chloriN isimli üyenin son içerikleri

1. chloriN

Yardım Oled Monitörde Valorant Oynamak Zarar Verirmi

nealaka sohbet muhabbet dönüyoe burası da pata bezemeye basladı
  2. chloriN

10 dan fazla ips monitör elime geldi geri gitti hocam ölü piksel ışık sızmasından dolayı, şanslıysan temiz ips alırsın. o şans yoksa ya sol köşede dev gibi ışık sızması, ya ekranda garip renkli ölü piksel ya ghosting o bu şu bitmiyor. son çare oled aldım
  3. chloriN

o şekilde yapıyorum devamlı yeni ekrana geçiyorum bakalım umarım bişi cıkmaz.
  4. chloriN

yok hocam o konuda iyi bakıyorum. valorant oynuyorum ama içim korka korka. umarım bişey olmaz
  5. chloriN

5 yıl önce bayağı çocukken harçlıklarımla almıştım, bayağı aradım internette ama bulamadım bulabilsem link paylaşırdım hocam sipariş geçerdiniz kolaylık olurdu. evet sağ kısımdaki yükselti güzel oluyor stand alıp masayı kalabalıklaştırmaktan daha mantıklı geldi bana da. marangoz konusunda bilgim...
  6. chloriN

siyah ama desenli bi walpp neden
  7. chloriN

ne ile alakalı 1764096150 1k ya geçtim çok farkettirir mi acaba ben hissetmedim
  8. chloriN

şarj konuşunda memnun değilim daha iyi olur sanmıştım, 8k da su gibi akıyor çok oyun oynarsan 2 günde bir takman gerekiyor. onun harici 1 k kullanmak gerekli
  9. chloriN

evet 1764095693 teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
  10. chloriN

Biraz baktım fakat hikayeli oyunları oynayacak hevesim ve odağım kalmamış. aktif olarak valorantı 2-3 saat oynayıp ara verir şekilde günde 5-6 saat valorant oynuyorum. skiller karakter resimleri vb duran görselere oled icin zararlı biliyorum. ileride sorun yaşarmıyım? nasıl önlem alabilirim
  11. chloriN

Yardım G6 oled güç kablosu çizildi bir şey olurmu

monitöre zarar vermezse sorun yok hocam ya
  12. chloriN

maalesef yok hocam alıp yapmalımıyım sizce
  13. chloriN

f80 standının kanlo gizleme yerinden cıkarırken şu şekilde çizildi. kablo değiştirmem gerekir mi? bir sorun olmaz mı.
  14. chloriN

Yardım Işlemci soğutucu yanlış mı takılmış?

birinde 3 birinde 4 pin var hocam, birini kırdım mı acaba?
  15. chloriN

Yardım Işlemci soğutucu yanlış mı takılmış?

doğru takmışmıyım arkadaşlar? birde 2 fanın 2 kablosu arkadaki 2 kabloya bağlıydı. ikisini rastgele arkadaki ikiye taksam olur mu,
Geri