Checal isimli üyenin son içerikleri

1. Checal

SATA SSD ve M.2 SSD için tavsiye

Merhaba, B450M-K II anakartım var. Üzerinde bulunan M.2 slotumda halihazırda WD SN570 500 GB takılı. Bunun yanına adobe programları, oyun ve video depolama amacıyla 1 TB SSD almak istiyorum. SATA SSD'lerde oldukça kronik sıkıntılı model okudum bu yüzden almaya biraz çekiniyorum. İleride de belki...
  2. Checal

Çözüldü✓ Ekranın 3-4 saniye süreyle kapanıp geri gelmesi

Çok teşekkür ederim yardım ve bilgilendirme için iyi günler :)
  3. Checal

FreeSYNC kapattığım zaman sorun çözülüyor çok teşekkür ederim. Peki bu özelliğin kapalı kalması görüntümü ne yönde etkiler. Bir de şöyle bir uyarı alıyorum: düşük GPU kullanımı bu sayede artar mı acaba 1674726077 Sorunu yaşayan başkası bu başlığı okursa diye ekliyim bunu denedim sorun benim...
  4. Checal

Özelliği kapatsam sıkıntı kalmayacak gibi haklısın ama bir sorun olmalı ki böyle bir sıkıntı yaşıyorum diye düşündüm. Atıyorum ekran kartında bir sıkıntı vs. varsa en azından garantiye yollayabilirim.
  5. Checal

Bunu yaptım ancak yine de geçmedi maalesef.
  6. Checal

Merhaba, yaklaşık 3 hafta önce yeni bir toplama PC satın aldım. Driver kurulumlarını yaptım. Bilgisayarı açtıktan sonra eğer ekran kapanırsa veya uyku moduna girerse (prize takılıyken şu süre sonra ekranımı kapat özelliği) bilgisayarı tekrar kullanamaya devam ettiğimde oyun oynarken veya video...
Geri