CheXVX isimli üyenin son içerikleri

1. C

Bu sistemi alacağım incehesap gaming gecesi

Güzel sistemmiş hocam ben de bi bakacağım arkadaşım için sistem arıyordu sağolun tabii siteye güvenebilir mi bilemedim
  2. C

30 - 32 k arası grafik tasarım için intel sistem önerisi

Sen niye bu kadar hopladın dostum saygılı ol biraz
  3. C

İnfinity Storm VS PC HOCASI GG12

İki sistemde 7800, 7700 yok
  4. C

İnfinity Storm VS PC HOCASI GG12

Arkadaşlar bu sistemlerden hangisi daha mantıklı sizce malzeme kalitesi olarak? Asus Dual'ın CW sorunu var bilinen
  5. C

Pc Hocası Sistemi veya İtopya

@Jiyu hocam bugün incehesap'ta cuma indirimi gelecek belki güzel sistem düşer bilginiz olsun takip edelim
  6. C

51K 4070Ti Super Sistem

Evet ben de sitedekilerde düzgün göremedim o yüzden sormak istedim, mantıklı yaptığınız bence
  7. C

51K 4070Ti Super Sistem

Soğutucu olarak ne eklediniz bu sisteme
  8. C

Valla hocam alıp da memnun olan çok kişi gördüm ama CW sorunu olduğu bir gerçek o konuda şikayet çok bazı şeyleri göze alıp almak lazım alırsak yıl sonu gelmeden almak lazım F/P sistem çıkacağı da yok gibi şunun şurasında iki hafta kaldı yeni yıla 1734432468 Evet aslında Coil whine sesinden...
  9. C

Tamamen aynı durumdayız hocam kafa karışlıklığı içerisindeyiz umarım birileri fikir verir destek olur @Jiyu da aynı kafa karışıklığını yaşıyor
  10. C

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Evet hocam F/P olayı biraz kolpa gibi geliyor bazen öyle saçma sapan parçalarla sistem öneriyorlarki :D
  11. C

Valla biz bekliyoruz da yanlış yapıyormuşuz gibi hissediyorum yılbaşından sonra kar yapacakken neden F/P sistem çıkartsınlar ki o da var çıkartsalar bile dandik parçalardan oluşur muhtemelen zarar etmek istemeyeceklerdir
  12. C

Seni çok iyi anlıyorum :D çok zor kararlar
  13. C

Hayırlı olsun memnun musunuz?
  14. C

Ben de sizinle aynı durumdayım hocam valla sırtlanların eline kaldık kuzu gibi bekliyoruz bakalım elimizden tutacaklar mı
  15. C

Bu durum çok can sıkıcı sen o kadar F/P sistem bekle sabret sonra al satçı denyonun biri gelsin çöksün tüm sistemlere gerçek ihtiyacı olan insanların çoğu avantajlı fiyattan yararlanamıyor
Geri