak tam istediğm bir klavye ama parlaklık olarak yetersiz. Örneğin { [ ] gibi sembollerin altından vuran bir ışık yokmuş gibi gözüküyor. RGB de bir problem var mıdır?
Not: Bir arkadaşımda...
Herkese merhaba, öncelikle sistemimi tanıtmak isterim RTX5070 ekran kartı i7-14700KF işlemci MSI B650 Gaming Plus Anakart Corsair RM850e PSU ve ASUS VG27AQ1A monitör kullanıyorum DisplayPort ile bağlantı kuruyorum. Güncel driverim kurulu DDU ile temiz kurulum yaptım. Toplamda 5 kere ekran...
Şu an bende bir psu yu yerinden söküp bakcağım acaba kablobarda mı problem var yoksa dediğiniz gibi fanla alakalı bir problem mi var.
1742122965
Bu kadar masrafa girip karşılaştığımız şey maalesef üzücü.Sizin psudan gelen ses kesildi mi?
Herkese iyi günler, Corsair PSU kullanıcısıyım (CORSAIR RM850e 850W 80+ Gold 140mm Fanli Güç Kaynagi | ITOPYA). 4 ay önce itopya.com'dan satın aldım. Kasamı yeni kurduğumdan dolayı ses tespitini şimdi yapıyorum. Belirli aralıklarla az da olsa bir cızırtı sesi duyuyorum. Bu ses sadece bilgisayar...