Hocam lanespelare düz model sahibiyim şöyle bi şey diyebilirim ki ben 199 TL'ye almıştım 199 TL'ye baskı kalite doku açısından daha üstüne yok büyük ihtimal 300 TL'ye satılmış bu fırsatçıların fiyatına rağmen de daha iyisi yoktur diye düşünüyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. zaten yabancı bu...
Hem lanespelare hem qck+ sahibiyim, lanespelare müthiş bir mousepad ama boyut olarak küçük kalıyor qck ise bildiğimiz qck gayet iş görüyor boyutu yüzünden onu kullanıyorum ama doku olarak lanespelare daha iyi
Hocam ürünün hissiyatı gerçekten çok premium hani performans olarak bir +sını görmezsen bile (qckdan kötü değil bu arada performans olarak) en azından bu kadar güzel desenli kaliteli baskı dikişli bir mousepad aldığın için memnun kalırsın çünkü qck+ gerçekten ince ve 2mm olması bazen sıkıntı...
soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler, ürünü ben de teslim aldım ürün gayet güzel fiyatına göre özellikleri güzel. anti ghosting özelliği var, üründe yay sesi sıkıntısı da var ama beni o kadar rahatsız etmedi hissiyatı güzel alacaklara bu fiyat bandı için kesinlikle öneririm rgbsi de çok hoş
qck+dan geçmiş biri olarak aldıktan sonra iade ettim ürün güzel gibi ama alışamadım üstünde hafif pürüzlü bir hissiyat var bu da beni rahatsız etti uzun kullanamadım tabii ki bu bir kusur değil çünkü hybrid yapısı olmasından dolayı özelliği buymuş ama qck+ ve gloriousun 200 250 tl olduğu yerde...
Merhaba ürünü alan var mı, ürün sitesinde küçük enter gözüküyor ama satıcı UK Q klavye büyük enter diyor yukarda bi arkadaş paylaşmış yön tuşlarının üstünde logo yok gibi ama normal üründe logo var ürün orjinal mi ya da orda yazı logo var mı alanlar bilgilendirebilir mi?
Merhaba amazonda g241 monitör 1420 TL'ye düşmüş bu fırsatı kaçırmak istemiyorum önceden aoc 24g2u kullanıyordum ölü piksel dolayısıyla iade etmiştim o monitörde anti ghosting özelliği overdrive ı açıkken freesync'de açılabiliyordu bu monitörde aynı olay var mı kullanan birisi yardımcı olabilir mi...