chishek isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ Rampage radiant k11 alınır mı?

Alinmaz, aldim kullandim iade ettim, berbat bir urun. Normalde 125hz'de calismasi gereken klavye 25hzde calisiyor ve gecikme yapiyor.
  2. C

1500-2000TL Arası Klavye Tavsiyesi

Ajazz K685T Brown Switches Red Switches inceleyebilirsiniz, kablolu ve kablosuz olarak calisiyor, ledleri acik 15 saate kadar, kapali 13 gune kadar bataryasi gidiyor. Beyaz modelinin Turkiyede sadece Brown Switch varyanti bulunuyor. 5-pine kadar HotSwappable ve RGB urun. Bu arada platei metal...
  3. C

Acer Swift 3 SF314-42 Sarj Adaptörü Problemi

Merhaba arkadaşlar direkt konuya gireceğim, ben bugünden neredeyse 2 sene önce Ekim ayında Acer Swift 3 SF314-42 modelini aldım. O sırada aldığım en f/p ofis amaçlı ultrabook buydu. Ben bu arkadaşı aldıktan sonra sıkıntısız bir şekilde bu son aylara kadar kullandım ancak son aylarda sarj...
  4. C

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Yeni nickimin chishek olmasını istiyorum. Çünkü artık kendi adımı kullanmak istemiyorum.
  5. C

5000 TL fiyat bandında laptop öneriniz var mı?

https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBV00000TI0WV,HBV00000SKDTC,HBV00000VR6U0 Benim kendim için seçtiklerim bunlar.
  6. C

max 3.000 tl ders için laptop

https://m.trendyol.com/hp/probook-g6-455-amd-ryzen-3-3200u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-7dd55es-p-31511126?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&utm_source=share&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=product_free&adjust_campaign=product_free&link_contentid=31511126&link_userID=28363794 Bütçeyi biraz aşıyor...
  7. C

Öneri Hangi laptop modelini almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBV00000TI0WV,HBV00000SKDTC,HBV00000VR6U0 Bu linkte 3 tane birbirine yakın fiyatı olan laptop var. Hangisini almam gerektiği konusunda kafam çok karışık ve bütçem 5.000TL. Huawei Matebook D14 beni görüntüsü ve bazı özellikleriyle cezbediyor ama diğerleri de...
  8. C

Nasıl ikna ederim?

Mantıklı bir öneride bulunuyorum ve bu boş olarak kabul ediliyor. Bazı önerileri almak ve birilerinden yardım istemek için girdiğim bu foruma keşke girmeseydim. Bu forum mecralarının çoğu böyle nedense, eleştiri kaldıramıyorlar ve eleştirince linçliyorlar.
  9. C

Nasıl ikna ederim?

Mart ayında kayıt olduğundan beri 10.000+ mesaj yazmış olman kendini geliştirebileceğin -örneğin dil öğrenebileceğin- vaktinin bir kısmını çöpe attığın anlamına geliyor. Bu durumda buna mesaj kasmak değilde ne denir?
  10. C

Nasıl ikna ederim?

Mesaj kasmak için yapıyor olabilir, normaldir kendi hâline bırakmalıdır.
  11. C

Bilgisayar masamı nasıl daha güzel hâle getirebilirim?

Resimlerini de koymuş olduğum bu bilgisayar masasının eski halini göstermiştim. Monitör almak yerine gittim ve daha kaliteli bir masa yaptırdım, yanına sadalye de aldım -Toplam 500₺- ve istediğim monitörden çok daha ucuza geldi. Şimdi sizden istediğim tek şey "Bu masayı 150₺ bütçe sınırı ile...
  12. C

Öneri Çift monitör gerekli mi?

Eğer bir yazılımcı iseniz gerekli. Tek monitör ile işleri çok kolayca yönetemiyorum 2 monitöre geçeceğim zaten oyun oynayan biri değilim. Eğer yazılımcıysanız ve ekran kartınız da yeteri kadar iyiyse buyrun geçin çünkü işinize yarayacak. Bir taraftan kullandığım sunucunun veri akışına bakarken...
  13. C

Bilgisayar masamı nasıl daha güzel hale getirebilirim?

Sistem parası sıkıntı değil. Ekipmanları şimdiden alıyorum sonra sistemi topladığım zaman sıkıntı çekmeyeyim. RGB Led fikrin için teşekkürler mükkemmel bir aurası olacağına eminim :) Güzel bir fikir. Önerin için teşekkürler hoş duracağına eminim. Teşekkür ederim :) Daha işlevselden kastım...
  14. C

Bilgisayar masamı nasıl daha güzel hale getirebilirim?

Şu an bilgisayar masam şu şekilde duruyor. Ekipmanlarım; Klavye: Gamepower OGRE Rainbow Mouse: Rampage SMX-R44 Mouse Pad: 80x40cm Standart bir mouse pad. Kulaklık: Standart bir telefon kulaklığı. Bilgisayarım ise 10 yıllık bir Toshiba Satellite. Yakında bir monitör alacağım bilgisayarı kenarda...
Geri