en yakın zamanda fotoğraf atacam hocam da işte anlatmak istediğim değil 3 tanesi içine giriyor iken 1 tanesi başka yerde kalıyor fana bakınca bir tane vida eğri gibi gözüküyor
4 tanesi giriyor 1 tanesi sürekli havada kalıyor bakınca eğri gibi gözüküyor kasanın arkasındaki zimbirtiyi da takiyorum ama 3 tanesi tek oluyor bilgisayarı böyle kullanirsam problem yaşar mıyım?
hocam her şeyi halletim bilgisayar açılıyor ve çalışıyor ama bilgisayar fanlarindan 1 tanesinin ledi ve fanı çalışmıyor ve ethernet de çalışmıyor kablo bozuk değil
hocam çalıştı bilgisayar ama çalıştığı gibi 1 dakika içinde kapanıyor işlemci fanını işlemciye takmadim sadece kablosunu taktım ama görüntü de gelmedi
1729332344
böyle bir şey çıkıyor
vatanda var mı? gidip direkt olarak alıp takmam lazım akşam turnuvam var
1729328594
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-a520m-a-pro-amd-a520-soket-am4-ddr4-4600-mhz-oc-m-2-anakart.html
bu mu hocam
Rtx 3060
AMD ryzen 5 5600
16 gb 3200 mhz ram
kullanmaktayım tercihen vatanda stoğu olan ürün olursa sevinirim bütçem en fazla 3500 TL olabilir ileride zaten anakarti değişirim idarelik bir şey almak istiyorum.
vatandan alcam zaten hocam sizce bu sefer kendi başıma takayım mi? mahalle bilgisayarcıların eli çok sert ve az önce bilgisayarı tekrar açtım her yerde pecete ve pamuk gibi şeyler çıktı onları iyice temizledim bios pil yuvasında bile pamuk çıktı acaba sorun bundan kaynaklı olabilir mi küçük bir...