Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Y/D 15 Bin TL Telefon Önerisi ?

13t nin kasa guzel 14 cok otizm givi duriyor 13 t pro fav xaomidir
  2. Cheazy

Y/D 15 Bin TL Telefon Önerisi ?

aypon 13
  3. Cheazy

Pejo 106 Gti Alinir mi?

durma konusunda tofaşta durmaz, corollo da durmaaz, ieste durmaz, bu araclar bızden buyuk 26 27 yasında arabalar, babamın genclıgıne gelıyo adam 50 ye gircek, ben zatenb basıma gelcekleri bılıyorum, alayım akayım diye ilk araclık, bende isterim golf polo scirocco 320i 420i 520i f20 ye binmeyi...
  4. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

bizim mallik fena yoruyo :/ 1790709118 ise gitcem 10 dk kalmis anahtari unuttum yari yolda aklima geldi geri dindum bide ise gev kaldim bisa gecmis bi omur
  5. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

ben evde her esyami kaybeden bi insanim. Disari cikmami tetikliyor da yane cuzdanimi gozlugumu kaybedeyim bi yere koyuyorum sonra yerine degistiriyoruk ilk koydugum yer aklimda kaliyo bulamiyorum, arayip sinirleniyorum. Bulmadan cikinca kafayi yiyorum. Airtag farz bir de cuzdana cok ihtiyac...
  6. Cheazy

Pejo 106 Gti Alinir mi?

ies dusunuyodum 400-500-600 yaziyolar cildirmislar. 200 e cincik gibi on 3 degisen her yeri boyali sase kule ic hatlar orijinal denilen 265 binde bi kirmizi 106 gti buldum. Bunu gectik yine 200 bin tl lere dusururum ben. Boyasi degiseni umrumda degil. 98 model aracta boyaya degisene takilmam...
  7. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

kimlik 440 ehliyet 2115 tutcak gitcem 1.5 a airtagalcam cuzdana da nolur nolmaz telefon nomu birakcam belki insiyatifli birinin eline duser diye + gidecem bide megsafi cuzdanlik alcam telefonun arkasina falan koycam illallah ettim 2 dir kaybediyom cuzdan
  8. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

nakit tasimam nakit 0 di kartlara bloke koyduydum kapattim simdi enparayi garantiyi de kapatcam baska da biseyim yoktu kimlige randevu aldim
  9. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

çalınsa kartlaardan harcama olur diye düşünüyorum ya hocam
  10. Cheazy

Cüzdanım Kayboldu U

En son 18 eylul saat 19.56 da islem yapmisim. Onuda haturliyom bizim burdaki bakkaldan kula almistim agalara, ondan sonra ciktim, parka gittik, parktan da petrole ugradim. Ordan da kuzen arabayla eve atti. Hatirladigim kadariyla hep cebimdeydi o siralar, Bu islerden sonra kartlari hic fiziksel...
  11. Cheazy

Yardım Sharkoon P15 Psu Alınır mı?

650w2 kullanıyom yıllardır sorunsuz sıstemım sıyah olsa alırdım beyaz almak ıstıyorum ama
  12. Cheazy

GTX 1660s Kaça Satılır

3-5 ay once 5 e satamadım 2060 ı da gtx 1660ti 5 ten löp löp satıyodum s napar bilmiyom
  13. Cheazy

GTX 1660s Kaça Satılır

kocaeli
  14. Cheazy

GTX 1660s Kaça Satılır

bide ryzen 5 1600 af var sorunusz o ne eder
  15. Cheazy

GTX 1660s Kaça Satılır

Arkadaşımın kartı, zamanında ben almıştım. 1,2 senedir de kartı kullanıyor. Asus Dual ledli kart, 75 derece falandır max, güvenlik etiketi üstünde, kutu fatura garantisi vs yok
Geri