Merhaba dostlar home office çalışıyorum iş dışındada aktif oyun oynuyorum fps moba karışık.Hem uzun süre sarjı gidecek hemde düzgün hz değerlerine sahip bir mouse öneriniz var mı acaba
bütçe 10k max
genel olarak bir sorun var sanırım hangi oyun olursa olsun alt tabta başka şeyler yaşarken sorun yaşıyorum maalesef oyunda 1 dk falan beklemeden kendine gelmiyor fps drop yiyorum aralıksız
dostlar usenmeyin ukrayna vpn acip 2500 TL'ye ultimate alin ea app uzerinden hemen indirin.Ben sorunsuzca yaptim ozelden bilgi verebilirim iyi forumlar
Direkt aynı yıl olduğundan kendimden örnek vereyim 2010u hayal meyal hatirlarsin yani ufak ufak parçalar olur hatta bende 2013 öncesi yok denebilir.Ben sanmıyorum ki hatırlasın tamamen şov yapılmış
Benzer sistem ozelliklerine sahibim yayin acmiyorum ben 360hz kullaniyorum valoda csde dusmuyorum pek fazla altina bencr 240, yayindada cok rahat kullanilabilir dostum
Ayni sorunlarini yasiyorum maalesef ozellikle alt ab attigimda oyunlar bozuluyor cozumunu bulamadim tam olarak ama pcie 4 e gecince cozuluyor yazmis bazi yabancilar onlarin yalancisiyim.Belki expo kapamak cozebilir ayriyetten
1757468452
Bana sorun ramlerde dediler mesela sizin ramler farkli yien...
ben aldım aktif fc25 oynuyorum 26yıda onla oynayacağım valla bir sorun yaşamadım ama 1 ay oldu alalı.Pc için her şeyle uyumlu diye aldım açıkcası rahatta bence