chloriN isimli üyenin son içerikleri

1. chloriN

SSD Okuma Yazma Hızı Düşük Görünüyor

tam oturttum hocam 2 kere denedim 1785358211 i5 12400f üst slota taktım ana ssd yı oyle soyledıklerı ıcın
  2. chloriN

drop sorunundan dolayı daha serin calısacağını düşündüğümden üst slota taktım bugun hocam iki slot da aynı hızı veriyoe diye biliyotum
  3. chloriN

ayarı yaptım fakat yıne aynı hızda
  4. chloriN

eskiden vadedilen hızı alıyordum b660mk d4 anakartım 1785344249 99 idi 98e düştü
  5. chloriN

yardımcı olacak yokmu
  6. chloriN

SSD Kaynaklı Drop Yardım?

sorumu cevaplandırırmısınız rıca etsem
  7. chloriN

3-4 yıldır kullandığım WD Black SN850 1TB 7000 MB/s okuma, 5300 MB/s yazma olması gerekıyorken boyle gorunuyor sağlıgı 99 nedenı nedir?
  8. chloriN

7000 MB/s okuma, 5300 MB/s yazma olması gerekıyorken boyle gorunuyor saglıgı 99 nedenı nedır
  9. chloriN

ssdyi tutan bu kablo nasıl cıkıyor arkadaşlar alttakini hafif sağa oynatarak cıkardım ama bu cıkmıyor
  10. chloriN

hocam tam üstlerine ekran kartı geliyor nasıl üfleteyim 1785324082 bilgisayarcı böyle takmış abi, yerleri değiştiğinde performans olarak bişi değişecek mi acaba
  11. chloriN

ekran kartınını cıkardığımda direkt altında ana ssd durduğunu gördüm beyler, bu şekilde duruyorlar üstünde bişey yok yerlerini değişmelimiyim acaba,
  12. chloriN

hocam böyle calısıyor ekran kartının altın da kaldıgı icin 50 derece sanırım. blok dedıgınız nedir ? ssdeki fotoğraf nedir?
  13. chloriN

şuan valorant oynuyorum 1tb olan ssdye yuklu diğeri boşta mı sayılıyor tam bilmiyorum ama ikiside 50derece 1785322715 harddisk yokki hocam sisteme 2ssd yi mi böleceğim anlamadım pek bilgili değilim ama ssd yerlerını degısebılırım degıstırmeden once hızlarını tam alıp almadıgımı nasıl ogrenebılırım
  14. chloriN

Sorunu anlamam icin yardımcı olabilecek yok mu?
  15. chloriN

hocam bi test yapsaydık sorunu anlasaydım sorunu çözseydik? ssd böyle değildi drop yemiyordum
Geri