chaspinx isimli üyenin son içerikleri

1. chaspinx

100k Hazır Sisteme İhtiyacım Var

Onerin var mi kabaca
  2. chaspinx

Oyun yayın iş dizi film her şey dahil aslında
  3. chaspinx

Dostlar merhaba 100k gecmeyecek şekilde hazir sistem tavsiyelerinize ihtiyacim var yardimci olur musunuz
  4. chaspinx

Öneri Yurt Dışı 17 mi Tr 16e mi

Sen bilirsin tabii ki ama daha uzun ömürlü ve verdiğin paraya degecek bir şey almak istiyosan bari e serisi alma yani.Aynı şeyleri 6 ay önce ben de düşündüm ve tr 17 aldım hiçte pişman değilim
  5. chaspinx

Öneri Yurt Dışı 17 mi Tr 16e mi

Ayni ikilemlerden gecmis biri olarak sana tavsiyem para biriktirip düz 17 tr alman akarı kokarı yok miss gibi telefon
  6. chaspinx

Öneri Xrades Mousepad Kullanan Var mı?

Yaklaşık 2 hafta önce klavye ile birlikte aldım klasse kullanıyordum dokusu farklı onlara göre daha kumaş gibi.renk canlı değil beklediğim kadar fakat f/p denebilir.Klavyeleri beklediğimden daha iyi ama 👌🏻
  7. chaspinx

Kasa Önü ve Monitörde Ki Usb Portları Çalışmıyor

ya monitörü çözdümde anakartın ön usbleri çözemedim maalesef yapay zekada yardımcı olmadı 1787301663 asus 650 M anakart modelim
  8. chaspinx

Kasa Önü ve Monitörde Ki Usb Portları Çalışmıyor

Merhaba dostlar alalı 1 yıla yakın oldu kasayı bir süre sonra kendiliğinden bu özelliklerden mahrum kaldım :D dell aw2523 monitör kullanıyorum ondada usb portu var 2 adet hem onlar hem kasanın ön kısmında bulunanlar çalışmıyor.Kasa arkasındakilerde yetmiyor haliyle yardımcı olabilecek var mı acaba
  9. chaspinx

🔥İndirim Paen %50 Sezon İndirimi Tshirt 328tl + %10 Kod

beklemedeyiz xd
  10. chaspinx

iPhone 17 Wifi Kopma Sorunu

Artık kullanamayacak hale geldim surekli kopuyor.Kız arkadasimin modemi tp link ex520v tt default modemi onda hic kopma yaşamadım
  11. chaspinx

iPhone 17 Wifi Kopma Sorunu

Dostlar selam aylardır aynı sorundan muzdaripim asus eski bir modem kullanıyorum telefon yeni olduğundan kaynaklı sanıyorum ki wifi sürekli kopup duruyor. Çözümü için bilgisi olan veya bana iyi bir yeni nesil modem uygun fiyatlı olarak önerebilecek var mıdır acaba
  12. chaspinx

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

sadece depo ürünlerini nasıl listeliyoruz beceremedim bilginiz var mı acaba komple bakmak istiyorum
  13. chaspinx

Yardım Anakart yandı diğer parçalar zarar görmüş müdür?

farklı anakartla devam etmiştim sorunsuz yanma olmadı diğer parçarlımda
  14. chaspinx

Yardım Anakart yandı diğer parçalar zarar görmüş müdür?

gigabyte 610 model anakartım aynı bu şekil pert olmuştu marka karalamak gibi olmasın ama bence gigabyte anakartlar sorunlu
  15. chaspinx

Amd İşlemcilerde Gecikme Olduğu Doğru Mu?

messi seviyesi olağanüstü bi insan değilsek sanırım anlamak mümkün değil farkı
Geri