mouse yere bile düşmedi hocam. bir yere bile carpmadı. elimi yıkamadan tutmam ve elim terlemez nasıl yapsam acaba kolonya da gecirmedi ekran silme suyu da
yaklaşık 3 aydır kullandığım scyrox v8 model mousemde şans eseri farklı acıdan baktığımda kırmızı lekeler gördüm ve silmeme rağmen geçmedi. mouse temizliğini her hafta yapıyorum ve benimle alakalı olmadığını düşünüyorum, sanki içerden bir şey yansıyor gibi. Gaminggen den almıştım garanti için...
sadece gri ekranda gözüküyor ama grinin tek tonunda var hocam ve fotoğrafta bu şekilde cok görünmül gözle görünmüyor nerdeyse. gözle sadece çizgiler görünüyor ama piksel yenileme ile de geçmiyor, çoğu kişi oled monitörde gri renkler böyle tutarsız oluyor diyorlar ama bilemedim garantiye gönderip...
piksel reflesh ile alakalı mı bilmiyorum hocam telefon kamerasından da olabilir ışığı fulleyince böyle duruyor, ama gözle görünmüyor hiç, sadece solda bi cizgi var oda dibine girince görünüyor şöyle bi sorum olacak yanık olsa diğer renklerde de görünmez mi diğer gri tonlarında bile görünmüyor...
beyler benim g6 oled 240 hz modelde de aynı şekilde gri ekranda dikey çizgiler var fakat her gride değil googledeki gri tonunda, ve bir tanesi hafif daha fazla belirgin, redditte konulara baktığımda her oledde var deniliyor sizde nasıl?
Başlık 'G6 oled gri ekranda dikey çizgi'...
hocam belirttiğim sorun yanıl değil. sizde googlenin gri tonunda ekranınıza bakarmısınız cok zor görünüyor ama cizgiler olması lazım her oledde oluyormuş. tek bir gri tonda oluyor, youtubeye gri ekran yazdığımda 3 gri cıkıyor onlardan birinde bu çizgiler görünüyor test edip dönebilirmisiniz
monitör ayarında %10 nvidia ise %50 de
1766520072
@Tayfunns hocam senin bir bilgin varmı bu konu hakkında, redditte normal deniniyor.
1766527887
@Clyde hocam sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında, monitörün kırılmış gördüm geçmiş olsun ama yinede bir sorayım dedim