Chengiz isimli üyenin son içerikleri

1. Chengiz

🔥İndirim 🔥 Havit Gamenote MP8301 XL 900 * 300 * 3mm (90X30 cm) Gaming Mouse Pad🔥 219 TL 🔥

Bana sorarsanız Perixx XXL derim.Kullandığım en rahat mousepad.Amazonda ara ara görüyorum ama uzun süredir yok.Bu fiyat bandında bakıyorsanız zorlar sizi zaten Perixx.Çok hakim olduğum bir konu değil mousepad'ler.Yıllardır Perixx kullanıyorum çünkü dediğim gibi.Gördüğümü atmıştım sadece.Size...
  2. Chengiz

🔥İndirim İtopya Bayram Fırsatları Başladı!

2 kere büyük , 1 kere orta seviyede alışveriş yaptım .Hiçbir sıkıntı olmadı .Şans işi olabilir.
  3. Chengiz

🔥İndirim 🔥 Havit Gamenote MP8301 XL 900 * 300 * 3mm (90X30 cm) Gaming Mouse Pad🔥 219 TL 🔥

https://www.hepsiburada.com/claw-s-raptor-80x30cm-mikrofiber-yuzey-kaydirmaz-kaucuk-zemin-360-rgb-dikisli-xl-mousepad-siyah-pm-HBC00005HXN06?magaza=Hepsiburada Kendim kullanmadım. İndirimlere göz atarken denk geldim. Yorumlar şaşırtıcı derecede iyi. RGB vs. takıntısı olan varsa bakabilir fiyat...
  4. Chengiz

HANGİ İNTERNETİ ÖNERİRSİNİZ

Superonline kullanıyorum.6. yılım bitecek neredeyse .Tek bir sıkıntı dahi yaşamadım .Oturduğunuz yerin altyapısı müsaade ediyorsa Superonline'dan pişman olmazsınız.
  5. Chengiz

3000 TL bandında önerilen kulaklık varmı acaba?

Cloud 2 2000 TL civarındaydı birkaç gün önce . Kötü olmuş kaçırmanız.
Geri