Cheazy isimli üyenin son içerikleri

1. Cheazy

Yüz Hatlarımı İyi Bulmiyorum Ne Yapabilirim

mutluol
  2. Cheazy

Xiaomi mi14 37 bine alınır mı? ?

xaomi cihazları sevmiyorum, populer kultur koles ıdıyın ne dersenız dıyın ben ipgone bkardım, iphone da tavsiye ederdim
  3. Cheazy

Itopya 5060 kasa yorumlarınız

kalitesiz kasa, 200 300 fpslere dusuyor valorant low 1080p de 5060 5600 16 ram 3200 var bende, kasa mesh değil, zorlasan ddr5 parasına ddr4 e vermnek sacma 42k cok deli para 50 ye setup veremiyorum 240hz li klavye mouse kulaklık mouse padli gel gelelim anakart x470 1tb m2 var bende kıngston...
  4. Cheazy

Xiaomi mi14 37 bine alınır mı? ?

Xaomi benim gözümde daha ergonomik telefonları Redmi Note 7 en hype modelide note8 dir, 9 da uzaylı gibi yaptılar, 10da 120 hz oled vs güzeldi ama 11,12,13,14 deken para iyice yükseldi, ikide bi saçma sapan reklam sorunu, onları geçtim iphone 10 15k idi zamanında sen 2 3 liraya taş gibi redmi...
  5. Cheazy

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

1777061240 beton albumu daha saglam bu sarmadı benı cok kotu albüm
  6. Cheazy

Yüz Hatlarımı İyi Bulmiyorum Ne Yapabilirim

Benim arkadaşım 60 kiloydu, spora başladı, beslenmesine dikkat etti 70 kilo oldu, kafası bile büyümüş. Ne alaka bilmiyorum ama zayıflıktan yüzün küçükse kilo alabilirsin ya da büyükse kilo ver, bunun dışında saçta kafa yapısını çok değiştiriyor, ilkokuldan beri kendimde keşfettiğim saçı...
  7. Cheazy

Yeni ram yüzünden pc çöküyor olabilir mi?

4 tane farklı ram kullandım pc de çalıştı, 2 ram farklı ram kullandım yine çalıştı sorun falan da yaşamadım oyunda oynadım farklı anakartlarla da denedim. Saçma sapan yanlış bilgilendirme yapmayınnnnnnnnn
  8. Cheazy

Hoşlandığım Kıza Açılmalı Mıyım?

tyt de 16 türkçe 9 sosyal 0 fen 0 mat yaptım, yazdan beri girmediğim iş kalmadı bok gibi bi hayatım var, başlamadan döküldü elime yüzüme bulaştırdım, matematik falan yapbilseydim karı kız işlerine ünide geçerdim.
  9. Cheazy

Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

şehinşah, icardi gibi lavuk ama arada tıngırdatırım
  10. Cheazy

Başlangıç Arabası Ne Olmalı Sizce Tavsiye Verirsniz Sevinirim?

hocam asgari ücretli yerde 10 yıl çalışsan alacağın para 40k olcak 10 sene sonunda, tershane falan işin daha sağlam döneceği yerlere gireceğim
  11. Cheazy

motoru kışın süremezsin, yağmurda, çamurda, kışta mahfolursun ama tofaşta olsa her yere gidersin, ek olarak yukarda diğer arkadaşa da dediğim gibi seneye alcam, ghideyim yazın bi tofaş çekeyim falan demiyorum, bu paraya araba gelmeyecegını bende bılıyorum 1776847682 clioya binip hondaya laf...
  12. Cheazy

2.ELDE BU FİYATA BU KART ALINIR MI ?

16 ya sıfır 5060 aduına kutulu faturalı garantili cıncık gibi bi ürün almak varken, 6 yaşındaki, içindeki macun, fan, thermal ped, elektronik aksamı ne oılduğu belirsiz cihaza 13k bağlamak bana saçma geliyor, gel gelelim ikiside 8 gb kimöse gelip vramden de dem vuramaz, kas gücü dediğiniz şeyde...
  13. Cheazy

benım kitabımda hayalindekimden dışını almak yazmıyo, liseye giderken bi iphone hırsı gidiyordum, 2. el 11, 8, x falan istiyordum. Gittim yazın çalıştım, iphone 12 mini falan bakıyom yine, sıfır 12 alcaktım sonra gittim 13 aldım sıfır. Hayal edip, çalışıp çabalaayınca rabbim daha iyilerini nasip...
  14. Cheazy

3 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım sizce

kesinlikle rog
  15. Cheazy

bizde de elantra var hyundai 30 40 senedir zaten sorunsuzluguykla bılınıyor ama civic alcam 1776759493 opel cop fransızda cop alırsam megan 2, sedan clio falan alırdım da arkadaşta var masrafı cok dıyo 2-3 kazaya kaarıştı arabayı toplayamadı, sanayiden çıkamıyo 1776759626 85k oldu şu an...
Geri