afterburner'dan oyundayken işlemci hızın ne diye bak ve sahne değişikliği sunucu durumu vs birçok şeyle fps değişiyor cs2de oyun kaynaklı yani x3d işlemci...
kartını 30dan yukarı satamazsın. 5070ti da en iyi ihtimalle indirimle 45e düşse bile bence aradaki 15kyı hak etmiyor. o bütçeyle işlemci 2 level upgrade edilir
Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca...
direkt satmayacaklar ki, yenileyip iade edilen ürünleri i-teşhir ürün diye ucuz fiyata vecekler ya da direkt geri dönüşüme falan gider
1772971553
2 gün...
tüketici hakem heyhetinden önce garantiye başvurmanı öneririm ama özellikle bi ayar açınca olmaz genelde boşta veya yükte veya da her ikisnde de olur. bide...
Bu bir hata değil ki. Bobin sesi sadece. Ps5 'de bile oluyor. İçinde bobin olan her elektronik devreden gelebilir, yenisini alsanız ondada olacaktır bu ses...
valla ben x8c kullanıyorum.
Önceleri arka kamera tasarımını sevmezdim ama ekran çerçevesinin ince yapısı ve selfie kamerasının Apple ürünlerinden de güzel...
amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce...