Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Mekanik Klavye Önerisi (Bütçe 1200TL)

minik en iyisi ben minik kulanıyodum eskiden büyüğe geçtim ama çok özlüyorum miniği şidmiki klavyem haayvan gibi yer kaplıyor
  2. Cheazy

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

kasayı gördüğümden beri en iyi kasa budur ben bi parayı bulupta alamadım. Zengin olursam ilk işim bu kasayı almk, Corsair de fanları horoz gibi ötüyor bi müddetten sonra 1767037783...
  3. Cheazy

Last Of Us tarzı oyun önerisi

maxpayne3
  4. Cheazy

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

msi deler geçer
  5. Cheazy

Önerilerinize ihtiyacım var

valla çok şey yaşadım, ilk iş deneyimide değil hocamda aklımda plan projem var. Bir müddet köle olcaz sonrası hayırlıso 1767030618 dıpru diyorsun hocam. Eskiden +60 yaş senelerini bir yere adayan çalışanlara bakıp kendimi motive ederdim bu saçma yöntemle şimdide bişeyler motive ede ede...
  6. Cheazy

Not play kolpnıd zaten kimsenin ıörunda depiliz
  7. Cheazy

3060 ekran kartında crash yiyorum

Crash yemesiyle psuyla alakalı bir durum olduğınu sanmıyoeum ben. 1/ ya virüs bulaştı diske o yüzdem crash yiyo 2/ ekran kartında bi şeulwr yanlış. Sorum psu da olsaydı çünkü, sistem kendi kendine yüke girdiğinde zınk diye kapanırdı. O zaman derdik %100 psu sorunlu diye ama bileşen bunlar 1...
  8. Cheazy

Bunlara ek işte kimsenin anasına bacısına sövmedim (yüzüne karşı) Hiçbir zaman birine iş yıkmadım. Hiç bir zaman işten kaytarmadım. Sadece 2 muhabbet ettil imsanlarla diye zoruna fidiyor bazılarının. Bir de benim dışımda herkes muhabbet ederken biletin bana kesilmesi canımı sıkıyor...
  9. Cheazy

Aralığın 1 inse başladığım depo işinde hayat enerjimi, duygularımı kaybettim. sabah 6.20 geçe kalkıp tekrar akşam 6 buçulta eve gekiyorum. 9 saatalıştırıyoruz diyorlar ama 10 saat 15 dk ordasın. 7.30-5.45 böyle saçma sapan bir saat yok. Bari 7-5 olsa. Her neyse her şeye eyvallah ettik. Asgari...
  10. rx 570 4gb

Comment by 'Cheazy' on the classified ad 'rx 570 4gb'

bozar hocam
  11. GTX 1080 8 GB ASUS ROG STRIX

Satılık Nvidia GTX 1080 8 GB ASUS ROG STRIX

KFG YOK DEĞERLER GÜZEL 1 FAN HAFİF SESLİ TAŞ GİBİ KART FİYAT PAZARLIKSIZ KARTI ELDEN ALACAKLAR İSTEDİĞİ TESTİ YAPABİLİR EVİMDE ilana yazarsanız tel paylaşırım, ilan link: https://shbd.io/s/hrDbxh5c
    5,500.00 TRY
  12. Cheazy

500tl banında masaüstü pc için wifi alıcısı

ethernet en sağlıklısı, telefonda tablette bağladım ben, aparatta kullandım, kullanan arkadaşlar, kusenlerimde vardı ama iş yapmıyor diyoalr bilmiyorum artık al ama beklentiye girme bence oyun oynayacalsan. Video carr curr için iş görür. Bendeki kafasına göre kopuyodu. İnternet gidiyodu bi ara...
  13. Cheazy

500tl banında masaüstü pc için wifi alıcısı

bu senin aradıkların iş yapmaz diyorum. Attığım kuzende vardı çok iyi kesşmti falan yapmıyordu memenunum diyordu, onu demeye getiriyorum hocam.
  14. Cheazy

Ekran kartı önerisi.

sat gitsşn yükseltme yapcaksan
Geri