cheeren isimli üyenin son içerikleri

1. C

Game Garaj slayer x5t BIOS ayarları

Merhabalar. Game garaj slayer x5t aldım ve bios ayarları yapacağım ancak bios bana karışık geldi. Ayarların nasıl olacağı ile ilgili bilgisi olan ya da video bulan var mı?
  2. C

Korsan Windows'u nasıl kaldırırım?

Nasıl yapacağım?
  3. C

Yaptım ancak hala Windows 11 pro olarak kuruldu ve etkindi. Lisans anahtarını sildim ancak pc bir şey yapmadığım halde ısınıyor ve şarjı çabuk azalıyor.
  4. C

Bilgisayarını seviyorsan zaten korsan kullanmazsın ustam.
  5. C

Çok iyi o zaman. Ordan yapayım ben. Teşekkür ederim.
  6. C

0 laptop un şarjı çok hızlı gidiyor. Sebebi bundan mı :( 1762667603 Bulut indirme ile Windows kendini 0 dan indiriyor ya ondan dedim.
  7. C

Hepsi sabit 500 tl diyor. 500 tl lik ne var onu anlamıyorum. Ben öğrenciyim fln diye max 100 tl indi.
  8. C

Bunu Windows'un kendisinden yapabilir miyim? Sıfırlama bölümünden yani. Yoksa tekrardan bir iso dosyası ile mi yapacağım? Kyk da kaldığımdan internet sorunu yaşıyorum. Yoksa her bilgisayarımda kurulumu kendim yapmıştım. Mecbur gittim.
  9. C

Kurulum için götürdüğüm tamirci ben istemediğim halde Windows 11 i kaçak olarak kurdu. Duyduğum şeylerden dolayı içime sinmiyor. Kendim tekrar lisans anahtarı ya da lisans ile kurmak istiyorum. Bunun için komple reset atmam gerekir mi yoksa lisans anahtarını kaldırmam yeterli mi?
  10. C

Erazer Deputy P60 mı yoksa Game Garaj slayer x5t mi?

Öneri için teşekkür ederim. Buna bi bakacağım. Siz bunu mu kullanıyorsunuz? Edit: Ufak bir bakmama rağmen hala anakart yakma konusunda şikayetler gördüm. Intel versiyonundan şikayetçi insanlar. Kronik sorun yok derken neye dayandınız?
  11. C

Loq ve victus gibi markaların kronik sorunları oluyor. Arkadaşlarımdan bazıları ikisini de kullanıyorlar ve memnun değiller o yüzden onlara hiç bakmadım
  12. C

Merhabalar. Erazer deputy p60 ve Game garaj slayer x5t arasında kaldım. Fiyat olarak birbirlerine yakın sistemler ancak emin değilim. İçim slayer istiyor ama bu son yaşanan toplama sistemlerdeki TRT olayı kafamı karıştırdı. Bazı firmaların batması olası olduğundan Game garaj konusunda kafam...
  13. C

Balatro mobile Türkçe yama nasıl yaparım?

Merhabalar. Balatronun kendisine Türkçe getirmedikleri için bende yamayı mobil tarafına kurmak istiyorum. Android Oyun Clup yapmış. Sitesinde de var isteyen bakabilir. Ceeprus tarafından hazırlanan yama kullanılmış. Ama şuanda o dosyada virüsler var. Bende kendim uyarlamak istiyorum. Nasıl...
  14. C

Unity de nesnelerin kenarları bozuluyor.

Merhaba. Unity ile oyun geliştirme yapıyorum. Çözemediğim bir sorun var. 3D ya da 2D olsun fark etmez, koyduğum nesnelerin kenarları bozuluyor. Sanki kenar yumuşatmayı kapatıp bir oyun oynuyormuşum gibi. Düz, pürüzsüz değil. İzlediğim derslerde bu yok ama bende oluyor. Çözümü bilen varsa ve...
  15. C

Linux dan Windows'a geçemiyorum.

Başka bir pc de rufus üzerine Windows 10 kurdum ve o şekilde yaptım. Bios üzerinden. Boot olmadı çünkü. O zaman düzeldi.
Geri