Chikrein isimli üyenin son içerikleri

1. Chikrein

Yardım Trendyol'dan alınan RAM sahte çıktı

Birkaç ay önce 13 yıllık laptopumdan kurtulup yeni bilgisayar topladım. Maddi sorunlarım olduğu için bütçeden kıstım. Tüm alış verişimi Trendyol üzerinden yaptım. Normalde Game Booster RAM sipariş vermişdim. Bana gelen Kingston HyperX Fury oldu. Yurt dışında, Azerbaycan'da yaşadığım için iade...
  2. Chikrein

bu ssd nasıl iş görürmü

Fiyat ne kadar
  3. Chikrein

Forum üyeleri hangi oyunları oynuyor ? 👇

Sınav öncesi hikayeli oyuna başlamak istemediğim için en son rdr2 yi bitirip birakdım. Şimdilik sadece Cs ve Battlefield 5 oynuyorum
  4. Chikrein

Resimde işaretlenmiş şey neyin simgesi

Ekranin sağ üstünde böyle bir mikrofon simgesi var. Pencere filan da açıldığında üstde kalmaya devam ediyor. Fark etmediğim bir zamanda eklendi. Windows ayarlarından mikrofon erişimini de kapattım gitmedi. Herhangi bir yeni uygulamada yüklemedim. Arka planda açık uygulamada yok. Neyin simgesi bu...
  5. Chikrein

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Linke giriyon steam hesabın puf oluyor
  6. Chikrein

🔥 RTX 4070S / 4070TIS / 4080S Türkiye fiyatları belli oldu. 🔥

Bu fiyatlar karşısında amd ekran kartları devreye giriyor
  7. Chikrein

ÇÖZÜLDÜ Dishonored Ana Oyun Steam'den DLC Epic'ten Oynanır mı?

Bil bilgisayarda dediğimi yapıp buluta kayd edin. Gdn de girdiğinizden buluttan yükle seçeneğine tıklayın
  8. Chikrein

ÇÖZÜLDÜ Dishonored Ana Oyun Steam'den DLC Epic'ten Oynanır mı?

DLC leri oynaman için hikayeyi bitirmen gerekmiyorki Gerekse bile steamdab save dosylarını bulup epicteki save dosyaları ile değiştirin
  9. Chikrein

Topladığım Sistem Sizce Nasıldır (Bütçe Max 20K)

Psu ya daha çok bütçe ayır. 5500 yerine i3 12100 al. O fiyata rx6650 ala bilirsin.
  10. Chikrein

Hangi Ekran Kartını Alırsınız

Render işleri ile uğraşmıycaksan 20k civarı rx7800 16 gb al bence
  11. Chikrein

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Geçen hafta rx6650Xt aldım fiyat olarak aşırı ucuzdu daha düşük performanslı olan rtx3060 bile 2k tl falan daha pahalıydı İlk dendiğimde çok şüpheliydim. 1 aylık deneyimden sonra diye bilirim ki, her kes amd e yönelmeli. Driver sorunu yaşamadım. 1 ayda 2 kez siyah ekran aldım. Oda oyun...
Geri