chdefe01 isimli üyenin son içerikleri

1. C

TELEFON SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Çok ısınıyor kanka sonra basmıyor 1740903325 Neden gerek yok kanka telefon çok ısınıyor ellerim kayıyor oyun oynarken bide telefonun ekranı kırık kendi ekranı daha çok ısınıyor
  2. C

TELEFON SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun
  3. C

TELEFON YARİM SAATTE %1 İLERLİYOR

beyler bunu alsam sorun düzelir mi anlayan varsa
  4. C

Düzelmedi daha şarj hızı
  5. C

Bumu bakabilirmisin
  6. C

45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyim
  7. C

TELEFON sıfır ama bir yıl oldu nerede olduğunu bilmiyorum başka micro USBda aynı acaba adaptörün Walt düşük olduğu için başka bir şey mi oluyor örnek:kablo 15w kafa5w böyle olduğundan yavaş edebiliyor olabilirmi
  8. C

Başka telefonda ediyor şarj adaptörde.saglam
  9. C

Sa infinix hot 20i telefonu aldım micro USB keşke type-c olsa neyse 20w dün şarj kablosu aldım Auris marka ama çok yavaş şarj oluyor şarj kablosunda sıkıntı yok telefonun şarj girişindede sorun yok yarım saat %1 oluyor yardım!!
  10. C

Valorant Renk Ayari AMD Cataltys Control Center

Benim ekran kartım AMD RADEON HD 5450 valorant için renk ayarı önerir misiniz benim bu ekran kartı MD Radeon software değil benim AMD cataltys control center bundan renk ayarı önerir misiniz
  11. C

Bilgisayarıma göre güzel oyun önerir misiniz?

İşlemci=Intel core i5-2310 Ram=6gb DDR3 Ekran kartı=AMD Radeon HD 5450 Bu sisteme güzel oyun önerir misiniz
Geri