Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Hangi İşlemciyi Almalıyım

4e 1660 alırsın 6400 cok kotu 1786191930 500 600 psu max 600 700tl eşşeklik edip 6400 gibi rezalet bi kaarta 4k domaklmna
  2. Cheazy

Hangi İşlemciyi Almalıyım

i7 3770k en iyisidir soketinin ama cok pahaliysa k siz direkt 3770 de alabilirsin. Bunu dışında 6400 cok kotu bir ekran karti gtx 1050 ti dengi mi ondan biraz daha iyi mi neydi. Bir de con pahaliydi eskiden. Simdi nedir bilmiyorum ama rx570 bile o kartla ayni performans ve 2000₺ ye elini...
  3. Cheazy

En Ağır Beyaz Filtre Sigara Önerisi

lise 2 de yolda bulduk 2 fırt aldım boğazım yanmaya başladı dedim bu ne rezeve dedi arkadaşlar bende dedim rewzerve ne deneme sigarası falan mı o yüzden mi ağır demitşm... şöyle olduk 1786027634
  4. Cheazy

Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

ah dostum keşke o kadar dendiği kadar kolay olsaydı her şey,
  5. Cheazy

Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

1- sigortalı iş bulunacak 2- saygınlık kazanılcak
  6. Cheazy

Mad Parfüm Almayı Düşünüyorum Öneriniz Varmıdır Başka Markada Olabilir

karı ve lan? Anana bacına sovmedik, aşko diye mi konusuyon sen insanlarla
  7. Cheazy

iPhone 13 21.500 TL İçin Değer mi ?

değişenli kutu fatura garantisi olmayan neyin ne oldugu belli olmadıgı cihazlar ve arkadaşın dediği gibi pili 85 altı 85 i geçtim 78 79 dan yukarı görmedim, beniim pil sağlığım 82 1 yıl 11 ay oldu sıfır aldım. 78 de alıp 1 sene kullansan telefon kahrolur.
  8. Cheazy

Mezuna Kalmalı Mıyım Fikirlerinizi Merak Ediyorum

benim çalışan çalışmayan tüm arkadaşlarım aynı sonucları yaptı, bi ben 200k daha öne geçtim, daha kötü yapn arkadaşlarım da var, bence git kurtul. Gitmeyip keşke zamanında gitseydik diyende oluyor. Sen şimdi gitmesen sınav çalışcam dicen ama benim arkadaşlar gibi çalışmıcan, ya aynı sonucu...
  9. Cheazy

20 Bin TL İkinci El PC Almak İstiyorum Yardım Edermisiniz ?

nvidiadan fazla amd kart kullandım, amd kadar yorucu kar marjı az bi kart daha görmedim, gördüysem inteldir o amd den de kötü
  10. Cheazy

Öneri Bu Site Güvenilir mi ?

ben daha once bısery almadım bılmıyom
  11. Cheazy

6700xt de kullandım hatta aynı karttı bunuda onermıyorum
  12. Cheazy

6600xt ye 10 dan aşağı yazmıyolar kendim kullandım cok keyıflı ama cok sorunlu kart
  13. Cheazy

Türkiye'nin En İyi Donanım Kanalı Anketi

technopatta açsan teknopat derler, pc hocasında açsan pc hocası derler bu işin sonu yok. Haqquş bana hepsinden daha fazla bilgi vermiştir ama bilen ytojk
Geri