Christian Lorenz isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

1000 TL değerinde Bitcoin alıp sattım hiçbir şey yansımadı sebebi nedir
  2. C

İNTEL CORE İ5 14400F - KÖTÜ İŞLEMCİ! *GÜNCELLEME*

Estağfurullah hocam burası bir forum sitesi sonuçta size yardımcı olabilirsek benzer sorun yaşayan arkadaşlar da arama motoruna problemi yazdığında çözüme kavuşabilir en azından :) Bence Bios'tan microcode ayarını değiştirip eski microcode ile bir deneyin derim (çok ihtimal vermesem de) sorun...
  3. C

Ben Z790M-Plus ile birlikte kullandım bu işlemciyi, dediğiniz problemlerin hiçbirini yaşamadım. O yüzden net bir şekilde söylebilirim ki sizin işlemcinizde problem var, zaten en son Microcode güncellemesiyle kullanıyordum o güncelleme hiçbir şekilde 14400F'in performansını etkilemedi. Kaldı ki...
  4. C

BIOS güncel ve ısınma problemi yok demişsiniz ki zaten ben de sizle aynı soğutucuyu kullanıyorum 13600KF'yi dahi oyun içinde 70 derecede tutabiliyor ben açıkcası işlemcinin kendisinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Garantiye gönderin ve yaşadığınız sorunlardan bahsedin Intel şuan garantiye...
  5. C

Sizin işlemcinizde farklı bir problem var bence, şuan 13600KF kullanıyorum öncesinde de 14400F kullanıyordum BF2042 dışında hiçbir oyunda şikayetim yoktu CS2'de yaklaşık 300 FPS alıyordum Cyberpunk 2077'de aynı şekilde Ultra ayarlarda 100-110 arası FPS alıyordum. Bence Cinebench R23 benchmark...
  6. C

Oyunda fps düşüklüğü ve fps drop

Bu sorunu hangi oyunlarda hangi grafik ayarlarında yaşıyorsunuz ? Donanımlarınızı detaylı olarak belirtir misiniz, birçok etken var buna sebep olabilecek hatta o kadar ki basit bir fan kontrolcünün bile sebebiyet olabileceği bir problem (bir reddit kullanıcısının yaşadığı sorundan yola çıkarak)...
  7. C

PHENOM II X6 1090T turbo core özelliği nası açılır

İşlemci aşırı eski ama zamanın efsane işlemcilerinden yeni almanıza şaşırdım açıkcası :) Bu işlemciler default olarak turbo core açık gelir ama turbo açıkken 3 çekirdekle 3.6 GHZ frekansında çalışır eğer turbo kapatırsanız 6 çekirdek 3.2 GHZ default saat hızında çalışır. Overclock yaparak 6...
  8. C

14700k benchmark testinde 95 derece

13. ve 14. Nesil işlemciler sıcak çalışan ve stock haliyle bile overvoltage ile gelen işlemciler olduğu için yüksek sıcaklıklar öngörülebilir ama 95 derece bu durum için bile çok da normal sayılmaz. Yabancı forumlarda birçok kullanıcı işlemciyi benchmark testlerinde max. 80-85 derecelere kadar...
  9. C

❌İndirim Bitti! Crucial T500 7300MB-6800MB 1TB 3.569TL

Yetersiz demedim ki daha iyi sadece :)
  10. C

Random okuma-yazma, Phison E25 kontrolcü kullanıyor ekstra olarak soğutma bloğu da var
  11. C

Bu SSD Fury'den daha iyi hocam
  12. C

🔥İndirim Msi Mag A750GL 750 Watt 3.779₺ (Amazon)

Amazonda 3600 TL şuan
  13. C

❌İndirim Bitti! Koşunnn COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH KASA 4.229,10TL

Ya hakaret etmeden konuşayım diyorum da böcek gibi adamsın burda aklınca milleti ezeceksin :) yok asgari ücretle çalışıyorlarmış da yok sürünüyorlarmış da sen kimsin de insanları yaptıkları işe aldıkları maaşa göre küçümsüyorsun hayatta ne başarın var? Ordaki eziklemeye çalıştığın ekip...
  14. C

❌İndirim Bitti! Koşunnn COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH KASA 4.229,10TL

O kadar hadsiz ve bir şey bildiğini sanan kör cahilsin ki bu forumdaki ilk yorum yapma hakkımı senin için kullanıyorum, senin bir şey kullandığın yada bildiğin yok forumun geri kalan %90'lık kısmı gibi internette gördüğünüz yorumlarla hiçbir tecrübe deneyiminiz olmayan sadece youtube...
Geri