Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

S25 ULTRA VS IPHONE 17

70k vardi, 30k icin gerek yok cok kotu bi telefonsan gectim hem, ekrani galan kirikti kanera lazimdi baya para getirdi bu telefon bana
  2. Cheazy

R7 5700 hangi işlemciye denk

Bende islemci olarak 5600 ram olarak 16 gb 3200 mhz cl16 ekran jarti olarak rtx 5060 var valoda 300-500 arasi aliyorum
  3. Cheazy

S25 ULTRA VS IPHONE 17

iphone da da kapatabiliyosun onu
  4. Cheazy

S25 ULTRA VS IPHONE 17

40 a 13 aldim 2 sene once simdi satsam 23k
  5. Cheazy

Öneri Beyaz rtx 5070 ti alacağım

colorful al cok guzel
  6. Cheazy

🔥İndirim Zoko EMPEROR 7x12cm ARGB AKVARYUM KASA 2300TL!

-3k kasa 5 e geldi
  7. Cheazy

Ryzen 5 5600x nasıl OC yapmalıyım

arkadaşım %20 performans artışı oluyor gerek yok diyor ne kadar doğru?
  8. Cheazy

Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

direkt satmayacaklar ki, yenileyip iade edilen ürünleri i-teşhir ürün diye ucuz fiyata vecekler ya da direkt geri dönüşüme falan gider 1772971553 2 gün giydim sırt kısmı sıkmayı bıraktı ucları hafif sıkıyor, 1 hafta kalıba koydurtcam iade, paranın yatması günlerimi alır zaten vzgeçtim o işten
  9. Cheazy

2000TL Bluetooth kulaklık önerisi

ark qcy aldi 600 e cok memnun qcy bakabilirsin
  10. Cheazy

Honor 400 Hala Alınır mı?

tablet gibi telefon ariyosa alir
  11. Cheazy

Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam...
  12. Cheazy

Coil Whine Garanti/RX 6600

benim kasada 3. dünya savaşı çıkıyo hiçbi zararı yok ses dışı bi zmana sonra alısıyorsun
  13. Cheazy

5070 li pc 60 bin tl ye alınır mı?

o kasanın markası ne la
  14. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Şimdi şöyle, 40k köşede var zaten, askerliğe de bundan 1 yıldan fazla 2 yıla yakın bir süre var, değil 400 500 600k da yaparım, burdna cıkar, 40 50 60 veren bir yere girerim. İnşaat, tershane sektörlerine falan atılırım. Parayı çar çur eden biri değilim zaten, çaalışınca da zaten para...
  15. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin. Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik...
Geri