Che_ isimli üyenin son içerikleri

1. Che_

Film İzleyebileceğim Kardeşimin İş Yapabileceği Bir Tablet Gerekli

yeri hatırlamıyom ama eylül başında 28e düşmüştü. Ben de geçen sene kasımda 26350'ye 6 taksit öğrenci indirimiyle almıştım
  2. Che_

Film İzleyebileceğim Kardeşimin İş Yapabileceği Bir Tablet Gerekli

Tekrar indirime girerse samsung tab s11 rakipsiz bu bütçeye
  3. Che_

Ps5 39k'ya Alinir mi? Ikinci El Sansim Yok?

Bu fiyatlara çok yakın bilkom garantili var zaten. 45e Amazon satıcı var hatta ama yine de pahalı. İndirim kovalarsın alırsın. Sonbahar döneminde çok indirim oluyor bilkomlarda. Ben de almayı düşündüm vazgeçtim indirim varken dualsense aldım amazondan.
  4. Che_

Ps5 39k'ya Alinir mi? Ikinci El Sansim Yok?

Fiyatları gereksiz şişik. İthalatçı garantili olanların da büyük çoğunluğu kutusu açılıyor
  5. Che_

❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

Sayfada 1tb,fotoda 512gb,satıcıda 2tb hangisi gelirse
  6. Che_

Pi Pico 2w Dualsense Dongle Olarak Kullanan Var mı?

Konuyu yükseltince oluyor
  7. Che_

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Önce 25ten 2k 240hz oled satıp 11de 16ya da 2k 240hz satma işi
  8. Che_

🔥İndirim 5.299₺ Gamesir G7 Pro Wired Controller For Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad For PC&Android

Bu xbox muhabbetine kesinlikle katılıyorum ama aynısını dualsense için de söylerdim ta ki alana kadar. 2 gündür çok zevkle kullanıyorum. Daha önce böyle bir titreşim görmedim.
  9. Che_

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

O zaman 1000 liraya falan geliyordu öyle ucuz ama 3k verilmez
  10. Che_

Kalıcı Ücretsiz Doom Eternal Bedava Prime Gaming

2016ya göre nasıl onu sevmiştim bunu daha oynamadım satın alıp. 2024'te oynadım öncekini biraz zaman bırakayım dedim arada
  11. Che_

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

neredeyse aynı diye hatırlıyom. RE9 vereceği zaman almayı düşünüyordum da scyrox v8/v6 çok daha iyi aynı fiyata.
  12. Che_

🔥İndirim 5.299₺ Gamesir G7 Pro Wired Controller For Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad For PC&Android

adaptive trigger falan var diye bu kadar pahalı ama desteklenen oyun sayısı az 1789734134 pc ve android için KABLOSUZ
  13. Che_

Steam'den hiç vermedi zaten
  14. Che_

Amazon Prime varsa beleş. https://luna.amazon.com/claims/doom-eternal-microsoft/dp/amzn1.pg.item.1c490f2e-c698-4077-94a6-6a69c98945e2?ingress=amzn&ref_=SM_DOOMEternal_S02_FGWP_CRWN Başka çıtır çerezlik oyunlar da var beleş. Mesela doom 1 2
Geri