chloriN isimli üyenin son içerikleri

1. chloriN

SneaksUp dan aldığım Asics ayakkabı Sahte mi?

hocam ürün hazırlanıyor olarak görünüyor, yapışkanların bolca olduğu görüntüsü acılıcak korkusu veriyor sağlammıdır onun endişesindeyim
  2. chloriN

değerlendirmelerde başka ayakkabılarda da yapıskanlar olduğunu gördüm, yapacak bir şey yok kullanayım bari
  3. chloriN

açılma felan olmaz değilmi hocam? o yapışkanlı kısımlar sanki acılırmıs gibi hissettiriyoe
  4. chloriN

Asics GEL-1130 ayakkabı satın aldım bugun ulaştı, uygulamada hala hazırlanıyor olarak görünüyor. ayakkabıda yapışkan izleri dikkatimi çekti, acaba çakma olabilir mi? normal mi?
  5. chloriN

Yardım Psu bozuldu öneri lütfen

600w olanı alsa nasıl olur hocam veya ileriye dönük yükseltme icin max 2500 tl ye psu öneriniz varmı
  6. chloriN

550 watt yeticekmi hocam o sisteme yeticekse msi olanı alalım birde kasaya uymamazlık etmez değilmi
  7. chloriN

kanka görünüş felan önemli değil takmıyor cocuk iyi ucuz bişi önerirmisin
  8. chloriN

arkadaşımın kasasındaki psu bozuldu yerine alabileceği uygun fiyatlı psu önerir misiniz? eskisi Rampage rmp 600 80p idi. ryzen 5 5500 ve rx6650xt kullanıyor
  9. chloriN

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

parlaklık 5 de kullanıyorum pek de ısınmıyor ama uzun kullanımda ısınma oluyor monitörün altındaki samsung yazısının üstüneki kısıma bastırınca çıt sesi geliyor hocam o kısımdan dolayı da olabilir, sizde öyle mi
  10. chloriN

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

hortlatıyorum ama hocam saatlerce kullanım sonrası monitörü kapattıktan sonra 10-15 dk birkaç kez böyle çıt sesleri geliyor sonra gelmiyor birkaç forumda okudum soğuduğu için genleşme olayından dolayı böyle çıt sesleri normal diyorlar siz yaşadınız mı normal mi
  11. chloriN

3000TLye Manyetik Switchli Klavye Önerisi

insanların abarttığı kadar farkları olduğunu sanmam beğendiysen al geç hocam
  12. chloriN

gameraider duymadım hiç
  13. chloriN

fun60 modellerinden birini öneririm ben ultra modelini kullanıyorum çok kaliteli, bilen arkadaşlar da yorumlasın
  14. chloriN

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

scyrox kullanıcıları konuma bakabilirmi https://forum.donanimarsivi.com/konu/scyrox-v8-kirmizi-leke.1194151/#post-10744361
  15. chloriN

Yardım Scyrox V8 Kırmızı Leke

mouse yere bile düşmedi hocam. bir yere bile carpmadı. elimi yıkamadan tutmam ve elim terlemez nasıl yapsam acaba kolonya da gecirmedi ekran silme suyu da
Geri