CheaterGambler isimli üyenin son içerikleri

1. C

Güncel Cashback Listesi (KASIM 2025) 🔥

Yeni gördüm 1 ay geçmiş emeğine sağlık kral çok teşekkür ederim
  2. C

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 1X Kulaklık - 1.789 TL

çok teşekkür ederim hocam bakayım ben de
  3. C

İSTEDİĞİ FİYATA EKRAN KARTI ALABİLEN OLDUMU

Agam sıkıntı şu ki milletin kartları şişti ne alacağını bilemedi insanlar. Pc hocası 8k ya 2x16 Ram önermişti Kingston galiba yine de ya stok kalmadı ya da para 😄
  4. C

İSTEDİĞİ FİYATA EKRAN KARTI ALABİLEN OLDUMU

kimse ne istediği kartı ne de istediği fiyatı bulamadı bence. DA sistem hariç çoğu kimse alamadı bişey.
  5. C

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 1X Kulaklık - 1.789 TL

ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocam
  6. C

🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

agalar şiddetle uzak durun. sunucular rezalet, optimizasyon sıfır, input lag desen var, yapay zeka vasatın altında.
  7. C

Arkadaşlar fitgirl den oyunu indiridim ama bende bu ekran var ne yapmalıyım

ne demek agam her zaman. Fitgirl sevdiğimiz bir ablamızdır.
  8. C

Arkadaşlar fitgirl den oyunu indiridim ama bende bu ekran var ne yapmalıyım

windows defender setup dosyasını silmiş kral. koruma geçmişinden setup.exe ye cihazda izin ver demen lazım
  9. C

🔥İndirim North Bayou F80 - 1.065TL

aga bee ne zaman 450 TL olmuştu?
  10. C

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

bilerek siteyi açmıyorlar çökmüş gibi yapıyolar biz de mal gibi indirim bekliyoruz burda
  11. C

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

agalar site çöküyor ve indirimli fiyatlar da gelmiyor bu nasıl iştir haaaaaaviit
  12. C

🔥İndirim Trendyol 1200/300 IT İndirim Kodu

çok teşekkürler başkan sağolasın
  13. C

❌İndirim Bitti! North Bayou NB-F80 17-30" Monitör Tutucu Vesa Monitör Standı

Bence ayrı ayrı almak çünkü istediğin zaman masanın istediğin yerine koyabilirsin. İkisi bir arada olunca hep yanyana koymak zorunda kalıyorsun. Tabi yine de tercih meselesi
Geri