saçmalıyorsun
gösterdiğin kişiyle alakam yok ama senin gerçekten bir cahil olduğunu anlıyorum ki kuranı kendi kafana göre yorumlayıp kimsenin görüşlerine önem vermeyip gelip bir de haklıymışsın gibi guluyorsun maide 87 ile konunun hicbir alakası yok
islam dini kurandan ibaret degildir kuran ve...
öncelikle bana dostum deme
müzik sahaba arasında icma ile haramdır ve çalgı aletleri ondan sonra gelen tabiin 4 mezhep alimi tarafından haramdır
müslüman olana bu insanların görüşleri yeterdir sen müslüman olsaydın bu kişilerin görüşlerine onem verirdin zaten
Kuran'da da lokam/6 furkan/72...
(1) Ebu Amir ya da Ebu Malik el-Eş’ari (Radiyallahu Anhuma) şöyle dedi:
Allah’a yemin olsun ki, Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Ümmetimden bir takım kavimler gelecek; zinayı, ipeği, içkiyi ve çalgı aletlerini helal sayacaklar! Yine bir takım topluluklar bir dağın yanına...
müzik haramdır hele ki günümüzde ki müzik şeytanın insanları Allah'ın yolundan alıkoymaktadır
ve sen bir yalancısın çünkü buharıde müziğin ve çalgı aletlerinin haram olduğu yazar
bro çok kafaya takma farklı işlerle uğraş yatakta telefonla oynama ki hemen uykuya dal bunları tavsiye ederim
dar alt kıyafet giyme biraz bol olsun bacağını sıkmasın kıyafetler, geçmiş olsun umarım bacağımı keseceğim noktasına gelmez durumun
bro muhtemelen huzursuz bacak sendromu biraz kötü bir hastalık genelde geceleri etkisini gösterir
bacağını sürekli hareket ettirme isteği uyandıran hastalık ama unutunca geçen aklına gelince tekrar etkisi altına alan garip bir hastalık
açıkçası pek kullanmayacağım heveslendigim için istiyorum bir bütçe belirlemedim ama kaliteli bir ürün arıyorum kameralı ve kumandalı olması ben için daha iyi link atarsanız daha iyi olur benim için