Oyunu bir süredir oynuyordum eski pcde silindi şimdi yeniden kurdum save im yok. Hans Capon'la ava çıkmıştık orada kaldım. buraya yakın veya bu bölümün saveini atabilir misiniz
Yıl sonunda Almanya'ya yüksek lisans için gitmeyi düşünüyorum. Orada zaten hazırlık eğitimi alacağım 1 sene. En azından a1 bilmem gerekiyormuş. A1 i kaç ayda hallederim tavsiyeleriniz nedir.
Aynısını yaşadım okula hiç doğru düzgün devam etmedim zaten sürekli kalsan bile ilişiğin hemen kesilmiyor. 5 yıl doğru düzgün okula gitmedim kimsede beni askere çağırmadı.
Gamepassten yeni çıkan call of duty oyununu oynamak istiyorum indirdim campaing harici indirme yapmadım 61 gb indirdi. oyun açılıyor campaing deyince satın alın diyor. gamepass üyeliğim var co op dahil hepsini indirmem mi gerekiyordu?
son 1 yıldır İngilizce öğreniyorum kendimi iyice geliştirmek istiyorum bu oyunu cevirmeme yardımcı olacak var mı? dil dosyalarına erişim sağlanıyor mu?
Kadın kullanmış aracın sadece içi temizdir. 2004 model bir araca 450 bin tl vermek akıl karı değil. Linea al en azından başın ağrımaz usta çevren genişlemez.
Şansıma mı denk geldi bilmiyorum bataryayı taktım kullandim 2-3 saat performans verdi deşarj etmek için şarjını bitirdim 3-4 bandına geldi bi anda kapandı sonra kaç kez denesem de bir daha açılmadı pc. İadeye yolladım neyse ki n11 den almistim iadeyi kabul ettiler. Bi sarj bitmesiyle pert oldu...