chellsy isimli üyenin son içerikleri

1. C

Monitör alacağım için öneri

Hocam konudan bağımsız bu monitör kolunda masanın sol kısmına doğru koyup ortalara çekebiliyor muyuz
  2. C

IRQL NOT LESS OR EQUAL RX 6650 XT İ3 12100F

Bazen veriyordu ilk defa bu hatayla verdi yardımcı olabilirseniz sevinirim https://docs.google.com/document/d/1P2DyGaQEOc2Qjc66zcDJx7wTtGfT1Evy0RokF8OZ9LI/edit?usp=sharing
  3. C

Teşekkür ederim 1771250992 Hocam desteğin için teşekkür ederim beğenmek ne kelime yalarım monitörü elime geçti şimdi tüm testleri yaptım daha çok memnun olamam yani bu fiyata size şey soracağım 180 hertz ya overclocklu şekilde 200 hz kullanmam sıkıntı yaratır mı?
  4. C

inşallah hocam. 1770922215 Siparişi verdim bile hocam teşekkür ederim.
  5. C

Bunu alıyorum hadi bakayım teşekkür ettim hocam
  6. C

Valla hocam karar veremedim ne alsam pişman olacağım gibi geliyor nedense
  7. C

Gördüm hocam teşekkür ederim size zahmet müsaitseniz 1-2 tane daha önerebilir misiniz fiyat artabilir 6-7k problem değil
  8. C

Öyle diyorsanız samsung g4den vazgeçip bunu alıyorum hocam
  9. C

Monitör standına gerek yok hocam onu masaya bağlayabilrceğim yer yok oda düzenim çok değişik onun yerine tüm parayı monitöre basabilirim varsa fiyat biraz daha yukarı önerebileceğiniz bekliyorum
  10. C

Oyun için kullanılacak hocam genelde cs valo lol tabii hikaye oyunları felanda oynanılıyor
  11. C

Haklısınız hocam sağlamından cahillik yapmışız kusura bakmayın.
  12. C

6k bütçem var samsung g4 almayı düşünüyorum 180-240 hertz yeter 1080p olacak 2k nedense sevmiyorım açıkçası fazla monitör özelliklerimden anlamam arkadaşında belirttiği gibi g4 gibi olsun yeter diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. @Tayfunns
  13. C

Bu monitör alınır mı ?

Hocam sistemim i3 12100f rx 6650xt 1440p geregi yok bence 1080 yeter genelde cs valo lol hikayeli oyunlar işte detroit become felan başlayacağım 1770722869 Yardımcı olabilecek yok mu
  14. C

Bu monitör alınır mı ?

hocam selamın aleyküm 6k bütçem var altta vereceğim monitör alınır mı bu olmazsa başka önerebilir misiniz şimdiden teşekkür ettim. Düzenleme bi iki tane daha buldum bunada bi yorum yapsanız hangisi daha iyi ikiside değilse önerilere açığım...
  15. C

Bilgisayar mavi ekran veriyor

hocam minidump dosyası nedir bilmiyorumda.
Geri