Chess isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yarın edebiyat sınavım var ama bişey bilmiyorum

Bize de anlattılar ve soracaklar. Sayısal ile Sözel/Eşit ağırlık arasında sadece yazar eser eşleştirme farkı var dediler. Bizim sınavda yazarlar eserler falan çıkmayacak.
  2. C

Arctic Liquid Freezer II 360 alınır mı yoksa alternatifler neler?

Radyatör kalınlığı kasadan kasaya uyumsuzluk yapabilir. Alternatif olarak Lian Li Galahad bakılabilir.
  3. C

Yardım Necvox Ford Multimedya Ne Kadar Eder ?

2016 Ford Courier aracımız vardı. Aracı sattık ama hem dokunmatik hem de tuşlu olan multimedyası vardı ve tuşlu olanı duruyor. 2. Elde satılsa ne kadar eder ? Aşağıdaki fotoğrafta olan ürün ama ekranı , üstündeki şapkası ve önünde düzlük olan plastik kısmı var. Geri kalan tuşlar zaten arabada...
  4. C

500 W PSU'ya ekran kartı önerisi

Nvidia 2060 için en az 500w öneriyor diye biliyorum. 2060 Kullanılabilir.
  5. C

Aşağıdaki 4 sistemden hangisi daha iyidir? R7 7700X vs R7 5800X3D vs i7 13700K

İşlemci farkı olmasa DDR5 ile DDR4 arasında neredeyse fark yok. Fiyat farkı ise çok uçuk. DDR4 32GB tercihim olurdu ama güncellik ve işlemci tarafına bakınca DDR5 mecburi gibi gözüküyor.
  6. C

Birde 4000 serisi DLSS 3.0 ile zaten o kartı geçecek bence 3090 zaten gereksiz olur.
  7. C

Fiyat olarak 1.güzel ama bence 3. sistem daha mantıklı. Daha güncel bir sistem ve ileriye dönük denilebilir. Wifi de + bir özellik.
  8. C

Yarın edebiyat sınavım var ama bişey bilmiyorum

Bu saatten sonra edebiyat gibi bir ders çok zor olur. Biraz bak ve sonra kopya hazırla. Başka türlü çok zor.
  9. C

Pc Hocası Yeni Sistemi Bu Olabilir

10K ya bol stok ile 2060 sistem çıkaran PC Hocası 1650 sistemi o fiyattan yapmaz.
  10. C

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim :))

Sivilceleri azaltmak için kullanılıyorsa belki alınabilir. Çok sivilcem yok ama az olanlarda olmasın. Yüzümüz açığa çıksın biraz.
  11. C

Çözüldü✓ Bu kasa ve psu yu almak mantıklı mı

Kasa güzel. Fiyatı da güzel. Bence bu ikili alınabilir.
  12. C

16 00 da Cnn Türk ü açın gençlere telefonlarda Ötv indirimi müjdesi gelebilir.

O kadar uğraşmalık bir şey yok. Hem 6500-7000 civarına satılan telefon 4500 civarına geliyor , mantıklı bir şey de olur.
  13. C

Araştırırım ama taşınacağım yer tam belli değil o yüzden şuan bir şey bilemiyorum.
  14. C

Çok anlamıyorum ama aslında şehirde de yaşıyorum. Ona rağmen nasıl altyapı yok kafam almıyor. Çözümünü de bulamadık. Bir kaç aya taşınacağız gibi. İnşallah o zaman sorunumu çözecek bir yere gideriz.
  15. C

Yok. Çok bilmiyorum ama internet telefon hattından mı ne geliyor galiba. Sanki öyle duymuştum.
Geri