chellsy isimli üyenin son içerikleri

1. C

700 TL Bütçeli Kafa Üstü Kulaklık Önerisi

Hocam h656u aldım bugün gelecek iade edip başka mı alayım kalsın mı yoksa?
  2. C

700 TL Bütçeli Kafa Üstü Kulaklık Önerisi

Selamün aleyküm tekrardan beyler, kulaklık bozuldu, şuan oyun falan doğru düzgün oynanmıyor. Cepte de para yok hani, bütçe komik de yapacak bir şey yok. 700 liraya falan stereo bir kulaklık atar mısınız? 2-3 ay dayansın yeter ya.
  3. C

Steam İndirme Hızı Düşük

hocam kiev, ankara, istanbul, izmir. dünya turu yaptım
  4. C

Steam İndirme Hızı Düşük

hocam direkt olarak steam pc modem hepsini yeniden başlattım kökten kapattım açtım düzelmedi.
  5. C

Steam İndirme Hızı Düşük

Vallahi hocam bilmiyorum şuan internet hızımda 80e düştü ne oluyor acaba
  6. C

Steam İndirme Hızı Düşük

Selamünaleyküm internet hızım 800mb/s falan ama indirme hızım görseldeki gibi önce de sabit 500 alıyordum o kablodan dolayıdır falan diye geçiştiriyordum şimdi ise çok daha beter oldu Ookla'da hala 800 alıyorum ama Steam'de böyle yardımcı olursanız sevinirim.
  7. C

Windows Hyper-V ve (Vbs) Hizmetlerini Kapatma.

Selamın aleyküm öncelikle windows 11 home kullanıyorum ve Hyper V kapatsamda arkadaki VBS hizmeti yüzünden bunun sorun çıkardığını gördüm özellikle MSİ APP PLAYER-BLUESTACKS Gibi hizmetler kullandığımdan dolayı fazla sorun çıkarıyordu ama bunu çözdüm 1- Hyper V ve sanallaştırma hizmetlerini...
  8. C

Win 11den Home'dan Proya Geçince Key Gider mi

Direkt hyper-v sorununu çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.
  9. C

Geçmek istiyorum fakat böyle yöntemlerede fazla güvenemiyorum. Aslında geçme sebebim emulatorlerden kaynaklı Hyper V açık olmadığı halde Açık algılıyor ve VBS hizmetinide devre dışı bırakamıyorum önceden böyle bir problemim yoktu format atınca oldu çözümü yok mudur hocam bunun.
  10. C

bununla nasıl yapacağım hocam şuan bakındım ama anlamadım hwid secenegini secince zaten aktif diyor
  11. C

11 proya geçmem için mi key lazım? boşu boşuna aldık şimdi o zaman home keyi?
  12. C

3 gün önce Windows 11 home oem key aldım ve aktifleştirdim şimdi windows 11 proya geçersem key gider mi?
  13. C

27k Bütçe ile Sadece Kasa.

Selamünaleyküm 27k para var elimde artarsa bile çok az arttırabilirim. 2. el olarak sadece kasa bir ilan vb yollayabilir misiniz veya siz satıyorsanızda ilgilenebilirim biraz acilinden olduğu için iş konu açtım yardımınızı bekliyorum.
  14. C

Xrades Klavye Alınır mı?

Yok hocam fiyat arttırıp aula 87 aldım.
  15. C

Xrades Klavye Alınır mı?

hocam 2k bütçe var xradesten klavye almayı düşünüyorum alınır mı alınmazsa başka muadil önerebilir misiniz. https://www.xrades.com/products/xrades-xr68-klavye?variant=52908357943601 https://www.xrades.com/products/klavye-space-grey?variant=52825171624241
Geri