Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Erkek Bel Çantası Önerisi

siyh ıstıyonm ya
  2. Cheazy

Erkek Bel Çantası Önerisi

Deri olmasın, telefon, power benk, anahtar, çakmak, cüzdaan cebimde ne varsa koyabileceğim bi alet arıyorum, 1k da veririm kaliteli olursa, önerilerinizi bekliyorum.
  3. Cheazy

Vectra B ( Uzay Kasa ) 1.6 Gl Alınır mı?

100 e tofas alcan kalan 100 le de o arabayi yapacan, 200 e bir sey beklememek lazim, ha diyorsan baska napabiliriz dayi, git 100 daha cik 1.4 ise yapis
  4. Cheazy

Mad Parfüm Seçim Önerisi / Farklı Marka Önerileri

bence farkli farkli al ben en yiksek puan alan yaptim 115 cikmisti o zaman onu almistim. Farkli al hosuna giden koku oluesa bi dahakine ondan devam edersin
  5. Cheazy

Yumuşak Tabanlı Ayakkabı Önerisi

duramo sl2 mileno tech2000
  6. Cheazy

Mad Parfüm Seçim Önerisi / Farklı Marka Önerileri

A115 kullanıyorum çakma Stronger With You kalıcılıgı da güzel 3 5 fıs sıkayım sabatan aksama kadar gıdıyo biladerde kullanıyor 2 ayda çeyreğe gelmiş
  7. Cheazy

1000tl Kablosuz Mouse Önerisi

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501010763969&country=TR&currency=TRY
  8. Cheazy

Airtag Kullanım Amacı

Bir arkadaş saolsun sıcak indirimlerde bi konu acmıs, bende NEUTRON SMARTTAG bu ürünü gördüm, air taglere de bakıyodum ama cok pahalı oldugu ıcın alamıyodum sımdı 3 al 2 odeden 1 tane orijinal air tag bile alamazken 3 tane alıyosunuz bide 1100tl veriyonuz, cüzdanım ve gözlüğümü evin içinde...
  9. Cheazy

🔥İndirim 3999 TL - Gamebooster 23.8’ 0.5ms 260hz Fast Va Curved Monitör

bu tarz markalar bedava cıkolata verse almam, arkadastya var gamebooster ghosttan ekranı gormuyosun s3 minin ekranı ondan kalitelidir. + ben aldıgımda les cop iğrenc marka diyolardı 1 sene olcak wiew sonic var 240 hz lik 24 ınc monıtoru kolu zorttiri diye gittim nb f80 aldım cok memnununm...
  10. Cheazy

1.86 Boy Bana Yetmiyor

bu seferlik haklısın
  11. Cheazy

Ryzen 5 1600af ve RTX 4060 İdare Eder mi?

sıkıntı olmaz, sadece adam gibi verim alamzsın benım 5060 ı arkın i7 2. nesil pc sinbde denemıstım sorunsuz actı psu yetsın yeter, işlemci de 5600 al ama ılk ıslemcıyı yukselt, ekran kartı 20 30 sa işlemcı oyunda bunun yüzde 60 70 idir
  12. Cheazy

10 Bin TL Bütçeyle Ekran Kartı Önerisi?

8.5 A BULDUM BENDE de satıcı cvap veremiyo beleş bence lırszxam bu poaraya
  13. Cheazy

10 Bin TL Bütçeyle Ekran Kartı Önerisi?

3060 12 gb 9 lara dusur ilac gibi gelir
  14. Cheazy

Hangi Ekran Kartı Kaçtan Satar

dedıgım gıbı baska arkadaşlara ışık olur belki değerli yorumlarınız ıcın 2 nizde saolun
  15. Cheazy

Hangi Ekran Kartı Kaçtan Satar

bence de senin dediğni mantıklı cunku ulkemızde asgari ucretle calısan ınsanların sayısı coooook falza asgarı ucret meselesını gec hadı ben 40 alıyom Allahıma yıne sukur ama kredi borcu o bu şu derken elime çavani başe kalıyor, gel gelelim 5080 de kac yuz bin dolar ona paraa cıkaramaz tr de...
Geri