Chopperı isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım Laptop sıcaklık sorunu (ACİL)

Cevabın için teşekkürler
  2. C

Cevabın için teşekkürler birde cihaz 1 yıllık değil aradaki zaman farkını belirtmek için 1 yıl demiştim garantisinin bitmesine 2 3 ay gibi bir süre kaldı sence garantiyi boşverip termal macunu şimdi halletsem mi daha faydalı olur yoksa bu durumda 2 3 ay daha gitmesi mi? bu durumda gitmesi...
  3. C

Bu değerler boşta iken yük altında fazla ısınmıyor ısınsa bile soğutucuyu açıyorum benim derdim boşta iken Gpunun 50 derecelere gelmesi boştaysa İşlemcinin sıcaklığına sözüm yok 1662192724 Benim işlemci sıcaklığına sözüm yok konunun başında sorduğum değerler Gpunun zaten birisi sorduğu için...
  4. C

cpu bu derecelerde geziyor ekran kartı derecesi eskiden (6 7 ay önce) daha iyi olduğu için endişe ediyorum 1662191233 Toz temizliğini gerektiği zamanlarda yaptım fakat termal macunu garantisi bozulmasın diye ellememiştim sence yapsam performansı ne kadar etkiler
  5. C

knk geçen yıl civarlarında sadece yt de takılırken 43 derce olur fan filan çalışmaz idi şuan 49 50 derece ve sürekli fan çalışıyor aynı durumda
  6. C

Laptopu geçen yaz bu dönemlerde böyle bi sıkıntısı yoktu. Hava akışı ise laptop standının üstünde
  7. C

Arkada sadece opera açıkken bu dereceleri görüyor eskiden 43 dereceyi geçmeyen laptop 48 49 derecelerde geziniyor işlemci yazılımı güncel ekran kartı yazılımı güncel Bu duruma sizce ne sebep olabilir Laptop: Lenovo İdeapad Gaming 3 Ryzen 5 4500h GTX 1650 16 gb ddr4 ram
  8. C

1500 TL İle Akıllı Saat Veya Bi̇lekli̇k?

ucuz ama bence piyasanın en iyilerinden uyku takibi, akıllı alarm(müq özellik), Sp02 ölçer vs dolu dolu https://www.hepsiburada.com/honor-band-6-akilli-bileklik-black-p-HBCV000008HGWZ
  9. C

Öneri 14.1k 3050 DELL Laptop İNDİRİMİ

Piyasa altı fiyatına satılan 3050li dell laptop https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5515-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-windows-11-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-g15-fgr556w85n-p-HBCV000012PSBD
Geri