Cheriel isimli üyenin son içerikleri

1. C

Tyt de 23 net yapan birisi ne yapmalı

matematiğe aktif matematikten mi başlayayım yoksa kaldığım yerden devam mi edeyim
  2. C

ağustosda antremanlarla matematik 1 i bitirdim şimdi ise matematiğin ilacında üslü sayılardayim ama testlerdeki soruların yarısinı yapabiliyorum sadece
  3. C

2,75
  4. C

matematik temelim yok o yüzden matematige çalıştım
  5. C

sosyal fene çalışmadım sosyali yaptım ama feni yapmadım hiç
  6. C

komik mi geldi bir tavsiyen yoksa yorum yapma o zaman
  7. C

ne yapmam gerekiyor 0 dan başladim çalışmaya yaklaşık 2 ay oldu
  8. C

Yeni nesil soruları yapamiyorum

artık kafayı yicem nolur yardim edin gpt kitabının geliştir pekiştir kısmında sorun yok ama tamamla kısmı tam bir felaket yapamıyorum abi moralimi çok bozuyor sınavı kazanamayacagimi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor herkes bol bol soru çöz diyor çözemiyorum ki zaten yeni nesil i soru çözümü izle...
  9. C

Zor soruları çözemiyorum

hocam herkes aynı şeyi söylüyor temel kitabını bitirdim zaten nasıl eksik olabilir
  10. C

Zor soruları çözemiyorum

Yeni nesil matematik sorularını çözmek için paragraf mi çözmem gerekiyor yani
  11. C

Zor soruları çözemiyorum

hocam Yeni nesil soruları yapamıyorum temel kavramlar konusunda 2 test var kitapta onları yapabiliyorum ÖSYM tarzı sorular var 2 test onları yapamıyorum ama
  12. C

Zor soruları çözemiyorum

Bir kaç soru da işlem yapıyorum ama çoğunda kalem oynatamiyorum
  13. C

Zor soruları çözemiyorum

hocam zaten kampı izleyip soruları öyle çözüyorum ilk 2 testi yapabildim fakat ÖSYM tarzında sorular var konuyla alakalı onları yapamıyorum zor geliyo
  14. C

Zor soruları çözemiyorum

gpt ve 345 kitabını çözüyorum gpt de ilk test leri çözüyorum fakat ÖSYM tarzında ki soruları çözemiyorum 345 de de orta seviyede kalem oynatamiyorum ne yapmalıyım yeni nesil soruları zaten yapamıyorum
  15. C

Antremanlarla matematik 1 temel icin yeterli mi

bu kitabı neredeyse bitirdim herkes farklı bırsey soyluyor git 2.kıtabı al matematıgın ılacına basla tyt kampına basla dıyolar ne yapacaımı bılemedım 2.kıtabı ve matematıgggın ılacını alsam zaman kaybı olur dıye dusunuyorum
Geri