Değil mi ya? Bana da öyle geliyor ama acaba aklıma gelmeyen başka bir sebep olma ihtimali var mı diye sormak istedim. Doğrudan prize takıp denemedim hiç, ihtimali var mıdır acaba bunun da.
Selamlar arkadaşlar, güzel bir sistemim olmasına rağmen son 3-4 gündür(sanırım) özellikle valorantta düşük fps sorunu yaşıyorum. Lobide 900-1000+fps alıyordum oyun içinde ise 380-450 arası değişken bir fps alıyordum fakat şu an lobide de 300-400 oyunda da 280-350 arası bir fps'e düştü. Hele ki...
Merhabalar gördüğünüz sistemi alalı daha 3 ay gibi bir süre oldu, herhangi bir aşırı ısınma vs de olmamasına rağmen ve her şeyi güncel tutmama rağmen son 5-6 gündür lol oynarken veya cs oynarken oyunu direkt kapatıp masa üstüne dönüyor sonra tekrar oyuna dönüp devam ediyorum ya yine aynısını...
Kankam selam nerdeyse 1 yıl sonrasından yazıyorum, klavyenin şu anki durumu nasıl. indirime girmiş de araştırıyorum şu anda sence alınır mı? Benim hoşuma gitti klavye çünkü
Teşekkür ederim, peki bu monitör harici şu markalara bakabilirsin gibi bir alternatif önerin var mıdır? Ya da önerebileceğin alternatif monitör de olabilir direkt. Yedekte dursun diye sormak istedim teşekkürler şimdiden 😊
Merhaba, görseldeki içeriğe sahip bir kasam var. Buna uygun bir monitör almak istiyorum. 2k olması bu sistemin hakkıdır diye düşünüyorum. Hertz olarak da 165hz ve üzeri istiyorum. 240 hz olursa tadından yenmez tabii ama fiyatı çok uçuruyor ve ben de absürt fiyatlar ödeyecek durumda değilim şu...
Arkadaşlar ilk defa kasa alacağım hayatımda. Şöyle bir sistem buldum güzel duruyor. bunun yanına da 2k bir monitör almayı düşünüyorum. Hem kasayı yorumlayıp hem de 2k uygun-ortalama bir monitör önerebilecek var mıdır? Kasanın Linki...
Çok teşekkür ederim önerilerin için. 7700xt'ye de soğuk bakmıyorum aslında içimde niyeyse bi rtx sevdası var sadece. Hazır sistemdense böylesi daha mı mantıklı peki ?
Selamlar arkadaşlar, hayatımda ilk defa sistem alacağım. Sıfır bir sistem olmasını istiyorum. Tercihen RTX4060TI veya RTX4070Lİ bir sistem düşünüyorum. 6 ay ayylık 6-7k ödemeye rahat okeyim. Oyun olarak bir sürü oyun oynuyorum normalde ama ağırlıklı valorant cs2 gibi fps oyunlarda takılıyorum...