Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Yakuptv Tutuklandı .

+fet0 olunce üzülen
  2. Cheazy

Sigara Sizcede Çok Kötü Değilmi

dediğin dili anlıyorsam arap olayım
  3. Cheazy

içmiyorsan bunu sana kimse zorla içiremezki birader. Ek olarak zamannda çok içip, savaşıp, sağlam hgasta olmuş şu anda bıraakmakla uğraşan bieri olarak bu illet çok kötü, bırakmak istiyosun bırakamıyosun, neden içtiğinide bilmiyorsun, uzatırlarsa falan ağzına sürme sakın bi kez girdin mi o...
  4. Cheazy

Rtx5060'dan 5070'e Geçilir mi?

psu yetmez
  5. Cheazy

işlemcin ne
  6. Cheazy

ben valo cs gta vice city oynuyorum 5060 yetiyo 5090ti de versen bi işime yaramaz benim gbiysen macera arama
  7. Cheazy

büyük lokma ye büyük konuşma
  8. Cheazy

Selçuksports Sahibi Yakalanmış !

bi halta yaramıuyodu x ten devaam
  9. Cheazy

1000tl klavye önerisi

ben cok memnundum 2 kez kullandım 2 kez sattım 3 arkadasaımda var 1 kez sıkayet etmedıler hayvan gibi kullanırsan her parca sorun cıkarır
  10. Cheazy

Icim Karariyo Uyuyamiyorum

uyuyup uyanınca gitti ya umud etmek lazım bir şeyleri hedefleyerek savaşmaak lazım hayatta
  11. Cheazy

4 te gitcektim biri rica etti 3 te gittim 1 kurus acik bermedim papapa bir uyurum sikdi varya uf
  12. Cheazy

instada takiliyom vido izlemekte sarmiyo artik biliyon mu yazi yazmaya falanda dermanim yok izni de cumartesine yazmislar orrrrr
  13. Cheazy

is is is isten gelmek yarin olmak yarin ise gitmek, dademin kafam dagilsin diye istedigim arbaa ilanlairna baktim 200-300 e kiytirik bise alabiliyodum. Kiytirik bise simdi 400-500 olmus. Para oldugu yerde sayiyor artsa da 10-20 artiyo arabalar 100-200 artiyo almis basini goturmus. Beynimdekileri...
  14. Cheazy

12 bucukta isten geldim 1 saattir debeleniyorum ama uyuyamiyorum kalbimde anlamini bilmedigim bir sizi var. Bu sebebi kendi kendime nasil cozumleyebilirim? Yasayip derdine derman olan biraderlerim var midirimsi
  15. Cheazy

Kare Mouse Pad Almak

https://www.amazon.com.tr/Esports-Gaming-Oyuncu-Mousepad-kal%C4%B1nl%C4%B1k/dp/B0CW1ZW89P?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A197BT9QKOEXCJ
Geri