Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

memurlar 35k mi aliyo 1788610338 depoda calisiyodum civil 34 aliyodum hafta sonu tatildi cikardilar 1788610347 kocaeli 1788610459 arkadaslar oturayim aksama kadar demedim. Neomarine gidiyorum ara ara bilmeyenler icin (farkli uzak illerde yasayanlae icin) pendikte bir avm. Market var giris...
  2. Cheazy

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

4 aydir pompacilik yapiyorum cok yoruldum. Vardiya sistemi cok sacma, aciklar kaciklar, maasin gununde yatmamasi belimin sabah aksam agrimasi vs cok yoruldum artik. Cumartesi pazar tatil Yemek veren Servisi olan Patron gelmedigi Surdurulebilir Yaz, kis klima olan Az yorucu sektor onerilerinizi...
  3. Cheazy

Honda Civic 1.6 İes Almak

bende oyle dusunmusutym eyw
  4. Cheazy

Minecraft Her Şeyi Degisen Hesap Alınır mı?

RTX modunu acıabılıyoruz dı mı hocam b.e olduhgu ıocın bu
  5. Cheazy

PC Fiyat Bilgilendirilmesi

5 10 3 2.5 3 2 4 yıldızlı 0 1788283473 30 verilir, dediğim fiyatlar kaba taslak, kasayı da 1 e say 31 falan,
  6. Cheazy

360mm Beyaz Sessiz Taksitli Alınabilecek Sıvı Sogutma Onerısı

DDR4 su an 5 de de kullnabılecegım bı sey arıyorum markası kalityeliş oılsun yeter
  7. Cheazy

km durumu ne olmlı üsatad
  8. Cheazy

Ekran Kartı Olarak Hangisini Tercih Etmeliyim?

b580 harici hepsini kullanmis biri olarak satarken, kullanirken de keyifli olmasi acisindan 3060 diyorum. 8-12 de oynayacagin oyunlara gore degisir. FPS ciyim diyorsan 8 tak gec, ben girer hikaye oynarim gumbur gumbur diyorsan 12 lik al. Ekran karti benim basta sallamadigim bir seydi, Ryzen 5...
  9. Cheazy

300-400 bandina bi ies almak istiyorum. Beyaz haric her renge tavim. R81 imza renktir bence gonulde onu ister ama bizim ulke de bi yerinden artisi olan her seyi sisirdikleri gibi r81 de sisik fiyatlar. Laci ile r81 arasindayim. Bordo 3. secenegim. Siyahta cik guzel, gride harikulade. Sanruf...
  10. Cheazy

Öneri iPhone 17 mi Samsung S26 Ultra mı

iphone un ekranlarınıda xaomi mi yapıyo kanka ?
  11. Cheazy

Öneri iPhone 17 mi Samsung S26 Ultra mı

kardesimin iphone un ekranlarini samsungtan aldigindan habersiz
  12. Cheazy

Vücut Ölçüleriniz Neler Bakalım

13. Cheazy

Iphone 13 Pro Max Almak

satmak ıcın alıyom bay cok bılmıs üstad pro max
  14. Cheazy

Iphone 13 Pro Max Almak

27 istiyor, pil 7 aydir 100 de, cip takmislardir diyom kuzen telci diyor.
Geri